Home / Здоров'я / Вагітність і пологи / Визначити стать дитини: методи, народні прикмети

Визначити стать дитини: методи, народні прикмети

Хто ж буде, хлопець чи дівчина? Про це турбується майже кожен майбутній батько. Це хвилює навіть тих батьків, які вирішили не дізнаватися стать до народження малюка, але таке питання все ж крутиться у них в голові. Можна спробувати вгадати, допустити або точно визначити стать дитини – і це можливо, а для визначення статі існує безліч способів.

Спосіб, щоб визначити стать дитини з 100% гарантією

Визначити стать дитини методи, народні прикмети

Щоб знати точно, хто ж у вас народиться, є тільки один надійний, безпомилковий спосіб – це амніопункціі або біопсія хоріона. Для цього потрібно провести вивчення навколоплідної рідини. Так як така процедура дуже серйозна і небезпечна, то її використовують тільки для виявлення патологій, які лікарі хочуть виключити. Але щоб задовольнити вашу просту цікавість, жоден лікар не призначить таку процедуру.

Більш доцільним, щоб визначити стать дитини вважається метод УЗД. Але й тут ймовірність помилки теж присутня, малюк може просто відвернутися або заховати ручками те саме місце, яке може підказати, хто ж там живе. Якщо вже ви сподіваєтеся на УЗД, то більш точно можна визначити вже десь після 16 тижня вагітності.

А при настанні сьомого тижня вашого прекрасного положення, для з’ясування хто ж у вас там живе, може допомогти аналіз крові. Починаючи з перших тижнів вагітності у матері в її кровоносних судинах присутнє ДНК малюка, хоч і в малій кількості, але вже з підказкою на наявність хромосом. Відповідно якщо присутня Х – хромосома, то з’явиться дівчинка, якщо ж Y, то народиться хлопчик. Але і тут теж може статися помилка, тому сліпо вірити в передбачувану стать не варто. Це рекомендують навіть лікарі.

Японські і китайські методи, щоб виявити стать дитини

Китайські і японські нації з’ясовували стать малюка ще в стародавні часи і такими ж способами успішно користуються і зараз, такі методи, щоб визначити стать дитини, вже поширені не тільки у цих народів, але й по всьому світу.

Приміром, старокитайські таблиці для визначення статі вже більше ніж 700 років. Оригінал цієї таблиці знаходиться в Пекіні, а всі таблиці, які бачимо ми – це копії, але ж це не заважає ними скористатися, щоб задовольнити свій інтерес.

Звичайно ж, вам теж пропонується така таблиця. Для визначення потрібно знати точний вік матері на момент зачаття, а також місяць, у якому це сталося. Тепер співвіднесіть ці два показники по таблиці і ви дізнаєтеся хто у вас з’явиться М (хлопчик) або Д (дівчинка)

Визначити стать дитини методи, народні прикмети 1

У тому числі і японці використовують таблицю для з’ясування статі малюка. Але вигляд у цієї таблиці злегка інший. Спочатку варто дізнатися цифру, на яку показує точка при перетині місяців народження батьків.

Визначити стать дитини методи, народні прикмети 2

Потім вже в іншій таблиці знаходимо дану цифру і місяць, у якому зачали дитину, і тепер можете визначити стать дитини.

Визначити стать дитини методи, народні прикмети 3

В нинішній час всі ці методики сприймають більшою мірою як гру, і не відносяться до таких методів серйозно.

Як впливає кров, щоб визначити стать дитини

Є два варіанти для визначення статі за допомогою крові: по оновленню крові і по групах крові. Людська кров має здатність оновлюватися: у жінок кожні три роки, у чоловіків оновлюється кожні чотири роки. І після таких підрахунків, чия кров виявиться молодшою в момент зачаття, такої статі і з’явиться малюк.

Ще з’ясовують (можна дати більш точне слово, намагаються вгадати) якої статі буде дитина за наступними таблицями, групами крові та резус – факторам батьків.

Визначити стать дитини методи, народні прикмети 4

Також існують народні прикмети, щоб визначити стать дитини

Такі прикмети,щоб визначити стать дитини, напевно, найзахоплюючіші і багато говорять на них «бабусині рецепти».

– Якщо при вигляді ззаду у жінки зберігаються обриси талії, значить, буде хлопчик.

– Хлопчики в животі поводяться більш активно.

– Якщо у вас дівчинка, то, як ще кажуть вона «забирає красу» – з’являються різні пігментні плямки, сильний токсикоз, розтяжки.

– Якщо у вас постійно холодні ноги і тягне більше на солоне, це до хлопчика.

– Якщо жінка стає більш граціозною, це до дівчинки, якщо навпаки незграбною, то до хлопчика.

– На хлопчика також вказує набряклість ніг.

– Ареол сосків стає темним – це натяк на дівчинку.

– Якщо у вас почало інтенсивно рости на ногах волосся – це провісники хлопчат.

– Активне статеве життя сприяє зачаттю дівчинки.

Таких варіантів для пізнавання статі у наших бабусь величезна безліч. Але наукового підтвердження вони не мають. Так що відштовхуватися чи ні від таких показників – вирішувати вам.

Щасти вам у вагітності і любові до свого малюка незважаючи хлопчик це буде чи дівчинка!


Check Also

Новорічні прикраси на 2021 рік своїми руками. Корисна підбірка

До жодного свята не готуються і не прикрашають своє житло так, як до зустрічі Нового …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *