Home / Твоя краса / Нігті / Новорічний манікюр 2016 самостійно

Новорічний манікюр 2016 самостійно

Сучасна жінка завжди приділяє достатньо уваги своїм рукам, адже стильний і доглянутий образ визначається не тільки наявністю модного одягу, але і манікюром, який відповідає останнім тенденціям. Грамотно вибраний дизайн нігтів є таким же важливим елементом цілісного образу, як сумка або прикраси. І, звичайно, як і в інших елементах модного жіночого образу, можна відстежити найбільш пікові тренди створивши новорічний манікюр 2016.

Новорічний манікюр 2016: дизайн

Новорічний манікюр 2016 самостійно

Якщо говорити про загальні тенденції новорічного манікюру, варто відзначити його підкреслену природність – занадто довгі нігті вже давно пішли в минуле, а зараз до них приєдналися і нігті квадратної форми. Так що, вибираючи форму нігтиків, варто зупинитися на максимально природній мигдалеподібній або овальній формі.

Природність привела до моди на пастельні відтінки – готуючись до новорічної ночі, сміливо вибирайте припиленний рожевий, кремовий, ніжний персиковий, абрикосовий і молочний лаки. А для тих, хто вважає пастель нудним, модні тенденції припасли інший тренд: у моді всі відтінки червоного – від вишневого до марсала. Між іншим, така орієнтація на червоний колір дуже важлива в рік Вогняної Мавпи.

Не здає позицій мода на матові текстури і емалеве покриття, а ось шимерні лаки варто відкласти в сторону, створюючи новорічний манікюр 2016. На подіум обережно пробирається насичений електрик з шимеру, але це поки занадто рідкісні випадки, щоб вважати їх тенденцією. Надавши нігтикам правильну форму і вибравши колір, можна приступати до дизайну. Давайте розглянемо найяскравіші тренди наступаючого року, які допоможуть вам створити ефектний новорічний манікюр 2016.

Новорічний манікюр 2016 самостійно 1

Новорічний манікюр 2016: стильний френч

Френч – це один з оптимальних видів манікюру, так як його можна вписати в будь-який образ. Цей варіант покриття міцно утримує свою лідируючу позицію і, по всій видимості, залишиться актуальним ще довгий час. До Нового року ви можете зробити гостромодний кольоровий френч, в якому біла облямівка замінюється на бордову.

Надати манікюру більше стильності можна, змінивши класичну «посмішку» по краю нігтя на трикутну або навіть зигзагоподібну. Найактуальніший новорічний манікюр 2016 – френч-міленіум, в якому кінчик нігтя покривається лаком кольору металік, щільним шаром блискіток або фольгою.

Новорічний манікюр 2016 самостійно 2

Новорічний манікюр 2016: місячний манікюр

Не втрачає актуальності улюблений багатьом мун нейл-арт. Серед модних варіантів можна відзначити поєднання білого або молочного кольору з усіма відтінками червоного. Такий манікюр дозволить вам створити по-справжньому запам’ятовуючий образ, недарма вперше моду на такий вид покриття ввів легендарний модний будинок Діор. Лінія «усмішки» може бути різною -поточна мода допускає як увігнутий, так і опуклий варіант.

Новорічний манікюр 2016 самостійно 3

Новорічний манікюр 2016: модна рамка

Продовжує набирати популярності рамка навколо всього нігтя – оригінальне рішення, яке, безсумнівно, приверне увагу до вашим нігтиків. Такий новорічний манікюр 2016 варто виконати в драматичних поєднаннях червоного і чорного кольору, або меншим кидком в поєднанні бордового і молочного. Якщо ж ви любите спокійні кольори, можна вибрати приглушений персиковий в якості основного, і обрамити його смужкою кольору слонової кістки.

Новорічний манікюр 2016 самостійно 4

Новорічний манікюр 2016: модний омбре

Градієнт все ще на піку моди, так що вибирайте актуальні кольори з близькою гамою і сміливо створюйте таке покриття до Нового року. Найпростіше рішення – це покупка лаку, що змінює колір під впливом температури. Використання термолаком позбавить вас від необхідності довго мучитися над створенням акуратного переходу вдома.

Новорічний манікюр 2016 самостійно 5

Новорічний манікюр 2016: модний декор

Серед основних тенденцій модного нігтьового декору варто відзначити нейл-арт негативного простору – найпіковіший тренд поточного холодного сезону, який стане родзинкою новорічного образу. Ідея полягає в тому, що нігтьова пластина зафарбовується не повністю і таким чином створюється певний малюнок. Найчастіше використовується білий і срібний колір, а отриманий візерунок у підсумку нагадує крижини й айсберги.

Другий увірвався в модний світ тренд – «в’язані» нігті, тобто опуклий малюнок на нігтьовій пластині, який нагадує велику в’язку шарфа або светру. Щоб створити такий новорічний манікюр 2016 потрібно вибирати щільні лаки ніжних пастельних відтінків.

Ну і третій варіант гостро модного декору, який можна застосувати на Новий рік – «дзеркальні нігті». У цьому випадку шматочки спеціальної фольги розташовуються під прозорим покриттям таким чином, щоб створити ілюзію, що ваші нігтики декоровані шматочками битого дзеркала.

Новорічний манікюр 2016 самостійно 6

Новорічний манікюр 2016: приклади

Наостанок докладаємо кілька класичних новорічних візерунків, будь-який з яких зможе прикрасити ваші нігті в святкову ніч!

Новорічний манікюр 2016 самостійно 7

Новорічний манікюр 2016 самостійно 8

Новорічний манікюр 2016 самостійно 9

Якщо ви не можете самостійно намалювати ялинки або сніжинки, спробуйте один із таких способів.

   Намалюйте візерунок за допомогою пензлика або голки на пластиковому файлі (можна взяти фольгу). Покрийте нігті базою бажаного кольору. Дочекайтеся, коли візерунок повністю висохне, зніміть його з фольги і акуратно помістіть на нігті, після чого швидкими акуратними рухами покрийте шаром прозорого топа.

   Проріжте візерунок (наприклад, силует ялинки) в шматочку скотча, і використовуйте його як шаблон. Те ж можна чинити з вузькими смужками скотчу. Краще заздалегідь кілька разів приклеїти скотч на долоню, щоб прибрати надлишки клею, інакше при відклеюванні його з нігтів ви віддерете лак. Покрийте нігті базою, дочекайтеся повного висихання, приклейте скотч і скористайтеся основним лаком (ділянки, заклеєні скотчем, залишаться незафарбованими). Видаліть скотч і покрийте нігті топом.

   Скористайтеся стемпінгом Задоволення це не з дешевих, але придбати набір для стемпінга можна один раз, а користуватися ним – нескінченно! Щоб створити новорічний манікюр 2016 вам знадобляться спеціальні різдвяні пластини, які масово випускаються в честь свят.


Check Also

Манікюр на День Валентина 2021 року. Поради спеціалістів

Популярність і актуальність свята всіх закоханих або Дня святого Валентина, який відзначається у всьому світі …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *