Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Локони на довге волосся в домашніх умовах

Локони на довге волосся в домашніх умовах

Локони на довге волосся  завжди визнавалися одними з найбільш елегантно-витончених серед різних видів укладок. Красиві локони на довге волоссячко  надають образу кожної жінки особливу чарівність і додають легку нотку сексуальності. Зробити зачіски з кучерів зовсім нескладно, створити воістину справжній шедевр зі своєї шевелюри в домашніх умовах не складе труднощів, головне, набратися терпіння, запастися часом і підготувати всі необхідні пристосування цирульників.

Локони на довге волосся: способи і варіації

Локони на довге волосся в домашніх умовах

Перш ніж переходити до створення зачіски на кучеряве волосся, необхідно накрутити локони на довге волосся. Будь-які зачіски з кучериками передбачають правильно зроблені, підкручені локони. Дама з довгою стрижкою може вибрати кілька варіацій створення зачіски з кучерів.

Локони на довге волосся – легковажна хвиля

Щоб отримати гарні локони на довге волосся, необхідно зачесатися і розібрати шевелюру на локони. На кожну прядку потрібно нанести пінку, потім акуратно зібрати в пучок, закріпивши шпильками або затискачами. Волосся залишити на час у спокої (досить двох-чотирьох годин), після цього розпустити і розпорошити на них лак.

Локони на довге волосся завжди визнавалися одними з найбільш елегантно-витончених серед різних видів укладок.

Локони на довге волосся в домашніх умовах 1

Крупні локони на довге волосся

Створити зачіски на довге волоссячко кучері можна за допомогою кіс. Вологе волоссячко можна заплести в косичку (або ж зробити кілька кісок) і залишити їх на ніч. Вранці пасма потрібно розплести, розчесати і зафіксувати спецзасобом.

Локони на довге волосся. Зачіски кучері за допомогою електротермоприладів

Використовуючи електроутюжок або плойку, можна завити локони будь-якої конфігурації, вони стануть основою для будь-якої зачіски з кучерями на довге волосся. Просушені прядки потрібно по черзі накрутити на електроплойку. Точно так можна робити зачіски кучері утюжком або термощипцями для завивки. Кожний локон необхідно затиснути щипцями ближче до коріння, а потім плавним рухом підкрутити пасмо, рухаючи прилад вниз. Після закінчення процесу зачіску з кучерями повинна бути скроплена фіксатором.

Локони на довге волосся. Зачіска кучері за допомогою бігудів

Найпростішим способом в домашніх умовах стане застосування бігудів для зачіски з локонами на довге волоссячко. Жінка зможе підібрати потрібний діаметр сучасних папільоток для дрібно кучерявих, середніх або об’ємних кучериків. Крутити бігуді потрібно на злегка вологе волосся, почати можна біля коріння або ж ближче до кінців волосся, результат буде відрізнятися, але в обох випадках жінці гарантована дуже ефектна зачіска з кучерями на довге волосся. На хвилі найкраще розпорошити сильний фіксатор.

Локони на довге волосся, створені феном і брашингом

Вологе волосся потрібно накрутити на круглий гребінець (діаметр може бути як великим, так і не дуже) і підсушити феном. Після того, як все волосся буде підкручене, зачіска локони на довге волосся повинна бути оброблена лаком.

Локони на довге волосся завжди визнавалися одними з найбільш елегантно-витончених серед різних видів укладок

Локони на довге волосся в домашніх умовах 2

Локони на довге волосся. Зачіска кучері: робимо своїми руками

Зрозумівши, як зробити великі локони на довге волосся, можна перейти до самого укладання. Зачіска з локонами на довге волосся стане справжньою знахідкою як для сірих буднів, так і для особливого значимого випадку. Дами можуть вибрати будь-який з наведених нижче варіантів або ж створити свою неповторну зачіску.

1) Красиві локони на довге волосся можна залишити розпущеним, зачесати їх на один бік. З-під низу волосся закріпити міцними затискачами, нанести на шевелюру лак. Така зачіска на довге волоссячко підкреслить індивідуальність і ніжність дами.

2) Кудрі на довге волоссячко можна зібрати в звичайну зачіску хвіст, використовуючи прозору резиночку або вишукану шпильку. Зверху потрібно надіти широкий ободок або пов’язати кольорову стрічку. Зачіски на локони на довге волосся такого плану називаються грецькими.

3) Ще одна суперцікава і незвичайна зачіска з кучерями на довге волосся – водоспад. Від однієї вушної раковини до іншої на потилиці плететься невелика косиця-колосок, акуратно закріплюється простими затискачами. Далі необхідно оформити її іншими хвилеподібними пасмами. Такі зачіски локони на довге волосся завжди виграшні.

4) Власниці подовжених стрижок можуть змайструвати такі зачіски з локонами на довге волоссячко. Волосся з передньої частини голови потрібно зібрати нагорі і добре начесати. Отримане начісування можна рівномірно розподілити по маківці і зміцнити заколочками. Незадіяні пасма накрутити в тугі щільні кучерики і розподілити їх по всій поверхні голови. Легка хаотичність додасть образу додатковий шарм.

Зачіска з локонами на довге волоссячко – вибір сміливої просунутої жінки.

Зачіски з кучериками стануть прикрасою і зроблять юну леді або даму у віці чарівною.


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *