Home / Макіяж / Як малювати стрілки ідеально та правильно

Як малювати стрілки ідеально та правильно

Очі – це дзеркало душі кожної жінки. І всі ми знаємо, що красу очей обов’язково потрібно підкреслювати. І сьогодні ми вам розповімо, як малювати стрілки. А для того щоб навчитися малювати стрілочки, які здатні підкреслити всю красу ваших очей, потрібен час. Тепер що стосується того, кому підходять такі стрілочки. Абсолютно всім. Але при виборі намагайтеся враховувати форму і колір очей. І якщо вам це вдасться, значить, ваш макіяж виглядає ідеально. Якщо ж ви не можете підібрати собі ідеальні стрілки, то рекомендуємо вам звернутися за допомогою до фахівців. У салоні краси вам обов’язково підкажуть, яка саме форма найбільш підійде для вашого типу зовнішності

Як малювати стрілки: як їх зробити ідеальними, враховуючи форму очей

Як малювати стрілки ідеально та правильно

Для того щоб у вас вийшов гармонійний і, головне, модний макіяж, перш ніж приступати до його створення слід вивчити особливості своєї зовнішності. Наприклад, при виборі величезне значення має форма очей:

Для мигдалеподібних очей ідеально підійдуть смужки будь-якої форми. З цієї причини ви можете використовувати для створення макіяжу будь-які види і товщини ліній;

Метою макіяжу для круглих очей є їх візуальне подовження. Для досягнення подібного ефекту лінію малюють від внутрішнього куточка очей до середини повіки, а потім злегка піднімають вгору.

Увага! Не потрібно доводити смужку до з’єднання з зовнішнім куточком очей. Так ви зробите очі більш круглими. Якщо вам потрібно збільшити очі, то зверніть увагу на світле підведення або контурний олівець. Для збільшення очей просто проведіть лінію трохи вище межі вій і результат вас приємно здивує;

Максимально тонкою повинна бути стрілка у внутрішньому куточку і до зовнішнього куточка потовщуватись при близько посаджених очах, а при широко розставлених – необхідно малювати навпаки. Як бачите, якщо ви зможете намалювати ідеальні лінії за допомогою підведення або контурного олівця, то ви легко зможете приховати деякі недоліки, підкресливши при цьому гідності.

Як малювати стрілки – чим можна зробити їх ідеальними?

Сьогодні в магазинах ви можете знайти величезну кількість косметичних засобів, які чудово підходять, щоб намалювати стрілки. Перед тим як малювати стрілки і щоб макіяж вийшов ідеальним, вам варто знати деякі особливості кожного з них. Почнемо із звичайних контурних олівців. У першу чергу варто відзначити легкість його використання. Вам не доведеться переживати, що та чи інша смужка проведена трохи криво. Просто розтушуйте лінію і нерівності стануть непомітними. Привертає також і відносно невисока ціна такої косметики.

Як малювати стрілки ідеально та правильно 1

Але є у контурного олівця і мінуси. Наприклад, подібні засоби погано тримаються на шкірі і до кінця дня можуть банально потекти. Так що якщо ви вирішили підводити очі за допомогою контурного олівця, то майте на увазі – вам доведеться періодично поправляти макіяж. Тепер що стосується рідких підведень. Вони, безумовно, є більш стійкими і стираються з повік тільки за допомогою спеціального засобу. Але при цьому є у них і один досить істотний мінус: провести рівну лінію досить складно. Але, як кажуть, не Боги горщики обпалюють, тому якщо ви трохи потренуєтеся, ваш образ буде карколомним.

Такими ж властивостями володіють і гелеві підведення. До речі, ви можете використовувати для створення подібного макіяжу і звичайні сухі тіні. Але при цьому не варто забувати, що через кілька годин вони обсипляться з повік і вам потрібно буде підправляти лінію.

Як малювати стрілки ідеальні за допомогою олівця або підведення

Виявляється, існують певні правила створення макіяжу стрілок. Щоб підведення або олівець лягали на повіку рівно, необхідно нанести на неї основу. Основу вибираємо в залежності від макіяжу – денного або вечірнього. Для початківців досвідчені візажисти рекомендують малювати м’яким підведенням і олівцем.

А якщо виконати рівну лінію у вас не виходить, то варто розставити на повіку ледве помітні крапочки, а потім, просто з’єднати їх. При необхідності олівець можна легко розтушувати. Малюємо підведення від середини повіки і поступово ведемо її до зовнішнього куточка. Олівець при цьому може бути як темного, так і світлого відтінку, хоча класикою, як ви розумієте, є чорний колір. Стрілки, намальовані рідким підведенням, зробити набагато складніше. Перед початком роботи обов’язково очистіть пензлик від зайвої фарби і можливих грудочок – це дозволить намалювати рівну лінію і уникнути ляпок.

Увага! Якщо ви ніяк не можете промальовувати рівну лінію, то можете спочатку використовувати контурний олівець, а потім, проведіть лінію за допомогою підведення. Так лінія повинна вийти бездоганною. Набагато простіше малювати ідеальні стрілки селевим підведенням. Справа в тому, що вона поєднує в собі властивості олівця і рідкого підведення. При нанесенні такого засобу користуються скошеним пензликом. Це дуже зручно. Слід також зазначити, що чим більший натиск на пензлик, тим ширша лінія стрілки. І що важливо, підведення висихає швидко і виходить ідеально рівним.

Кілька слів про сухе підведення-тінями. Для яскравої стрілки намочіть пензлик злегка у водичці, а потім, опустіть в тіні і обережним точним рухом проведіть по повіку. От і все стрілка готова!

Поради візажистів як малювати стрілки

Як бачите, малювати межу досить просто. Але якщо ви тільки починаєте створювати такий макіяж, то вам обов’язково знадобляться поради професійних візажистів про те, як малювати стрілки і зробити їхприголомшливими:

Обов’язково потрібно дивитися в дзеркало прямо перед собою – вона вийде рівною і правильною; Завжди починайте малювати з війкового ряду;

Ніколи не малюйте із закритим оком, виводьте хвостик стрілочки уздовж лінії росту вій;

Щоб згодом не виявити просвіти між віями, можна війковий ряд попередньо набити темними тінями. У результаті стрілочка вийде цільною без просвітів, добре промальованою;

Обов’язково перед тим як малювати стрілки враховуйте форму очей. Це підкреслить ваші достоїнства і приховає недоліки;

Щоб вибраний вами модний макіяж виглядав акуратним, обидві смужки повинні бути симетричними; Для зручності і більшої впевненості новачкам бажано зафіксувати руку, добитися ефекту твердої руки. Наприклад, ви можете просто поставити лікоть на стіл;

Маленька хитрість новачкам – використовуйте чайну ложечку як лекало для промальовування хвостика смужки.

Отже, сьогодні ми з вами вчилися як малювати стрілки красиві за допомогою контурного олівця або підведення. І як ви, напевно, вже зрозуміли, робити це абсолютно не складно.


Check Also

Літній макіяж 2019 року. Тенденції правильного макіяжу

Макіяж дозволяє дівчатам самовиражатися, прикрашати себе, прикрашати собою світ, як і одяг, як спосіб життя, …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *