Home / Кулінаріні рецепти / Італійська кухня / Як приготувати шампіньйони – рецепти

Як приготувати шампіньйони – рецепти

Як приготувати шампіньйони по-італійськи в пароварці

Страви італійської кухні досить міцно увійшли в наше життя і зайняли там почесне місце, так як вважаються одними з найсмачніших і бажаних. Далі дізнаємось, як приготувати шампіньйони  по італійськи.

Як приготувати  шампіньйони – інгредієнти

печериці 700

цибулька 1 шт

яйце1 шт

плавлений сир 200 гр

петрушка 1 пучок

панірувальні сухарі 100 гр

сметана 6 ложок

рослинна олія 3 столові ложечки

Вершкове масло 20 гр

Базилік сушений 2 чайних ложечки

Каррі, перець і сіль за смаком

Як приготувати шампіньйони по-італійськи в пароварці

Почистити гриби, відокремити капелюшки від ніжок і останні нарізати невеликими шматочками. Відварити круто яйце і разом з цибулькою і частиною зелені дрібно порізати. Потім 100гр сиру перетертина дрібній тертці, а решту нарізаємо скибочками. Потім ніжки шампіньйонів, цибулю, сир, яйце і зелень покласти в пароварку, додати базилік, сухарі, сіль і перчик за смаком, влити і рослиннеу олію і готувати 15-20 хв.. Після того, як ваш однорідний фарш буде готовий, нафаршируйте ним шапочки від грибів, викладіть в пароварку, залийте сметаною, зверху посипте скибочками плавленого сиру і готуйте ще 15 хв. Коли страва готова, прикрасити петрушечкою.

Як приготувати шампіньйони на мангалі

Гриби шампіньйони на мангалі виходять дуже смачними і соковитими – завдяки мінімальній термічній обробці вони зберігають свій унікальний аромат і смак. Шампіньйони можна готувати цілком, як самостійну страву, так і в поєднанні з м’ясом і овочами, їх можна маринувати і фарширувати. Приготування шампіньйонів на мангалі не вимагає тривалої підготовки, тому вирушаючи на природу, неодмінно захопити з собою ці чудові грибочки.

Як приготувати шампіньйони – рецепти 1

Як приготувати шампіньйони – інгредієнти

шампіньйони – 500 гр

рослинна олія – 100 мл

половинка лимончика

сіль – щіпка

зелень петрушки – за смаком

помідор – 2-3 шт

сир – 100 гр

Перед тим, як приготувати шампіньйони  на мангалі, їх обов’язково слід замаринувати. Це робиться для того, щоб при обсмажуванні вони не висохли і залишалися соковитими. Гриби дуже швидко втрачають вологу, тому не варто їх довго зберігати – завжди використовуйте їх тільки в свіжому вигляді.

Підготовлені гриби швидко промийте в холодній водичці і обсушити їх перед тим, як заливати маринадом. Не тримайте гриби довго в водичці, інакше вони почнуть втрачати свій аромат.

Найкраще маринад для шампіньйонів на мангалі на основі олії оливи, однак при його відсутності можна використовувати рафіновану рослинну олію – соняшникову або кукурудзяну.

Акуратно очищаємо гриби – відокремлюємо ніжки від капелюшків.


Check Also

Новорічне меню на 2021 рік. Корисна підбірка страв

Хочете застілля на Новий рік придумувати в останній момент? Чому не можна заздалегідь продумати і …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *