Home / Твоя краса / Тіло / Молочна сироватка для обличчя: ефективність

Молочна сироватка для обличчя: ефективність

Як за допомогою молочної сироватки можна омолодити шкіру обличчя? Дізнайтеся, як готується молочна сироватка для обличчя вдома, а також рецепти косметології: лосьйони, пілінг і маска. На жаль, будь-який організм старіє. З кожним роком, дивлячись у дзеркало, бачиш все більше зморшок на своєму обличчі. Чи можна зупинити процеси старіння? Можна. Існує кілька способів. Хтось ходить в дорогі салони, хтось натуральними продуктами готує домашні маски. Наприклад, дуже хороша для шкіри молочна сироватка для обличчя.

Молочна сироватка для обличчя: корисні властивості

Молочна сироватка для обличчя ефективність

Молочна сироватка для шкіри обличчя – сильний оксидант. Амінокислоти, які перешкоджають старінню, в людському організмі не виробляються самі по собі. Ми можемо їх отримувати з їжею або наносячи на шкіру.

У салонах застосовуються косметичні препарати на основі сироватки, і коштують вони недешево. Це всілякі лосьйони, скраби і пілінги, тоніки, масочки. За цей товар, який готується легко вдома, немає сенсу переплачувати – ефект буде той самий. Його роблять з кефіру за кілька хвилинок. Продукт вийде абсолютно натуральний і збереже всі корисні речовини, які сприяють оновленню кожної клітинки. Є ще один плюс: тільки що приготована вдома молочна сироватка для  обличчя відразу використовується, зберігши всі мікроелементи. Дуже корисна процедура всім, кому вже виповнилося 30 років.

Крім вікової межі (уповільнення старіння і розгладження зморшок), є ще рекомендації щодо застосування: підвищена жирність або комбінований тип дерми. Вона використовується як засіб для очищення, зменшує пори, видаляє «чорні цятки», живить.

З обережністю засіб використовують при ранках і пошкодженнях шкірних покривів. Його не завдають на ніжну шкіру повік, і взагалі на простір навколо очей.

Перше, що дійсно робить молочну сироватку для обличчя популярною, так це ефект омолодження.

На 100% натуральний і свіжоприготований продукт очистить настільки глибоко шкіру, що освітлить найглибші й забиті пори. Це ж очікує пігментні плями. Через кілька застосувань потемніння просто зникають. Так само можна позбутися від рясних веснянок і не боятися більше сонячних променів. Крім плям, нею можна лікувати сонячні опіки, відновити дерму після ушкоджень.

Молочна сироватка для обличчя – універсальний засіб, який очищає, омолоджує, освітлює і живить. Якщо використовувати її регулярно, хоча б два тижні, підвищується тонус (тургор) шкіри, пропадає жирний блиск.

Молочна сироватка для обличчя: як правильно приготувати

Щоб отримати з молочного продукту сироватку, краще не вдаватися до теплової обробкиі. Для косметичного використання є спосіб трохи кращий. Якщо у вас в холодильнику вже є упаковка кефіру, без різниці в поліетилені, пластику або картоні, перемістіть його в морозильну камеру для заморозки. Після того, як кефір затвердів, викладіть його розморожуватися на дрібне сито або марлю з декількох шарів.

Така хитрість дозволяє отримати чудовий сир, м’який і еластичний, і свіжу сироватку. Усі вітаміни і корисні речовини на місці.

Молочна сироватка для обличчя: народні рецепти

Як вже говорилося, спосіб приготування молочної сироватки вдома, процес простий. Після нього цей косметичний засіб вже не вимагає додаткової обробки. Іншими словами, все, що принесе вашій шкірі молодість вже готове. Вчитимемося її правильно використовувати для догляду за обличчям вдома і готувати з неї відповідні засоби догляду.

Щоб підготувати шкіру обличчя для поживних процедур, її очищають. Ось що роблять з сироваткою в цьому випадку:

Очищати обличчя сироваткою так само просто, як іншим покупними лосьйонами: берете ватний диск, змочуєте його і обробляєте шкіру. Кращий результат дасть не тільки-тала сироватка, а тепла.

Очищати шкіру вранці і увечері ми звикли водичкою, але щоб вона зберегла підбадьорливий ефект можна після цього протерти обличчя кубиками льоду з молочної сироватки.

Дуже хороший ефект омолодження дає пілінг. Його можна зробити більш корисним включаючи до складу цей цінний кисломолочний продукт.

Приготування пілінгу для обличчя: додайте в сироватку те, що може ніжно відлущити ороговілі частинки: мелену каву, морську або звичайну сіль. Для чутливої шкіри добре взяти вівсяні пластівці. Наноситься пілінг масажними рухами, без натискання. Потім, як звичайно, змийте все тепленькою водичкою.

Доповнити тонізуючий ефект від процедури допоможе зелений чай, досить промокнути ним обличчя.

Живильні маски зазвичай завершують комплексний догляд. Для цього також стане в нагоді молочна сироватка для обличчя:

Розмочити шматочки житнього хліба в сироватці, і роздушіть виделкою. Нанесіть кашку на обличчя. Перед тим як змити водичкою, поводіть по обличчю масажуючи шкіру. Це вже буде і пілінг і живильна маска. До речі, добре підходить і для чутливого обличчя.

Для відновної маски береться сир і молочна сироватка для обличчя. Використовують її раз на сім днів, накладаючи товстим шаром на обличчя і шию. Якщо шкіра жирна, то додайте білок яйця.

Відео-рецепт – пілінг і маска для обличчя з сироватки в домашніх умовах:


Check Also

Привітання з днем Святого Миколая. Корисна підбірка

Святого Миколая люблять всі діти і чекають його не менш Санта Клауса. Саме він є …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *