Home / Твоя краса / Нігті / Французький манікюр фото: сучасний

Французький манікюр фото: сучасний

Французький манікюр фото дуже популярний завдяки своїй красі та елегантності. Його досить легко виконати вдома. Різноманіття видів дозволяє підібрати дизайн, що підходить для будь-якого випадку: повсякденного дня, вечірки, весілля.

Класичний французький манікюр фото

Французький манікюр фото сучасний

Стандартний французький манікюр виглядає дуже природно: основне покриття виконується в світлих пастельних тонах, а кінчик нігтя покривається щільним за консистенцією білим лаком, для закріплення додатково на нігті наноситься прозорим топом. Спочатку французький манікюр з’явився в Америці, але згодом дуже швидко став модним і поширився по всьому світу. Секрет успіху французького манікюру полягає в тому, що руки з ним виглядають дуже акуратно і доглянуто, а для його виконання не потрібно багато часу. Сьогодні для створення французького манікюру, використовуються сучасні гель-лаки, які миттєво сохнуть і дуже довго тримаються на нігтях.

Різноманіття косметичних засобів для нігтів і аксесуарів не могло не позначитися і на тому, як виглядає сучасний французький манікюр фото. Варто відзначити, що в чистому класичному вигляді його зараз можна зустріти досить рідко. Традиційна «посмішка» на кінчику нігтя часто замінюється іншими формами, колірна палітра манікюру стає багатшою, а крім стандартного півмісяця на нігтях з’являються незвичайні художні малюнки, які додатково прикрашаються стразами та іншими елементами. Французький манікюр постійно переживає модернізацію і з кожним своїм перевтіленням стає все цікавішим і красивішим.

Французький манікюр фото: як зробити?

Як вже зазначалося вище, зробити французький манікюр самій не складає труднощів. Є три способи, щоб створити французький манікюр фото, але перед тим як виконувати будь-який з них потрібно підготувати нігті. Озброївшись пилкою, надаємо бажану форму нігтям. У цьому сезоні в тренді короткі нігті округлої форми. Далі, якщо ви маєте час, зробіть ванночку для рук з травами або морською сіллю. Після цього видаляємо кутикулу. Незважаючи на те, що вона після ванночки стала м’якою, все ж бажано використовувати спеціальний косметичний засіб. Щоб лак довго тримався, створюємо на поверхні нігтя легку шорсткість дрібнозернистою пилкою. Робити це потрібно вкрай акуратно, щоб не сильно пошкодити нігтьову пластину. Безпосередньо сам французький манікюр робиться за допомогою білого, напівпрозорого пастельного лаку і фініш-лаку. Черговість нанесення перших двох покриттів може варіюватися. Можна спочатку пофарбувати кінчики нігтів білим відтінком, а потім нанести перламутрове покриття або виконати все навпаки. Як зробити лінію? Є три способи:

Намалювати лінію від руки, використовуючи спеціальну кисть;

Покрити кінчики нігтів білим гель-лаком, не чекаючи поки він висохне, плоскою кистю добре змоченою в рідині для зняття лаку підрівняти лінію, зробити її округлої форми;

Використовувати заздалегідь куплені трафарети на клейовій основі (причому знімати їх потрібно відразу ж після нанесення лінії, щоб лак не встиг просохнути, тоді лінія буде більш рівною і красивою). У завершенні виконання французького манікюру покрити нігті фінішним прозорим лаком, а кутикулу змастити живильним маслом. До речі, косметичні набори для створення французького манікюру можна придбати вже скомплектовані, в них можна знайти все необхідне. Як зробити французький манікюр в стандартному його виконанні розібралися, тепер подивимося, які ще види френча бувають. французький манікюр фото: різновиди

З розвитком індустрії краси, у тому числі дизайну нігтів, французький манікюр фото зазнав значних змін. З’явилося безліч його різновидів. Ось лише деякі з них.

Блискучий французький манікюр фото

Такий манікюр дуже схожий на класичний френч. Різниця полягає в тому, що замість білого лаку використовують блискітки. Такий манікюр можна зробити на якусь особливу подію. Він більше схожий на вечірній (наприклад, новорічний манікюр), ніж на повсякденний. Блискітки допустимо використовувати різних розмірів, великі, дрібні або змішані, головне добре зафіксувати їх прозорим лаком. Французький манікюр фото з блискітками виглядає дуже ефектно і респектабельно, відмінний варіант зимового манікюру. Додатково можна декорувати нігтики стразами невеликого розміру або перлами.

Французький манікюр фото сучасний  1

Мереживний французький манікюр фото

Для створення такого манікюру використовуються наклейки або спеціальні пластини / трафарети для стемпінга. Робиться французький манікюр як звичайно, за винятком додаткового шару білого лаку, яким наноситься мереживо. Дуже витончений мереживний французький манікюр дуже часто роблять на весілля.

Французький манікюр фото сучасний  2

Весільний французький манікюр фото

Весільний варіант французького манікюру – це, як правило – поєднання мереживного манікюру зі стразами, перлами, блискітками і малюнком. Французький манікюр вважається класикою жанру. Він не химерний, а навпаки дуже елегантний і красивий, саме тому його часто роблять нареченій. Нігті виглядають дуже доглянуто і естетично в той же час, не відволікаючи від головного весільного атрибуту – обручального колечка.

Французький манікюр фото сучасний  3

V-подібний французький манікюр фото

Щоб урізноманітнити класичний французький манікюр фото, можна замість білої дуги на кінчиках нігтів намалювати лінію V-подібної форми. До речі такі трафарети для французького манікюру вже не рідкість. Цей вид манікюру виглядає вельми оригінально. Взагалі з лінією можна поекспериментувати. Наприклад, якщо у вас нігті квадратної форми, зробити її прямою або намалювати під кутом.

Французький манікюр фото сучасний  4

Французький манікюр фото з акваріумним дизайном

Зробити французький манікюр можна і спеціальним гелем для акваріумного дизайну. Об’ємний манікюр декорують слюдою, сухоцвітом, стразами, конфетті, черепашками. Французький манікюр такого роду трудомісткий у виконанні, але зате дуже ошатний.

Французький манікюр фото сучасний  5

Різнобарвний французький манікюр фото

Це дуже популярний на сьогоднішній день вид французького манікюру. Форма французького манікюру залишається стандартною, а от виконання злегка змінюється. Замість класичних білих і пастельних відтінків використовуються яскраві контрастні тони гель-лаків.

Французький манікюр фото сучасний  6

Градієнтний французький манікюр фото

Його ще називають модним терміном омбре (амбре). У такому вигляді французького манікюру півмісяць на кінчику нігтя не має чіткої межі і виконується двома близькими по тону відтінками лаків. Для створення ефекту плавного переходу одного кольору в інший використовують спонж або аплікатор для тіней.

Французький манікюр фото сучасний  7

Французький манікюр фото: новинки

На французький манікюр в цьому сезоні поглянули по-новому. І хоча новинок в дизайні нігтів більш ніж достатньо, французький манікюр фото ніколи не буде забутий. Нові кольори і форми дозволяють освіжити стару добру класику.

Хвилястий французький манікюр фото

Модна тенденція дизайну нігтів – манікюр з хвилеподібною лінією краю. Він може виконуватися як в пастельних тонах, так і в яскравих контрастних відтінках. Ця інтерпретація французького манікюру виглядає дуже свіжо і незвично, і швидше за все буде популярною не один сезон.

Французький манікюр фото сучасний  8

Французький манікюр фото з малюнком

Мабуть, цьому виду манікюру можна присвятити окрему главу. Такий манікюр виглядає дуже ефектно. Малюнки робляться співзвучними одягу, макіяжу або образу в цілому. Їх можна розділити на кілька категорій, найпопулярніші з яких:

Сезонні малюнки

Виконуються виходячи з пори року, влітку це можуть бути квіти, взимку сніжинки, восени різнобарвне листя.

Французький манікюр фото сучасний  9

Квіткові орнаменти

Один з найпопулярніших видів малюнків на нігтях. Манікюр можна прикрасити милими простими ромашками, традиційними трояндами або розкішними ліліями. Малюнок наноситься вже на готовий манікюр і фіксується прозорим лаком. Для малюнків можна використовувати тоненькі пензлики або стемпіннг пластини.

Французький манікюр фото сучасний  10

Лінії і геометричні фігури

Досить часто можна зустріти французький манікюр з кольоровою смужкою дублюючою «посмішку» або модний зараз геометричний дизайн нігтів.

Французький манікюр фото сучасний  11

Довільні і абстрактні малюнки

Насправді французький манікюр дуже універсальний і його можна доповнити абсолютно будь-яким малюнком за формою та стилем. Все залежить від уяви майстра. У акваріумному дизайні часто французький манікюр роблять на морську тематику, юні дівчата прикрашають його Міккі Маусом, а любителі всього незвичайного абстрактними або етнічними малюнками.

Французький манікюр фото сучасний  12


Check Also

Манікюр на День Валентина 2021 року. Поради спеціалістів

Популярність і актуальність свята всіх закоханих або Дня святого Валентина, який відзначається у всьому світі …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *