Home / Дієти / Дієта для схуднення на ряжанці

Дієта для схуднення на ряжанці

Мода на форми жіночого тіла стрімко змінюються практично так як на одяг, спочатку вимагаючи від жінки бути дамою з пишними формами як Мерлін Монро, потім незграбною немов Твіггі. Пройшла всього мить, а вона вже диктує новий тренд. Нові віяння приходять швидко, але одне залишається незмінним – це бути володаркою здорового тіла. Однозначно необхідним для здоров’я є факт відсутності ожиріння. Для цього тіло на зобов’язане вписуватися в модельні показники, але бути струнким повинно. Досягти красивого тіла у всі часи жінці допомагала дієта для схуднення на ряжанці  і фізичні навантаження.

Дієта для схуднення на ряжанці: як правильно дотримувати

Дієта для схуднення на ряжанці

Дієт існує безліч. Одним з популярних напрямків вважаються монодієти, перевага яких полягає в простоті, а недолік у шкідливості. Радять на такій дієті помідори і ряжанку для схуднення поєднати в один прийом їжі.

Для початку з’ясуємо, що це за напій, чим він корисний для живлення. Ряжанка – кисломолочний напій, який виходить шляхом бродіння бактерій і сквашування топленого молочка.

Вона багата вітамінами групи В, РР, С, А. Також в ній міститься багато фосфору, калію, кальцію, сірки. Цей продукт є джерелом білка, жиру. Білок засвоюється швидко і легко, даючи відчуття ситості. Смак приємний, сам напій низькокалорійний – це відмінний продукт для схуднення.

Чи можна пити ряжанку на дієті? Якщо ваша мета схуднути надовго, то для цього необхідно дотримуватися правильного харчування. Що для цього необхідно? Дієта для схуднення на ряжанці передбачає комбінування з іншими низькокалорійними стравами: салатами, заправленими олією оливи або соком лимона, пісним м’ясом або рибою, фруктами. Їсти потрібно 5-6 разів на день, порціями 150-200 грам, з 2-3-годинною перервою між прийомами. Слід виключити солодке, борошняне. Ряжанку можна використовувати як перекус. Добре пити її за 2-3 години до сну замість вечері, корисно комбінувати з овочами та фруктами. Загальна кількість калорій, споживаних за добу не повинна перевищувати 1300-1500 ккал. Таке схуднення тривале без швидкого ефекту, але максимально нешкідливе для організму, згодом не дає швидкого повернення втрачених кілограмів. Якщо вам необхідний швидкий результат, то тоді використовується дієта для схуднення на ряжанці  на три дні. За допомогою неї можна втратити 1-2,5 кг.

Дієта для схуднення на ряжанці 1-й день

Сніданок: 150 мл ряжанки і яблуко, можна каву або чай без цукру, молока;

Перекус: один фрукт персик або ківі;

Обід: 150 мл ряжанки і овочевий салат, використовуючи помідори й огірки;

Перекус: 150 мл ряжанки;

Вечеря: 100 г відвареного філе курки без солі, можна водичку або чай.

Дієта для схуднення на ряжанці 2-й день

Сніданок: 150 мл ряжанки зі житнім сухарем, кава, чай без цукру;

Перекус: одне яблуко краще печене;

Обід: курячий бульйон 150 мл і овочевий салат з соком лимона;

Перекус: 150 мл ряжанки;

Вечеря: нежирна риба на пару, пити чай краще зелений, без цукру.

Дієта для схуднення на ряжанці 3-й день

Сніданок: ягоди або фрукти 150 г заправте 3 столовими ложечками ряжанки;

Перекус: один маленький банан;

Обід: салат з овочами і нежирним сиром;

Перекус: одне яблуко;

Вечеря: смузі з 150 мл ряжанки, з полуницею 150 г або бананом 115 г.

Для підтримки стрункого тіла рекомендується проводити розвантажувальні дні та влаштовується дієта для схуднення на ряжанці. Необхідно пити її протягом дня 1-1,5 літра і 2 літри водички. Розвантажувальні дні проводьте 1 раз на тиждень для підтримки стрункості, щоб схуднути можете робити 2-3 таких дні на тиждень. Бажано чергувати розвантажувальний день зі звичайним, не проводити їх поспіль.

Дієта для схуднення на ряжанці  не рекомендується при виразках шлунка і дванадцятипалої кишки, при гастритах. Іноді, напій може підвищувати апетит, тому не пийте його відразу перед їжею, щоб уникнути переїдання.

Дієта для схуднення на ряжанці: переваги

Ви не будете відчувати постійне відчуття голоду;

Підвищите імунітет за рахунок корисних біфідобактерій;

Виключіть зневоднення організму;

Збагатите організм вітамінами і мінеральними речовинами;

Забезпечите швидке спалювання жиру за рахунок молочного білка;

Прискорите метаболізм;

Поліпшите травлення;

Виведете токсини;

Розвантажите печінку.


Check Also

Як схуднути до Нового року. Корисні поради дієтологів

До Нового року залишилося менше двох тижнів, а значить прийшов час терміново підготувати свою фігуру …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *