Home / Сім'я / Молитви щоб завагітніти. Підбірка

Молитви щоб завагітніти. Підбірка

Дитина – понад, чудо Небесне, дане Господом Богом. З появою малюка в будинку, все навколо починає крутитися з неймовірною швидкістю: грудне вигодовування, перший похід в дитячий садок, школа. Тому, кожна сімейна пара мріє про дітей. Однак, далеко не у всіх з перших спроб виходить завагітніти. Які  читати молитви щоб завагітніти  дізнаємось далі.

Молитви щоб завагітніти. Проблема відсутності можливості зачаття дитини

Мати красивого і здорового малюка – мрія кожної жінки. Деякі представниці прекрасної статі можуть завагітніти і виносити дитину без проблем, а от комусь доводиться довго намагатися, щоб отримати бажане. Якщо ви з якихось причин не можете завагітніти, а лікарі розводять руками – не варто впадати у відчай!

З якої причини вагітність доступна не всім жінкам, говорити не будемо. Але допомогти в цій проблемі спробуємо. Вихід є завжди, і зараз він на багато ближче, ніж вам здається.  Молитви щоб завагітніти – один з найбільш ефективних варіантів стимуляції настання вагітності.

«Як і багато століть тому …»

Як же наші предки вирішували свої проблеми в умовах, де не було доброї медицини? Проблема безпліддя існувала ще кілька століть тому. І, незважаючи на те, що в даний час бездітних сімей стає все більше, про безпліддя знали і в стародавні часи. Незважаючи на те, що сьогодні величезна частина змов і православних молитов забута, вони як і раніше не втратили своєї сили.Та й взагалі, медичні знання, які сьогодні здаються елементарними, тоді взагалі були відсутні? Але, тим не менше, люди знаходили способи усувати не тільки проблему безпліддя, але і масу інших.

Щоб завагітніти одні використовували змови, інші – народні засоби, а треті – воліли молитися Святим, просячи у них Божого благословення на якнайшвидше зачаття малюка. Ось уже протягом довгих століть молитва щоб завагітніти користується популярністю серед тих сімейних пар, які хочуть якомога швидше стати щасливими батьками. Вона звучала мільйонами жінок в абсолютно різні часи, і багатьом вона допомагала досягти бажаної мети.

З розвитком технічного прогресу і появою медичного обладнання та ліків магічні знання поступово втратили свою цінність. але як тоді, так і зараз все ще є люди, які вважають за краще звертатися в першу чергу до вищих сил, а не до лікарів.

Хтось вважає за краще ходити до знахарок і ворожок, хтось просить виконання своїх бажань, стоячи на колінах в церкві, а хтось віддає перевагу молитися у себе вдома.

Якщо в спробах завагітніти і виносити здорового малюка ви вже повністю знесилені, то однозначно є сенс звернутися до Бога.

Існували й молитовні звернення про народження здорового малюка. До їх допомоги вдавалися ті батьки, які вже змогли завагітніти. Але про все по порядку.

Молитва допоможе жінці завагітніти найближчим часом, якщо дотримуватися правил проведення діянь подібного роду, про які ми зараз з вами і поговоримо.

Молитви щоб завагітніти. Молимось правильно

Молитися подумки або пошепки – вирішує кожен сам для себе. І якщо ви натрапляли на відгуки, де люди рекомендують вимовляти молитви вголос, то це все вигадка. Людина може звертатися до Всевишнього так, як їй захочеться, хоч вголос, хоч подумки. Якщо правильно підібрати слова, то Всевишній почує вас, навіть якщо ви будете просто подумки просити у нього допомоги. І все ж щоб молитва допомогла швидко завагітніти, треба дотримуватися наступних порад:

Перш ніж просити у Бога про допомогу, обом майбутнім батькам слід сповідатися в храмі і причаститися. З очищеною душею ваші благання будуть почуті набагато швидше.

Промовляючи молитви щоб завагітніти, причому абсолютно неважливо, мусульманська (іслам) вона або православна, слід звертатися до Господа не тільки від свого імені, але і від імені чоловіка, від якого ви хочете завагітніти. Добре, якщо ваш чоловік сам захоче помолитися разом з вами.

Звертаючись до Святих з молитовними проханнями про прискорення процесу зачаття плоду, потрібно дізнатися про них максимально більше інформації, щоб не вийшло так, що ви просите завагітніти у лику того Святого, якому люди моляться про покаяння або упокій душі покійного. Тому дуже важливо знати, кому молитися, щоб завагітніти.

Щирі наміри допоможуть швидше стати щасливими батьками. Якщо ви хочете стати батьками, сухо прочитавши набір фраз, то, на жаль, ви не досягнете бажаної мети. Лише щира віра і сила  Господня допоможе вам знайти те щастя, про яке ви просите.

Читати молитву потрібно усвідомлено. Тільки щиро віруючі люди отримують те, про що просять у Всевишнього. А про те, що ви збираєтеся звертатися до Бога за допомогою, краще нікому не говорити. Просто вірте в те, чого просите у Всевишнього. Вашої віри буде цілком достатньо, щоб Господь почув ваші молитви. А від злих язиків і помислів буде тільки гірше.

Не вдавайтеся до допомоги до всіх Святих з благаннями, перебуваючи в негативному настрої. Так, молитву потрібно читати тільки тоді, коли людина зможе повною мірою розкритися перед Всевишнім, позбувшись від гнівних думок, образ, злості і ненависті.

Просіть Святих, щоб вони обдарували вас міцним здоров’ям, витримкою і терпінням, завдяки яким ви зможете пережити всі труднощі.

В першу чергу потрібно вдатися до консультації кваліфікованих лікарів, які знають, які препарати призначаються при безплідді, а також можуть вказати на причини виникнення проблеми подібного роду.

Церковна молитва на зачаття дитини

Вимовляти таку молитву можна в церкві або вдома, залишившись в повній самоті. Церковна молитва – найбільш перевірений і сильний спосіб отримати бажане. Звертаючись до Бога, ви повинні просити щось конкретне. У молитві скажіть, як сильно ви хочете дитини і коли саме.

Можливо і таке, що ви просто не готові до народження малюка, тому Бог не дає вам поки дітей. Щоб церковна молитва мала велику силу, вимовляти її потрібно в повній самоті. Перед тим, як почати молитися, обов’язково тричі перехреститися. Будь-яке звернення до Бога потрібно починати з вимови тексту «Отче Наш». Потім, стоячи на колінах, проговоріть:

«Отче великий, Спаситель і Викупитель наш. Ти пролив свою святу кров за гріхи наші, ти забрав їх на себе і поніс хрест свій до Голгофи. Прошу ж тебе звільнити мене від гріхів моїх, очистити думки і розум мій. Прошу тебе послати мені дитину, про яку прошу тебе давно. Не багатства, не срібла і не золотих злитків прошу. Нехай дух твій осяє мене і чоловік мій дасть мені насіння здорове. Вір, що чуєш мене і почуєш  благання мої, бо великий ти і милосердний. Амінь!».

Після такої молитви щоб завагітніти  відразу ж лягайте спати. Вранці ви помітите, що прокинулися в хорошому настрої. Регулярно звертаючись до Бога в молитвах, ви поступово станете чисті від гріхів і почнете відчувати легкість. Звільнення від емоційного тиску і поганих думок – неодмінна умова для жінки, яка вирішила завагітніти. Адже виникнути і нормально протікати вагітність може тільки на світлому емоційному тлі.

Чому жінка не може завагітніти?

Часто виявляється, що жінка фізично здорова, але не готова до народження малюка емоційно. Внаслідок цього не може завагітніти або нормально виносити дитя. Якщо ви відчуваєте, що вас мучать якісь страхи і важкі думки, просто зверніться до Святого Духа з такою молитвою:

«Небесний батько, я звертаюся до тебе через молитву і покаяння. Спаси мене від злого умислу і від гострого погляду, від поганої думки і від чорного язика. Схиляюся на колінах перед Тобою, голову свою схиляю у великому проханні. Знаєш ти нужду мою і тільки один ти можеш допомогти мені впоратися з бідою своєю. Ти бачиш всіх своїх чинів і мої задуми, потім прошу тебе обілити душу мою і змити всі гріхи мої хвилею морською. Бо сказав ти, що митимеш душу, навіть якщо гріхи людини будуть червоні, як пурпур. У надії на твою святу милість звертаюся я до тебе. Амінь ».

Після такої молитви вам стане легше на душі. Щоб повністю очиститися від гріхів і покаятися, вимовляєте цю молитву щодня, вкладаючи великий сенс в кожне слово. Згодом молитва стане вашою повсякденною потребою. Ви навчитеся позбавлятися від непотрібних думок і поганого самопочуття за допомогою звернення до Господа.

Молитва святому духу

У Біблії сказано, що у всякому спілкуванні й нужді потрібно схиляти коліна перед Святим Духом, бо Він – сильніший всіх. Цей елемент Великої Трійці має найважливіше значення у всіх біблійних історіях. Його роль в житті кожної людини важко переоцінити. Якщо у вас виникла якась проблема, просто щиро помоліться Святому Духу і попросіть про все, що вам потрібно. Перед таким зверненням так само варто постити і відвідувати церкву. Зверніться до Духу в повній самоті і тиші. Молитися Йому можна в будь-який зручний для вас момент. Він завжди почує вас і допоможе знайти правильний вихід з будь-якої ситуації, надасть допомогу і дасть душевний спокій.

«Дух Святий, Владика неба і землі, прошу Тебе почути мене і допомогти. Звертаюся до Тебе з великим  проханням. Бачиш ти нужду мою і мої задуми. Знаєш, до чого прагну і що не несу в собі зла ніякого. Прости мене за всі свої прогріхи, я, молюся про допомогу і заступництво перед злими силами. Бачиш, що прохання моє велике і щире. Пішли дитину мені, яку я буду виховувати і оберігати з великою радістю. Ростити буду його в християнській строгості і слухняності Богу. Прийди благодаттю Своєю і осіни стегна чоловіка мого, дай нам це велике щастя. Бо знаєш Ти, що без дитини життя порожнє і мізерне. Вірю, що чуєш Ти молитву мою і прийдеш до нас благодаттю ю Амінь ».

Після прочитання такої молитви читайте «Отче Наш». Ви помітите, що моління Богу – це приємна процедура, після якої ви будете почувати себе спокійно і мирно. Вдавайтеся до неї всякий раз, коли відчуваєте на душі тривогу.

Молитва до язичницьких богів

Деякі люди вважають за краще звертатися до язичницьких богів, так як вважають, що саме вони виконують прохання швидко і напевно. У язичницькому пантеоні є безліч небожителів, які можуть відгукнутися на ваші молитви. Але якщо до Святого Духа ви можете звернутися простими і зрозумілими для себе словами, то молитви до інших богів повинні вимовлятися на старослов’янській мові.

Це не завжди просто, а в деяких випадках запам’ятати текст молитви взагалі неможливо. Тому необхідно роздрукувати її або записати на листок і перед проведенням відповідного ритуалу кілька разів прорепетирувати її прочитання. Це важливо, тому що в потрібний момент у вас повинен бути твердий і впевнений голос.

Як правило, молитви до слов’янських богів супроводжуються спеціальними ритуалами із залученням різних магічних предметів. Найчастіше з проханнями про вагітність жінки звертаються до богині родючості Мокоші і богу Роду.

Якщо ви вирішили провести один з ритуалів в домашніх умовах, заздалегідь приготуйте такі предмети: свічки, дзеркало, білу нитку і воду. Опівночі, залишившись на самоті і відчинивши вікно, розмістіть всі предмети на столі. Запаліть три свічки. Дві з них розташуйте по бокам від дзеркала, а одну – за ним. Починайте читати текст:

«Якщо правий бог Рід, запечатай темну прірву, відкрий світлі ворота. Єси давай мя насіння від чоловіка мого, щоб росло і цвіло, щоб зачати при місяці цьому. Мокоша-матуся, крій чрево моє пеленою своєю відпускай, і огороди від вітру злого. Як насіння у воді не попріє, так і злі вітри не вивітрять насіння моє. Вдихаю в дзеркало життя, як в утробі моїй воно з’являється, так і дзеркало світлом світиться. Охороняю, оберігаю, запечатую і заговорюю! ».

При цих словах потрібно полум’ям свічки обпалити кінці нитки з різних сторін і три рази перемотати нею дзеркало. Після цього проговоріть:

«Дзеркало закрито, життя в ньому оселилося! Хай буде воно закрите до тих пір, поки не розродиться насіння моє на світло. А як розродиться, випущу душу його з дзеркала, щоб була разом з дитям на всіх шляхах! ».

Після цього капніть на дзеркало кілька крапель води. Зберігати його потрібно в затишному місці, щоб ніхто випадково не розбив і не подивився в нього. Коли будуть підходити строки пологів, самостійно розбийте дзеркало молотком, дозволивши душі вийти з нього.

Як би сильно вам не хотілося мати дитину, не впадайте у відчай і не вдавайтеся до чорних ритуалів. Такі дії можуть мати дуже негативні наслідки як для молодої матері, так і для дитини. Краще кілька разів повторіть світлі обряди і не забувайте щодня молитися Богу.

Молитва до Богородиці

Культ Богородиці свято шанується як в православній, так і в католицькій релігії. Божа Мати – це свята фігура, яка займає важливе місце на святому Господньому престолі. Часто до неї звертаються з різними потребами представниці жіночої статі. Нерідко в храмі можна побачити жінок, що стоять на колінах перед іконою Богородиці і схрестивши руки на грудях. До кого ж ще звертатися з таким проханням, якщо не до самої Діви, яка змогла народити дитину без порочного зачаття? Пресвята Мати обов’язково вас почує, якщо молитва до неї буде щирою. Щоб ваше звернення мало результат, необхідно кілька днів поспіль постити і відвідувати церкву. Починати піст слід з неділі. Щодня ходіть  до церкви і проводьте там тривалий час. Відвідування святого місця допоможе вам очистити думки, відмовитися від своїх гріхів і заспокоїти нерви.

Народження дитини – найважливіша і очікувана подія в житті кожної жінки. Тому про лінь і небажання виконувати певні процедури в цьому випадку не може бути й мови. Якщо ви хочете незабаром завагітніти, вам варто відкласти на другий план всі свої справи і присвятити час духовній підготовці до цього стану. Після тижня посту і походів до церкви, знову відправляйтеся в храм. Стоячи в світлій  неділі перед іконою Богоматері, звертайтеся до неї з такою молитвою:

«Пресвята Богородиця, Покутниця гріхів наших! Прошу тебе про допомогу великої і милості світлої. Бачиш ти нужду мою. Знаєш, як хочу я отримати спадкоємця. Прошу тебе, допоможи мені виносити насіння і народити, пішли в цей світ нове життя. Украй чадо моє від злого ока та слова. Пішли мені милість велику зачати від чоловіка мого, якому я вірна. Вірю, що попіклуєшся ти перед Отцем нашим, щоб послав він в нашу сім’ї щастя велике».

Після цього купіть  дві церковні свічки і поставте їх за своє здоров’я і здоров’я вашого чоловіка. Не забудьте пожертвувати певну суму на потреби храму. Не сумнівайтеся в тому, що тиждень вашого поста і велика молитва дадуть результат. Головне – свято вірте в те, що такі звернення до небожителів дійсно мають дуже велику силу.

Як тільки ворог намагається проникнути у ваші думки і робить все, щоб ви не вірили великій Божій ласці, відразу ж моліться Святому Духу. Не допускайте, щоб він командував вашими думками і рішеннями. Тільки так ви повністю забезпечите себе від злого впливу і зможете створити міцну захисну ауру для всієї своєї родини.


Check Also

Традиції на 14 лютого 2021 року – день святого Валентина

День Святого Валентина, який відзначається 14 лютого, з кожним роком стає все популярнішим у нашій …

One comment

  1. Дякую! Дуже помічні молитви!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *