Home / Твоя краса / Догляд за ногами / Кора дуба відгуки: лікуємося від пітливості

Кора дуба відгуки: лікуємося від пітливості

Кора дерева дуба – це унікальний народний засіб, який використовується з незапам’ятних часів. Допомагає від пітливості ніг, пахв, рук – це перше, що необхідно застосовувати в таких випадках! В даній статті піде мова, як використовується кора дуба відгуки про застосування.

Кора дуба відгуки: особливості

Кора дуба відгуки лікуємося від пітливості

Ніхто не любить підвищене потовиділення, особливо в літню пору. Сліди залишаються на одязі в області пахв, все вислизає з рук, ноги натирає взуття. А цей неприємний запах !?

Можна використовувати антиперспіранти та дезодоранти, але вони гарантують лише короткочасний ефект, а от народні засоби, наприклад, кора дуба відгуки свідчать, що здатна вилікувати вас від пітливості на довгий час.

Така кора володіє масою корисних властивостей:

   антисептичними,

   протизапальними,

   протигнильними.

Її часто застосовують у народній медицині, а ще частіше – в косметології. До її складу входять смолисті речовини, таніни, різноманітні кислоти, пектин та мінеральні компоненти, все це сприяє приведенню роботи спітнілих залоз в норму, зменшує потовиділення.

Дуже великою популярністю користується відвар на основі дубової кори, він допомагає при пітливості пахв і рук, а в сухому вигляді її використовують для ванн для ніг.

Кора дуба відгуки. Рецепт 1 – Відвар

Дуже велике поширення одержали відвари в яких міститься кора дуба відгуки де застосовується. Приготувати такий засіб дуже просто, потрібна тільки водичка і суха кора. Один літр водички наливається в каструлю, до нього додається 5 столових ложечок сухої подрібненої кори. Після того, як склад закипить – його слід залишити на повільному вогні ще на півгодини. Не забувайте весь час помішувати! Настоювати отриманий засіб потрібно 2 години. Застосовувати цей засіб теж не складно. Просто обполосніть проблемні зони відваром після купання. У міру виникнення поту – протирайте ці місця змоченою марлею або диском вати. Під час застосування цього методу краще всього відмовитися від застосування антиперспірантів, так як вони дуже сильно забивають пори.

Лікування проводиться протягом місяця, вже через кілька процедур ви з радістю виявите перші плоди. Можна робити і примочки у вигляді компресів, це суттєво прискорить ефект. Результат буде радувати вас півроку.

Кора дуба відгуки. Рецепт 2 – З лимонним соком

Відмінний засіб від пітливості вийде, якщо добавити у відвар сік лимона.

Правила приготування не змінюються:

   П’ять ложечок кори дуба розмішуються в одному літрі водички і кип’ятиться.

   Після приготування весь склад проціджують і остуджується.

   Сік одного лимона необхідно віджати і змішати з отриманим відваром.

   На жаль, терміни зберігання цієї суміші дуже маленькі – не більш трьох діб в холодильнику.

Викоистовувати кору дуба з соком лимону потрібно точно таким же чином – протирати проблемні місця близько шести разів на день, на ніч можна робити компреси і примочки. Довго тримати не обов’язково, повинно вистачити і 20 хвилинок. По завершенні часу – промийте місця компресів проточною водичкою.

Слідкуйте за тим, щоб не виникло почервоніння і подразнень, лимон – вельми агресивний інгредієнт. Після завершення процедури – нанесіть зволожуючий кремчик.

Курс лікування становить два тижні. Звичайно ж, при почутті дискомфорту, печіння і почервоніння – лікування слід припинити.

Кора дуба відгуки. Рецепт 3 – Паста

Якщо пітливість виражена в дуже високій мірі, то відвари можуть і не допомогти. Для цієї проблеми потрібні більш рішучі дії. Щоб приготувати пасту, вам потрібно подрібнити 100 грам дубової кори в порошок, перемішати її з 4-5 ложечками бджолиного меду. Відвар можна застосовувати для лікування в якості додаткових заходів. Відвар повинен бути більш насиченим за своєю концентрацєюї.

   Для цього, вам необхідно взяти 100 грам кори, залити їх одним літром водички

   Поставити на повільний вогонь, до моменту, коли половина водички випарується.

Спочатку застосовуйте примочки, а потім наносите на необхідні зони пасту з меду. Склад тримається приблизно півгодини, а потім змивається тепленькою водичкою. Після цього повертаємося до примочки – вже на 20 хвилинок. Найкраще цей метод використовувати перед сном.

Курс лікування, як і в попередньому варіанті, становить два тижні. Навіть сильна пітливість пройде, якщо дотримуватися систематичності і виконувати всі ці процедури.

Кора дуба відгуки. Рецепт 4 – Для ніг / рук

Багатьох людей турбує підвищена пітливість ніг/рук, особливо в літній період. Щоб позбутися її, потрібно щодня приймати спеціальні ванночки для ніг/рук.

Для цього необхідно взяти:

   Кілька столових ложечок кори дубової і змішати її з однією ложечкою вербової,

   Суміш заливається 1,5 літрами водички.

   Її потрібно довести до кипіння і проварити близько 10 хвилинок.

   Все це переливається в тазик і остуджується до температури приємною для використання.

І протягом 20 хвилинок там потрібно тримати вимиті ноги/руки Якщо повторювати цю процедуру протягом двох тижнів – ви забудете, що таке пітливість ніг/рук.

Кора дуба відгуки

Можна знайти дуже багато про те, як використовується кора дуба відгуки позитивні. Користувачі стверджують, що воно дійсно допомагає, а якщо використовувати його від пітливості ніг – воно ще й запах неприємний зводить на «ні». Це набагато краще, ніж використання хімічних антиперспірантів, тільки от час застосування для деяких довгий.

Позитивний ефект настане лише при регулярних процедурах! Про те, як застосовується кора дуба відгуки попереджають, що не можна пропускати процедури і робити їх час від часу, інакше, доведеться починати все заново!


Check Also

Натоптиші у дітей – ефективне лікування, діагностування

Натоптиші у дітей  – це сухі мозольні ущільнення на підошвах, що виникають на п’яті, тильній …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *