Home / Твоя краса / Жіночі груди / Форми грудей фото за допомогою вправ

Форми грудей фото за допомогою вправ

Красиві, пружні і підтягнуті груди – мрія кожної жінки, для досягнення якої багато представниць прекрасної статі готові йти на божевільні вчинки і жертви. Хтось виснажує себе дієтами і фізичними вправами, а хтось ризикує і лягає під скальпель пластичного хірурга. Напевно, кожна друга дівчина мріє змінити форми грудей фото. Шкіра грудей вимагає спеціального догляду. А грудні м’язи – спеціальних вправ.

Форми грудей фото: комплекс найефективніших вправ для тренування вдома

Форми грудей фото за допомогою вправ

При відвідуванні тренажерного залу і застосовуючи елементарний спортивний інвентар вдома можна зробити гарні форми грудей фото. Починати проводити вправи для створення високих грудей варто, як і при фізичному навантаженні, виключно з розминки, тривалість якої не повинна бути меншою 10 хвилинок. Кардіо вправи і стретчинг дозволяють розігріти м’язову тканину, сухожилля і зв’язки, забезпечуючи їх рухливість і еластичність. Отже:

Вправа 1. Віджимання. Руки розташовані максимально широко одна від одної, що дозволить змістити навантаження з трицепсів на грудні м’язи. Здійснюємо поступове згинання в ліктьових суглобах з фіксацією на пару секунд в нижній точці, після чого руки повністю розгинаються. 3 сети по 15 повторень;

Вправа 2. Розведення гантелей в сторону. Лежачи на підлозі виробляти зведення і розведення рук з гантелями. У верхній точці випрямлені руки стикаються. 4 сети по 20 разів;

Вправа 3. Французький жим з гантелями. Лежачи на лаві, тримають верхні кінцівки з гантелями, випрямлені перпендикулярно корпусу. Лікті паралельно один одному, долоні дивляться всередину, плечі зафіксовані. Зробити вдих, і опустити гантелі за голову. На видиху повертаємося у вихідну позицію, приводячи в тонус трицепси. 4 підходи по 15-20 разів;

Вправа 4. Віджимання на брусах. Ідеальна вправа, але, на жаль, не під силу кожній дівчині. Тут необхідна наявність фізичної підготовки. Ширина брусів не повинна бути ширшою плечей. Корпус трохи нахилений вперед, при опусканні корпусу вниз руки повинні згинатися до утворення прямого кута в ліктьовому суглобі з подальшим їх випрямленням. 3 підходи – максимально допустима для кожного кількість (визначається індивідуально до появи больових відчуттів) разів.

Сповідуючи техніку виконання, даний комплекс дозволять підтягнути і додати тонус грудним м’язам, зробивши при цьому більш привабливими форми грудей фото.

Форми грудей фото: комплекси, проведення яких можливе на спеціальних тренажерах в залах

Шкіра грудей стала більш в’ялою і обвислою після годування дитини? Як зробити так, щоб повернути їй первозданний вигляд, і при цьому не наймати персонального тренера для роботи в тренажерному залі? Різноманітність тренажерів у професійних фітнес-центрах дозволяє створити ефективну програму тренувань навіть без участі професійного інструктора.

Груди вищими і більш пружними зроблять вправи на наступних мультитренажерах, змінивши форми грудей фото:

тренажер Сміта;

«Метелик»;

нижній блок;

кросовер на блоках;

жим штанги на горизонтальній лаві;

«Гравітон».

Вправи, що входять в основу тренування на даних тренажерах, щоб змінити форми грудей фото:

Жим штанги на похилій лаві. Гриф береться середнім хватом так, щоб під час руху створювався прямий кут на згині ліктя. Фіксація в крайній верхній точці на пару секунд. Підняття штанги здійснюється за рахунок роботи виключно грудних м’язів. 4 підходи по 10 разів;

Форми грудей фото за допомогою вправ 1

Зведення рук на тренажері «Метелик». Сидячи на тренажері з рівною спиною, необхідно зробити з’єднання рукояток за рахунок напруги м’язів грудей. Слідкуйте за паралельним розташуванням плечового пояса по відношенню до підлоги. 3 сети по 20 повторень;

Робота на нижньому блоці. Лежачи на лаві, тримають ручки тренажера долонями всередину. На видиху розводяться руки в сторони, не допускаючи повного розгинання ліктьового суглоба. 5 підходів по 10 повторень;

Зведення рук в кросовері. Робоча вага не більша 5 кг на кожну руку. Взявши рукоятки, намагаємося за рахунок роботи грудних м’язів здійснити їх з’єднання попереду корпусу. Зробити фіксацію в крайній точці. На видиху розводимо по широкій дузі руки в сторони. 4 сети по 15 разів;

Форми грудей фото за допомогою вправ 3

Вправи на «Гравітоні» виконуються з округленою спиною і опущеною головою. Руки згинаються до утворення кута 90 градусів в лікті. При піднятті корпусу вгору руки повністю не розгинаємо. Такі заняття по техніці виконання ідентичні віджиманням на брусах і підходять виключно дівчатам з фізичною підготовкою. 2 сети по 5 повторень.

Для досягнення результату виконувати такий комплекс необхідно при строгому дотриманні даної послідовності.

Форми грудей фото. Кілька секретів: як же зробити груди високими

На додаток до фізичних вправ необхідно, звичайно, скласти правильний збалансований раціон, який позитивно відобразиться не тільки на стані молочних залоз.

Також важливим чинником залишається правильне носіння комфортної нижньої білизни. Адже за допомогою неї коригуються форми грудей фото, запобігаючи наявності розтяжок і ослаблення тонусу м’язової тканини. Досягти бажаного результату простіше простого.

Форми грудей фото за допомогою вправ 2

Головне правило – це комплексний підхід до вирішення даної проблеми, який заснований на суворому дотриманні правильного дієтичного харчування, систематичному виконанні програми тренувань і вживанні полівітамінних препаратів.

Шкіра грудей є хорошим провідником всіх поживних речовин, що знаходяться в спеціальному кремі для додання м’язового тонусу даній дільниці тіла. Тому рекомендується перед початком тренувального процесу використовувати тонізуючі креми для поліпшення результату.

І, звичайно, результатом проведення всіх маніпуляцій і фізичних вправ протягом 2-3 місяців у вас стануть красивими форми грудей фото.


Check Also

Вправи для підтяжки грудей – дієві

Вправи для підтяжки грудей  допомагають знайти гарні груди правильної форми, а це мрія будь-якої жінки. …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *