Home / Здоров'я / Як відбілити зуби, щоб посмішка сяяла здоров’ям

Як відбілити зуби, щоб посмішка сяяла здоров’ям

Мало яка мама може похвалитися бездоганною посмішкою, адже під час вагітності малюки дуже активно споживають кальцій, залишаючи жінці лише невелику частину, і як наслідок – зуби набувають жовтенький або сіруватий відтінок. Звичайно, з грудним малюком часу на відвідування косметолога і стоматолога не так багато, але про виявляється, немає нічого складного в такій процедурі, як відбілити зуби  самостійно без шкоди і зробити свою посмішку красивою і чарівною. Достатньо раз на тиждень проводити деякі домашні процедури, і ваші друзі будуть благати вас розповісти, якого стоматолога ви відвідуєте.

Як відбілити зуби яблучним оцтом

Як відбілити зуби, щоб посмішка сяяла здоров’ям

Пляшечка з яблучним оцтом є у кожної господині. Він додається у випічку, деякі східні національні та м’ясні страви. У яблучному оцті міститься величезна кількість мікроелементів і вітамінів, серед яких А, С, Е, В 1, В 2 і В 6, магній, кальцій, залізо та інші. Все це робить його приголомшливим засобом для домашньої косметології. За допомогою оцту лікують волосся, шкіру і можна відбілити зубки самостійно.

Існує 2 способи як відбілити зуби  яблучним оцтом:

Полоскання. Для того щоб відбілити зубки, потрібно 1 раз на сім днів полоскати їх яблучним оцтом. Полоскання повинно тривати 1-2 хвилинки, далі рідину випльовуєте і ще раз прополощіть рот, на цей раз простою тепленькою кип’яченою водичкою.

Цей простий спосіб при щотижневому повторенні дає блискучі результати

Чищення зубів пастою домашнього приготування. Крім оцту, нам ще знадобиться харчова сода. Їх потрібно змішати в такій пропорції, щоб вийшла не дуже рідка паста. Пасту рівномірно розподіляємо по поверхні зубів, чекаєте 5 хв.і ретельно прополіскуюте. Чистите зуби як звичайно.

Цей метод також досить використовувати раз на сім днів, щоб відбілити зубки без шкоди.

Як відбілити зуби харчовою содою

Сода – абсолютно безпечна для здоров’я і емалі, але дуже ефективний продукт для відбілювання різних поверхонь. Будь-яка емаль відчищається содою, і у ванні, і на зубах.

Якщо ви хочете знати, як відбілити зуби  без шкоди, просто добавте соду в свою пасту для чищення зубів вранці і ввечері. Результат виявиться вже через кілька днів, а при регулярному використанні ваша усмішка засяє голлівудським блиском.

Як відбілити зуби самостійно без шкоди і зі смаком

Важко повірити, але найзвичайніші і, до того ж, смачні продукти можуть відбілити зубки і зробити їх красивішими. Ми щодня проходимо повз них в магазині або купуємо і з’їдаємо, не знаючи про їх чудодійні властивості.

Отже, як відбілити зуби: топ найкорисніших і смачних фруктів і ягід:

Як відбілити зуби  апельсином

Рецепт, як відбілити зуби  самостійно без шкоди включає в себе 2 найпростіших компонента: апельсинову цедру і лавровий лист.

Апельсиновою шкіркою потрібно ретельно потерти емаль, далі намастити на неї подрібнений лавровий лист. Зачекайте 5 хвилинок і прополощіть рот заздалегідь закип’яченої і охолодженої водичкою.

Як відбілити зуби  полуницею

Половинкою ягоди протираємо всі зубки і залишаємо на 5-10 хвилинок, щоб кислота гарненько почистила емаль. Чистимо зубки звичайноюї пастою і зуби стають помітно білішими.

Полуницю найкраще використовувати на початку літа, тоді відбілювання обійдеться значно дешевше, ніж у зимовий період.

Як відбілити зуби бананами

А от для використання рецепта з бананом немає обмежень за порами року. Банани коштують приблизно однаково взимку і влітку, а їх відбілюючі властивості тим більше не залежать від сезонності. 1-2 рази на сім днів протирайте зубки банановою шкіркою протягом 3 хвилинок. Після процедури досить прополоскати рот. Ось так смачно і корисно може закінчитися звичайний перекус.

Як відбілити зуби без шкоди для емалі за лічені секунди

Всі вищеперелічені способи роблять зуби білішими, але процес цей поступовий. Що ж робити, якщо ви запрошені на торжество або хочете провести сімейну фотосесію і чекати результату, навіть пару тижнів, немає часу?

Як відбілити зуби  простими способами візуально

Надіньте темний одяг (не обов’язково чорний). Темно-синє, червоне, синє-яскраве, смарагдове, бірюзове, коралове плаття зроблять вашу усмішку чарівною. Та хіба мало відтінків, які на тон темніші молочного або бежевого кольору. Крім того, яскравість і контраст зіграють на руку будь-якій жінці і виділять її з натовпу.

Яскрава помада. Ефект білих зубів на тлі червоних губ той же, що і від контрасту в одязі. У порівнянні з яскраво-червоними губами емаль будь-якого відтінку буде здаватися світлішою.

При застосуванні цих способів не потрібно забувати про найголовніше – про почуття міри. Одяг і макіяж повинні поєднуватися, а образ не віддавати вульгарністю.

Як відбілити зуби та зберегти білизну назавжди

Замислюючись про те, як відбілити зуби  самостійно, ми забуваємо про найголовніше, про причини, що призвели до їх тьмяності. Причини настільки банальні, що варто деякі з них виключити, і ви, можливо, ніколи не запитаєте про відбілювання зубів. До них відносяться:

кава, чай і темні газовані напої;

продукти харчування, що містять барвники;

солодощі з-за високого вмісту цукру;

куріння.

Якщо у вашому житті продовжить бути присутнім будь-який з цих пунктів, неминуче доведеться знову і знову придумувати, як відбілити зуби.

Не слід забувати, що відтінок зубів навіть у людей, що не мають шкідливих звичок і пристрасті до солодкого і кави, може розрізнятися через:

спадковість

різницю у віці

наявність або відсутність стоматологічних захворювань.

Навіть протягом життя зубна емаль змінює свій колір, однак якщо у молодої матусі без видимих причин почали різко жовтіти зуби потрібно терміново звернутися до стоматолога.


Check Also

Що таке коронавірус – ознаки захворювання, ефективні рекомендації

Коронавіруси – це родина  вірусів, які можуть викликати звичайну застуду, важкий гострий респіраторний синдром (SARS) …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *