Home / Діти / Фото манікюр для дітей – салонний та вдома

Фото манікюр для дітей – салонний та вдома

Навіть найменша дитина усвідомлює себе повноцінним членом сім’ї, вона намагається переймати батьківські звички і манери, часто проявляє характер. Якщо говорити про дівчаток, то вони вже з півтора років починають активно перебирати мамині намиста, із задоволенням досліджують вміст косметички і беруть участь у будь-якому процесі створення краси. У міру дорослішання, маленька модниця прагне доглядати за собою. Серед доступних засобів можна відзначити фото манікюр для дітей.

Фото манікюр для дітей: де можна зробити обробку нігтів

Фото манікюр для дітей – салонний та вдома

Якщо в наявності є весь арсенал необхідних засобів, фото манікюр для дітей вдома стане найвдалішим варіантом.

Попередня підготовка:

розібратися в тонкощах манікюру для дітей допоможе відео урок, з яким можна ознайомитися в мережі інтернет;

фахівці в галузі педіатрії не радять проводити дитячу обробку нігтів з лаковим покриттям до досягнення 11 років;

краще придбати для малятка окремий манікюрний набірчик, це гігієнічно і зведе до мінімуму всі ризики від мікротравмування;

заздалегідь продумайте всі тонкощі роботи, стилістику і тематику прикрас або малюнків, колірні поєднання і переходи. Фантазійні ідеї можна почерпнути в тематичному відео.

Фото манікюр для дітей: етапи проведення

дитячі ручки обробляються спеціальним спреєм з антисептичними властивостями, фото манікюр для дітей немислимий без обробки;

необхідно акуратно зістригти всі відрослі нігтики;

якщо є задирки вони віддаляються щипчиками;

кутикулу в такому ранньому віці не слід видаляти;

кожна нігтьова пластина покривається базовим шаром лаку;

в залежності від обраної тематики манікюру, наноситься відповідне оформлення;

необхідно дати покриттю висохнути.

Багато мам замислюються над тим, чи варто робити оформлення нігтів на ногах у дітей. В даному випадку рекомендується проводити своєчасний щотижневий догляд, який складається з обстригання відрослої нігтьової пластини. Доречним буде нейл-дизайн на нігтях, якщо у дівчинки намічаєтьтся якась значуща подія. Це особливо актуально в літній час, коли більшість дітей носять відкриті босоніжки. В інший час краще зупинитися лише на манікюрі.

Салонний фото манікюр для дітей

Більшість салонів взяли на озброєння такий новий напрям в області манікюру, як дитячий нейл-дизайн. Як правило, процедура доступна всім дітлахам, які досягли 11-річного віку.

До того, як посадити малюка за манікюрний стіл, необхідно попередньо відвідати салон, поцікавитися про те, як обробляються інструменти та робочі поверхні. Вже разом з дитиною і майстром можна визначити оформлення нігтя та інші деталі.

Фото манікюр для дітей – салонний та вдома 1 Фото манікюр для дітей – салонний та вдома 2 Фото манікюр для дітей – салонний та вдома 3 Фото манікюр для дітей – салонний та вдома 55

Такий варіант не завжди вдалий. Це обумовлено тим, що деякі діти вкрай сором’язливі і рідко допускають до себе чужих людей.

Де і коли доречний фото манікюр для дітей

Акуратна обробка нігтів з нейтральним лаковим покриттям цілком доречна для дівчинки 11 років для походу в школу. Такий нейл-дизайн виглядає доглянуто, але не зухвало.

Більш сміливе рішення можна реалізувати на свято, день народження, шкільне чаювання. Серед усього розмаїття відео уроків можна вибрати саме той варіант, який сподобається і мамі, і дитині.

Фото манікюр для дітей найактуальніші ідеї для свят

Hello Kitty. Кожна дівчинка 11 років знає цей відомий персонаж. Усіх, безсумнівно, порадує присутність милої кішечки на нігтики. Вимальовувати Кітті досить складно, але після декількох тренувань можна з легкістю оформляти нігті в такому стилі.

Фото манікюр для дітей – салонний та вдома 4

Веселі цяточки. Всіляке поєднання яскравих і вигадливих цяточок прикрасить не тільки дитячі руки, але і підійде до будь-якого вбрання. У маленької модниці з’явиться чудова можливість похвалитися манікюром.

Фото манікюр для дітей – салонний та вдома 6

Ягідна тема. Відео про манікюр для дітей пропонує до уваги оформлення нігтів різними ягодами. Найпопулярнішими вважаються полунички, вишеньки.

Фото манікюр для дітей – салонний та вдома 7

Чому варто почати робити фото манікюр для дітей

По-перше, якщо дівчинці вже виповнилося 11 років, регулярна обробка нігтів привчить її до педантичності в цьому питанні. Подорослішавши, вона буде самостійно доглядати за своїми руками, не забуваючи про це.

По-друге, всі подібні маніпуляції долучають малятко до жіночої спільноти, вчать її стежити за собою. Підсвідомо дитина копіює манеру поведінки матері, усвідомлює її привабливість. Ранній підхід до таких, здавалося б, дрібниць дозволить вирости дівчинці жіночною.

Фото манікюр для дітей: протипоказання для проведення процедури

Фарбування нігтів у найменших дітей. Не варто впливати на дитячу нігтьову пластину в ранньому віці, коли дитині не виповнилося шести років;

нездоровий стан нігтьової пластини. Якщо нігті ламкі, шаруються, варто звернути увагу на те, що в організмі дитини не вистачає вітамінів і мінералів. Після консультації з фахівцем можна почати прийом полівітамінних комплексів. Коли їх стан покращає, можна робити фото манікюр для дітей;

використання неякісних і дешевих матеріалів. Лак повинен бути розроблений спеціально для дітей. Він містить максимальну кількість цінних масел і вітамінів і не здатний пошкодити ніготь;

У кожному разі, коли проводите фото манікюр для дітей необхідно дотримуватися всіх гігієнічних норм. Видалення старого покриття також повинно проводитися спеціальними засобами. Щоб воно радувало своєю красою, і нігті не втрачали здоров’я, краще попередньо проконсультуватися з досвідченим майстром і переглянути кілька відео уроків.


Check Also

Новорічні прикраси на 2021 рік своїми руками. Корисна підбірка

До жодного свята не готуються і не прикрашають своє житло так, як до зустрічі Нового …

One comment

  1. ангеліна

    привет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *