Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Фарба для волосся Goldwell – фарбування вдома

Фарба для волосся Goldwell – фарбування вдома

Компанія Goldwell з’явилася на ринку косметичної продукції в 1948 році. З самого початку ця німецька марка позиціонувала себе як професійна, орієнтована на задоволення потреб перукарських салонів. В даний час фарба для волосся  Goldwell доступна звичайним покупцям.

Фарба для волосся: переваги

Фарба для волосся Goldwell - фарбування вдома

Фарбування волосся – це процедура, до якої вдається більшість жінок. Хтось бажає радикально змінити природний колір, хтось – зробити його більш яскравим, а для деяких головною проблемою є позбавлення від сивого волосся. Якість фарбування прямо пропорційно якості продукту, застосовуваного для цієї мети.

Очевидно, що професійні марки, до числа яких належить фарба для волосся  Goldwell відрізняється рядом більш високих споживчих характеристик:

Стійкістю до вимивання

Меншою травматичністю для волосся

Більш широкою колірною палітрою

Наявністю доглядаючих властивостей і додаткових ефектів: поліпшення структури, посилення блиску і додання гладкості і шовковистості

Застосування новітніх технологій фарбування і політика практично повної відмови від аміачних сполук у фарбах Goldwell робить їх продуктами преміум класу щадної дії. Ті, хто довіряють своє волосся барвникам цієї марки, отримують дбайливий вплив на волосся, м’яке фарбування та ексклюзивний колір.

Фарба для волосся Goldwell пропонує кілька ліній, що дають ефект насиченого кольору:

Topchic

Silklift

Oxycur platin

New blond

Men reshade

Всі перераховані продукти для фарбування волосся мають головну мету – додати бажаний насичений відтінок. Доглядаючы властивості цих фарб підпорядковані головній меті. Topchic – це єдина лінія, представлена в 130 кольорах від блонд до найтемніших відтінків для брюнеток. Дана фарба для волосся  Goldwell забезпечує стійке фарбування і є оптимальним рішенням для зафарбовування сивини. Для чоловіків з цією метою передбачена спеціальна лінія Чоловіки Reshade.

Серії фарбувальних засобів Silklift, Oxycur platin і New blond  призначені для освітлення і блондування. Перша лінія забезпечує можливість підняття кольору до 7 рівнів. Друга освітлює на 6 сходинок і може використовуватися як засіб м’якого мелірування, оскільки виробляється в порошкоподібній формі Goldwell.

Остання лінія – це унікальна розробка лабораторії Goldwell, що дозволяє добитися ідеального світлого відтінку волосся всього за 5 хвилинок. Ця система сумісна з меліруванням, забезпечуючи натуральний ефект переходів відтінків кольору.

Фарба для волосся: інтелектуальна система фарбування та догляду

Краса волосся вимірюється не тільки багатством їх кольору, а й здоров’ям.

Цього можна добитися, коли застосовується фарба для волосся  Goldwell із серій:

Colorance

Elumen

Nectaya

У них на перше місце виведені доглядаючі компоненти. Фарбування – це додатковий ефект, який застосування даних засобів дає волоссю.

Colorance являє собою тонуючу фарбу з ефектом фітоламінування, що забезпечується включенням до даного засобу запатентованого комплексу IntraLipid. Він поповнює нестачу ліпідів у структурі волосся, гарантує правильний рН-баланс при фарбуванні і регенерує їх кутикулу в об’ємі до 35%.

У технологію фарбування лінії Elumen покладено принцип магніту: негативно заряджені найдрібніші молекули барвника притягуються до позитивно зарядженого волосся і проникають всередину без додаткового впливу окислювача. Це забезпечує абсолютно нешкідливе фарбування з ефектом розгладження кутикули і посилення блиску волосся. Він зберігається протягом 2 – 3 місяців. Нектарування волосся здійснюється засобами, що входять в систему Nectaya. Склади цих засобів збагачені інгредієнтами натурального походження, концентрація яких складає до 90%. До їх числа відносяться арганова олія і IntraLipid. Засоби цієї лінії одночасно здатні на 100% зафарбовувати сивину і освітлювати до 3 рівнів.

Goldwell – це марка, що пропонує широкий асортимент засобів для догляду та фарбуванню волосся. Фарба для волосся  даної марки втілює у собі світові досягнення колористів, виконані з німецькою якістю.


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *