Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Зачіски на коротке волосся каре – види та фото

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото

Популярна стрижка каре має багато різних варіантів виконання і кожна дівчина може вибрати для себе той чи інший вид цієї стильної стрижки. У сучасному світі, коли класична стрижка каре, придбала масу варіацій і нових можливостей. І практично кожна представниця прекрасної статі замислювалася про, цю воістину дивовижну і багатогранну стрижку.Сучасні види зачіски на коротке волосся каре універсальні, це може бути класичне каре або градуйоване, стрижка може бути з чолкою і без неї, пряме або сміливе косе каре і ще багато інших варіантів. Сьогодні ми розглянемо наймодніші зачіски на коротке волосся каре.

Зачіски на коротке волосся каре з подовженням

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 1

Дана жіноча стрижка дуже популярна і актуальна серед молодих дівчат, її в основному вибирають жінки від 20 до 30 років, тому що стрижка волосся каре з подовженням надає образу дівчини деяку загадковість і вигідно виділяє яскравий образ з навколишнім.

Ця ефектна стрижка особливо підходить для вечірніх нарядів, вона прекрасно приховує деякі недоліки жінки, такі як тонке волоссячко або округлість або пухкість обличчя за рахунок того, що візуально обличчя здається більш витягнутим. Особливо модно і витончено стрижка каре з подовженням виглядає на прямому волоссячку. Якщо ж ви володієте кучерявою шевелюрою, то ми б порадили придивитися до інших більш підходящим для вашого волосся жіночих стрижок.

Крім безлічі переваг каре з подовженням є один, але дуже значущий недолік ця стрижка вимагає постійного укладання і вам не вийде просто так прокинутися і вийти на вулицю. Для того що б ця стрижка виглядала належним чином – красиво, яскраво і модно необхідно перед виходом у світ як слід її укласти, інакше фіаско не уникнути! Це добре видно в нашій добірці фото зачіски на коротке волосся каре  з подовженням.

Зачіски на коротке волосся каре ззаду коротше

Найпоширенішим варіантом виконання стрижки каре ззаду коротше – передні пасма волосся підстрижені трохи нижче або за рівнем підборіддя, а задні намагаються підстригати якомога коротше. Це маленька хитрість робиться для того що б підняти зачіску, в деяких варіантах виконання допускається навіть трохи виголити ззаду, для того що б різниця рівнів пасом спереду і ззаду була максимальною, це додає образу більш стильний і сміливий вид.

Як вже писали вище, такий вид каре вимагає особливого ставлення і постійного укладання, якщо у вас немає терпіння і часу, то можливо вам варто відмовитися від виконання каре ззаду коротше, а якщо ви все-таки зважитеся, то безсумнівно зможете вигідно подати себе оточуючим.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 3

Зачіски на коротке волосся каре – на тонке

Одним з очевидних виборів, якщо у вас тоненьке волоссячко, є стрижка каре. Сьогодні як ніколи в тренді експерименти з цієї стрижкою, для тоненького прямого волоссячка підійде так звана французька стрижка на основі геометричного каре. Оптимальним варіантом буде початкова довжина волосся трохи вище плечей. Це важливо, тому що якщо у вас буде занадто довге волосся то вони будуть липнути до голови і створювати такий необхідний об’єм у вас ніяк не вийде, не намагайтеся. При виконанні цієї стрижки чолка повинна бути підстригнута максимально під «йоржик».

Стрижка каре на тонке волосся виходить ідеальною, якщо вдатися до створення шарів з пасм волосся. Трохи недбалі локони будуть створювати необхідний об’єм і густоту вашої прекрасної шевелюри. Для посилення ефекту рекомендуємо вдатися до колорування каскадних пір’їнок. При цьому чолка може бути абсолютно будь-якою, якщо густота волосся дозволяє, то можна зробити її прямою і довшою, якщо ж ні, то потрібно вдатися до асиметрії, що дозволить приховати ваше тонке волоссячко.

Під час укладання стрижки каре на тонкому волоссі потрібно знати, що кращий спосіб створити об’єм це прикореневе начісування, простий, але дуже дієвий метод додання об’єму вашій стрижці каре.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 4

Зачіски на коротке волосся каре  з косою чолкою

Жіноча стрижка каре, хоч і є однією з найбільш старих жіночих стрижок. Але виконувати її з косою чолкою набула широкого вжитку відносно не так давно. Тут можна виділити кілька моментів, на які слід звернути вашу увагу.

Якщо ви володієте світлими пасмами волосся то вам, безсумнівно, підійде рване каре з косою чолкою.  Рваний стиль надає об’єм і особливо добре виглядає коса чолка на світлому волоссі, якщо виконати колорування або просто пофарбувати локони на кінцях. Вашу косу чолку потрібно, як і всю зачіску виконати в рваному стилі, що б не порушувалося цілісність вашого образу. Професійні перукарі рекомендують косу чолку стригти на лівий або на правий бік, так що б вона непомітно переходила в вільні кінці вашої зачіски на коротке волосся каре.

Стрижка каре з дозволяє експериментувати і додати вашому образу унікальний сміливий характер якщо, наприклад косу чолку забарвити в кардинально інший колір. Правда потрібно визнати, це сміливе рішення можуть дозволити собі тільки молоді модниці, для жінок середнього і похилого віку така стрижка не підійде, буде виглядати безглуздо.

Якщо ж ви володієте темним волоссям, то вам більше підійде градуйованеі каре з косою чолкою, але тільки якщо ви володієте хорошою густою шевелюрою. Така стрижка підійде власницям овального і круглого типу обличчя з середньою довжиною волоссячка, приблизно до плечей.

Коса чолка допомагає приховати округлість обличчя і вигідно підкреслити вилиці і очі. Прекрасним рішенням при укладанні загортання локону трохи назад, за допомогою круглого гребінця.

Стрижка каре з короткою косою чолкою може собі дозволити тільки дівчина, яка володіє практично ідеальними рисами обличчя, так як коротка чолка буде привертати увагу до очей, вилиць і носа. Якщо тут є хоч невеликі вади, то краще відмовитися від неї.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 5

Зачіски на коротке волосся каре градуйоване з чолкою

Такий вид стрижки каре досить молодий і користується популярністю в основному у молодих дівчат, які можуть собі дозволити розкутий і сміливий вигляд.

Градуйоване каре з чолкою, як правило, вибирають дівчата, які хочуть трохи візуально підкоригувати овальне або кругле обличчя. Чолка в цьому випадку допомагає компенсувати довжину. Але потрібно бути обережною, якщо овал вашого обличчя буде занадто подовжений, необхідно виконати чолку в рваному і асиметричному стилі. Як на наведених фото.

Якщо природа вас нагородила квадратним типом обличчя, яке відрізняє строгість ліній, то градуйоване каре з чолкою, допомагатиме компенсувати легкістю рваних пасом. Але будьте обережні, пряма довга чолка зовсім загубить ваш образ, вам підійде тільки коса чолка, вона приховає ваші вилиці і додасть вашому образу легкість.

Крім того, як ми вже писали вище, зачіски на коротке волосся каре з чолкою підійдуть власницям темного волосся або ж якщо у вас світле і тоненьке волосся. Така стрижка надає візуальний об’єм вашому волоссю.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 6

Модні зачіски на коротке волосся каре  подовжене

Пройшли ті часи, коли в моді було класичне каре, родоначальником якого була божественна Клеопатра. У сучасному світі краси в моді є стрижка подовжене каре. Така стрижка змушує звертати на себе увагу і залишатися в тренді світу модних стрижок.

У чому ж секрет цієї стрижки? Вона багатогранна і дозволяє приховати деякі недоліки зовнішності або ж навпаки, сконцентрувати увагу оточуючих на ваших сильних сторонах.

Крім того подовжене каре вибирають дівчата, які не мислять себе з довгим волоссям, подовжене каре для них це певний компроміс.

Найбільш модним виконанням подовженого каре є варіант «на ніжці», тут волосся ззаду вистригають коротше, а спереду залишають пасма з подовженням. Така стрижка на довге волоссячко виконується все частіше і частіше, так як зачіска в цьому випадку виглядає більш виразною і доглянутою, ніж, якби просто підрівняти. І багато дівчат стежать за модними тенденціями користуються цим простим, але досить ефективним прийомом.

Всі знають, що зачіска повинна підбиратися з урахуванням форми вашого обличчя і шиї, інакше навіть найкрасивіша стрижка, може виглядати безглуздо на вашій голові і подовжене каре в цьому випадку не є винятком.

Залежно від форми шиї фахівці рекомендують дотримуватися наступних правил, якщо у вас довга шия, то вам протипоказана стрижка «на ніжці», вам підійде стрижка по плечі з подовженими локонами. Якщо ж ви володієте тонкою шиєю, то вам без сумніву підійде каре «на ніжці».

Модні стрижки подовжене каре крім усього іншого допомагають приховати вікові зміни шкіри, допомагають візуально зробити обличчя худішим, якщо воно у вас повненьке або занадто важке в нижній частині. В цьому випадку стрижка надає необхідну вишуканість і моложавість вашому образу.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 7

Зачіски на коротке волосся каре на ніжці з чолкою

Така стрижка надає обличчю доглянутий і витончений вигляд, освіжає його і роблячи модним у всі часи. Стрижка каре на ніжці це чудовий вибір, для тих, хто хоче освіжити свій вигляд. Саме за рахунок цих якостей, таку стрижку вибирають не тільки особи молодого віку, але і жінки середнього та похилого віку.

Для виконання стрижки локони на маківці, у вух і в області обличчя формують об’ємними, а ззаду на потилиці волосся роблять значно коротшим, зрізають або навіть виголюють їх до мінімуму. Стандартний, можна сказати класичний варіант такої стрижки каре виглядає дуже елегантно і строго, який підходить для ділових і цілеспрямованих жінок.

Єдине застереження стрижка каре на ніжці з чолкоюм, як вже було написано вище підходить жінкам будь-якого віку, але якщо молоді дівчата можуть вибирати різні варіанти чолки (пряма, коса, асиметрична, подовжена), то жінкам більш старшого віку варто дотримуватися класичного виконання з прямою короткою чолкою.

Особливо шикарно така стрижка буде виглядати, якщо у вас шикарна густа шевелюра, а якщо у вас гарні виразні очі, то буде взагалі суперово, так як така стрижка каре акцентує увагу саме на них.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 8

Зачіски на коротке волосся каре на ніжці

Вибираючи такий вид жіночої стрижки особливу увагу слід приділити лінії зрізу, так як кінцевий результат буде багато в чому залежати від того як майстер її оформить. Стрижка каре на ніжці виконана на короткому волоссі підкреслює плавні контури лінії шиї, з цього якщо ви володієте масивною або занадто довгою шиєю то, вам слід гарненько подумати чи варто вибирати таку стрижку.

Часто таку стрижку вибирають жінки середнього віку, вона допомагає їм виглядати більш молодо і в той же час модно і елегантно.

Зачіски на коротке волосся каре на ніжці, більш ефектно виглядають на волоссі темних відтінків, підходять для виконання на всіх типах волосся. Крім того вона універсальна і для дівчат з різними формами обличчя, так як за рахунок грамотної техніки фахівець може вміло приховати деякі недоліки і вигідно підкреслити наявні гідності. З цього уважно поставтеся до вибору майстра і ви повинні добре уявляти, що ви хочете отримати в результаті.

У наш час актуальні всі варіанти дуже популярної жіночої стрижки каре і зокрема власниці витягнутого або вузького обличчя дуже люблять стрижку кругле каре, яка чудово підходить цьому типу жіночих облич. Такий вид стрижки дозволяє їм виглядати стильно і навіть модно, і в той же час дуже жіночно.

Крім того таку стрижку можуть вибрати власниці розкішного кучерявого волосся. Цю стрижку найкраще обробити філіровочними ножицями для додання їй круглої форми. Стрижка кругле каре вигідно підкреслює структуру ваших пасом, і для укладання вашого волосся немає необхідності використовувати утюжок. Тут можна дозволити собі трохи пофілонити і довше поспати вранці, так як укладання не займе багато часу.

Найчастіше стрижку виконують в її подовженому варіанті, чолку виконують, так що б вона приховувала брови. Це робиться, щоб звернути увагу на очі, вони стають по-справжньому виразними і красивими. Завдяки круглій стрижці жіночий вигляд набуває такі протилежні властивості як сила і беззахисність, скромність і напористість.

Особливо красиво кругле каре виглядає на волоссі, пофарбованому у яскраві кольори, наприклад в руді або платинові відтінки. Але в той же час така стрижка протипоказана, якщо у вас повне або кругле обличчя, така стрижка вам напевно не піде.

Щоб створити ще більш сміливий варіант стрижки кругле каре, то ви можете додати до свого образу асиметричне пасмо волосся, яке виглядає дуже зухвало.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 9

Зачіски на коротке волосся каре для круглого обличчя

Деякі дівчата, маючи повне або просто кругле або овальне обличчя, не знають яку стрижку їм вибрати. Найважливішим моментом при виборі стрижки, є той факт, що необхідно приховати недоліки і якомога вигідніше підкреслити особливості вашого обличчя.

Хорошим варіантом для цих цілей може послужити стрижка коротке каре, як би міні-каре. Довжина такої стрижки зазвичай буває трохи нижчою вух, а ззаду ще коротше, волосся повинне бути повністю вистрижене.

Так само повинна добре підходити красива стрижка каре з подовженням, така стрижка покликана візуально витягнути контур обличчя, за рахунок подовжених локонів нижче підборіддя. Але така стрижка, в основному підходить для дівчат з прямим волоссячком, якщо ж у вас волосся в’ється, то вам слід попрацювати утюжком, щоб домогтися бажаного ефекту.

Особливо красива така стрижка, якщо передні пасма волосся опущені нижче ніж задні, така стрижка дуже модна і стильна в даний час.

Якщо ви змушені вибирати короткі стрижки, повинні пам’ятати про золоте правило, що допомагає приховати повноту або округлість вашого обличчя – вуха повинні бути закриті волоссям.

Зачіски на коротке волосся каре – види та фото 10

Красиві зачіски на коротке волосся каре

З усього різноманіття різних видів і варіацій чудовою стрижки каре, напевно, найкрасивішими і модними на сьогоднішній день є зачіски на коротке волосся каре  з подовженням, витончене каре «на ніжці» і елегантне кругле каре з елементами асиметрії.

Але це тільки суто наша думка, у вас, звичайно ж, буде своя, на користь неї ви зможете привести масу аргументів, та й різні стрижки на різних дівчатах виглядають зовсім по-різному. Так що визначайтеся з вибором і робіть стрижку!

Стильні зачіски на коротке волосся каре

Дівчата, для яких важливо мати стильний і актуальний образ, часто при виборі стрижки зупиняються на стрижці каре, у неї багато різних видів і варіацій виконання. З цього будь-якій дівчині припадуть до душі стильні стрижки каре.

Модницям варто звернути увагу на варіації стрижки каре, які з’явилися порівняно недавно, це асиметричне каре і каре з подовженням або каре з кутом.

Стильні дівчата, вибираючи модне каре прагнуть піднести себе в більш вигідному світлі, в той же час жінки більш старшого віку вибирають стильні стрижки каре, за те що вони надають їх образу молодший і сміливий вигляд.

У цих стильних стрижках є ряд переваг, по-перше, вони не вимагають занадто довгого укладання, по-друге, вони допомагають зірвати недоліки обличчя і, по-третє, приховують вікові зміни шкіри.

Стильні стрижки каре підходять як для дівчат з густою шевелюрою, так і дівчатам з тонким або рідким волоссям, так як вони допомагають додати об’єм вашої зачісці.

Стильні зачіски на коротке волосся каре можуть дозволити собі як дівчата з круглим обличчям, так і з витягнутим або обличчям квадратної форми. Завдяки індивідуальному виконанню ці стрижки допомагають коригувати форму вашого обличчя.

При виборі стрижки каре вам завжди буде з чого вибрати і ви обов’язково знайдете варіант, який вам підійде, так що не залишайте без уваги завжди модну стрижку каре.


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *