Home / Твоя краса / Жіночі груди / Збільшення грудей вдома народними засобами

Збільшення грудей вдома народними засобами

Груди жінки одна з найпривабливіших частин тіла, саме тому багатьох жінок турбує питання збільшення грудей. Виявляється існують способи, коли збільшення грудей  відбувається природним шляхом без хірургічного втручання, що дуже важливо, адже операції – це і небезпека і висока ціна, не по кишені звичайній домогосподарці. Але не варто зневірятися, якщо ваші груди невеликих розмірів, ви можете збільшити її народними засобами в домашніх умовах.

Збільшення грудей декількома способами вдома

Збільшення грудей вдома народними засобами

Хлібні скоринки. Помічено, що якщо їсти постійно хлібні скоринки протягом декількох місяців, то груди помітно збільшаться.

Хміль. Візьміть трохи хмелю залийте водичкою, кип’ятіть обов’язково на водяній бані не менше 20 хв., дайте відвару охолонути і пийте по півсклянки не менше трьох разів на день.

Компрес. Робіть регулярно компреси з олії герані і іланг-ілангу, обов’язково гарячий, одночасно приготуйте холодний компрес, розчинивши морську сіль. Чергуйте їх не менше 10 разів. Після такої процедури слід намастити груди засобом для підтяжки грудей.

Мигдальна олія. Відмінний засіб, якщо з’єднати його з 10 крапельками олії іланг-ілангу і 10 крапельками герані, такою сумішшю слід протирати груди завжди після прийому душу.

Пиво. Не дуже корисний для здоров’я спосіб, однак дієвий. Збільшення грудей  відбудеться, якщо пити пиво, в якому міститься хміль, не менше двох літрів на день, проте, такий рецепт позначитися на вашому здоров’ї та фігурі в цілому.

Продукти харчування, для збільшення грудей

На об’єм грудей впливають певні компоненти, вживаючи які ви самі вдома зможете значно збільшити груди. Отже, що ж потрібно їсти, щоб збільшити груди.

Капуста. На жаль, вона буде неефективна, чим старша жінка. Якщо ви будете регулярно годувати дочку капустою, то у неї буде неодмінно красивий і об’ємний бюст.

Мед та волоські горіхи. Розділіть волоські горіхи на невеликі половинки, залийте медом і залиште сім днів настоюватися в холодильнику. Потім їжте кілька разів на день по кілька штучок. Корисно для фігури, апетитно, замінює солодощі і збільшує об’єм грудей.

Зелені яблука. Вживайте в їжу цей цінний продукт регулярно, бажано використовувати жорсткі сорти яблук.

Молочні продукти. Обов’язково включіть в свій раціон харчування молочні продукти, це може бути сир, сметана, йогурти, обов’язкова наявність незбираного коров’ячого молочка, а не сухого, розчиненого, модифікованого.

Риба. Будучи дієтичним продуктом, який допомагає тримати вагу під контролем, вона теж містить необхідне для росту і збільшення грудей.

Червоне вино. Якщо ви вживаєте алкоголь, то нехай це буде червоне вино, звичайно, в помірній кількості, натуральне напівсолодке або сухе, бажано купувати вино безпосередньо в місцях його виготовлення на півдні.

Народні засоби для збільшення грудей

Існують народні засоби для збільшення грудей, перевірені не одним поколінням жінок, які дійсно працюють, головне, мати терпіння і регулярно їх використовувати.

Йодна сіточка. Її зробити нескладно, використовуючи ватяну паличку і йод. Сітку потрібно нанести на всі груди, крім сосків, лінії повинні бути рівними, безперервними. Ефект цього методу в тому, що йод має властивість притягувати кров, тому кров приливає до сіточки, поступово груди будуть збільшуватися, в об’ємі і формі.

Багато їсти. Якщо ви не боїтеся поправитися, їжте багато, ситно і жирно, тоді разом зі всією вагою збільшаться і груди. Хоча такий метод не буде актуальний сьогодні, коли всі схиблені на дієтах.

Фізичні вправи. Існують спеціальні фізичні вправи по збільшенню грудей. Їх слід робити правильно і бажано щодня, щоб домогтися успіху.

Контрастний душ. Направляйте душ знизу вгору, міняйте температуру водички, робіть такий масаж щодня по декілька хвилинок в день.

Маски для збільшення грудей

Існують маски, які збільшують груди. Яблучна, яка робиться з яблук і капусти з додаванням ложки меду. Попередньо робите масаж грудей, потім наносите маску.

Можна використовувати масло какао. Воно не тільки допоможе збільшити груди, але і наповнює шкіру вітамінами, омолоджує її, підтягує її. Помічено, що при регулярному використанні масла какао, груди збільшуються вдвічі. Наносьте масло в області пахв, нижче грудей і між.

Картопля теж допоможе вам збільшити груди вдома. Зваріть її в шкірці, розімніть, додайте ложку меду, 50 мл вершків, 50 мл рафінованої олії. Наносьте після масажу таку маску не менше ніж на 20 хв. щодня, після чого змийте водичкою.

Такі народні засоби збільшать груди не більш, ніж на розмір, і то вам доведеться потрудитися. Любіть себе будь-якою, з великими або маленькими грудьми, і оточуючі будуть вас любити. Використовуйте дані засоби в будь-якому віці, вони допоможуть зберегти груди пружними і молодими, бо будуть живити шкіру грудей.

 


Check Also

Вправи для підтяжки грудей – дієві

Вправи для підтяжки грудей  допомагають знайти гарні груди правильної форми, а це мрія будь-якої жінки. …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *