Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Як зробити зигзагоподібні локони на фользі вдома

Як зробити зигзагоподібні локони на фользі вдома

Локони, без сумніву, дуже прикрашають жінку. І видів їх придумано перукарями безліч. Звертаємо вашу увагу на стильний варіант як зробити локони у формі зигзага.

Як зробити локони вдома

Як зробити локони зигзагоподібні на фользі вдома

   Як зробити локони вдома найкрасивішими, заощадивши:    дорогоцінний час і кошти на відвідування салону; гроші на придбання спеціальних утюжків з насадками гофре, трикутних плойок або подвійних щипців для завивки, якими роблять такі локони в салоні краси.

По-іншому ці локони ще називають ламаними, і підійдуть вони для будь-якого випадку. І романтика першого побачення, і похід у ресторан, по магазинах. А якщо зібрати їх в гладкий хвіст, то вийде стильна зачіска в діловому стилі. А можна завити тільки 2-3 пасма на маківці, а основну масу волосся залишити прямими.

Існує кілька способів, як зробити локони. І найпростіше зигзагоподібні локони виходять за допомогою фольги. Як зробити локони з відмінного матеріалу для роботи, бо утримати його і надати потрібну форму зможуть навіть найнедосвідченіші руки.

Є у фольги і ще одна перевага. Прядку, в неї загорнуту, можна нагріти утюжками для волосся для швидкого отримання стійкого і пружного локона.

Накручувати пасма на фользі рекомендується з потилиці, закріпивши волосся зажимами на маківці. Прядочку потрібно брати шириною приблизно 2 см. Фольгу слід нарізати заздалегідь.

На волосся перед завивкою потрібно нанести захисний від шкідливого нагріву засіб з фіксуючою зачіску дією: мус, спрей для укладання І не забудьте, що локони роблять тільки на вимите волосся.

Як зробити локони: класичні зигзагоподібні

Візьміть довгу смужку фольги і поверніть її в джгутик. Його у свою чергу зігніть галочкою.

Відокремте пасмо волосся, піднесіть до нього фольгу, куточком до верху, і починайте по черзі намотувати волосся на обидва кінці фольги.

Коли ви дійдете до самих кінчиків, загорніть фольгу, щоб вона добре трималася на волоссі. Виконайте так з усім волоссям.

Прогрійте прядочку кілька секунд випрямлячем для волосся і залиште так до охолодження. Якщо у вас немає таких утюжків, то можна замінити їх феном з дуже гарячим повітрям.

Зніміть фольгу, надайте форму зачісці і зафіксуйте її лаком. Посміхніться своєму кучерявому відображенню в дзеркалі!

Як зробити локони зиґзаґоподібні з заломами

Прикладіть прядку волосся до смужки фольги, загорніть її повністю і складіть фольгу гармошкою.

Прогрійте утюжками.

Фольгу можна знімати також, коли вона повністю охолоне.

Є й дуже примітивні, бабусині способи як зробити локони найкреативнішими. Не подумайте, що їх придумали сучасні стилісти. Це заплести безліч тугих кісок на всю ніч. Або обернути квадратні картонки або сірникові коробки пасмами волосся, фіксуючи їх зажимами або гумками.


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *