Home / Твоя краса / Боротьба з прищами та вуграми / Як позбутись прищів за допомогою солярію?

Як позбутись прищів за допомогою солярію?

Як позбутись прищів  таким засобом, як солярій, застосовується в сучасній косметології досить часто. Позитивний ефект проявить себе практично відразу ж після декількох перших відвідувань. Однак цей метод має і ряд обмежень, які неодмінно потрібно брати до уваги для того, щоб принести своїй шкірі користь, а не шкоду.

Як позбутись прищів: як діє солярій?

Як позбутись прищів за допомогою солярію

Намагаючись знайти відповідь на питання, як позбутись прищів  в солярії, в першу чергу потрібно зрозуміти принцип дії кабінки. Фактично він нічим не відрізняється від природного впливу сонця, яке не тільки надає шкірі привабливий відтінок, але і надає прекрасну антибактеріальну дію. Під променями ультрафіолету йдуть надлишки шкірного жиру, а докучливі прищі істотно підсушуються.

Однак солярій – це далеко не панацея в питаннях, як позбутись прищів. У першу чергу потрібно відвідати кабінет лікаря і здати аналізи, які і виявлять справжню причину проблем зі шкірою. У ряді випадків ультрафіолетові промені можуть виявитися не просто марними, а згубними. Якщо ж дослідження показало, що відвідування солярію принесуть користь, можна сміливо готуватися до походу в салон.

Золоте правило відвідування соляріїв і косметичних кабінетів – відсутність під час сеансу на обличчі будь-яких косметичних засобів. Під впливом променів ультрафіолету може початися алергічна реакція, яка суттєво загальмує лікування і навіть збільшить кількість запальних утворень. Скористатися зволожуючим або живильним кремом можна тільки після процедури, проте доцільність даної маніпуляції бажано уточнити у професійного косметолога.

Процес лікування бажано починати вже з однієї процедури на тиждень. З часом відвідувати солярій можна буде і двічі на тиждень, ретельно стежачи за тим, щоб на шкірі не утворювалися почервоніння. Для цього косметолог повинен правильно відкоригувати тривалість кожного сеансу, який зазвичай варіюється від 1 до 3 хв.

Як позбутись прищів: кому не слід відвідувати солярій?

За допомогою солярію позбутися від неприємної висипки можна всього за кілька тижнів. Однак перш, ніж заходити в кабінет косметолога, важливо пам’ятати про існуючі обмеження, як позбутись прищів за допомогою солярію:

Наявність безлічі родимок на тілі

Вік. Законодавчо відвідування солярію заборонено особам, які не досягли 14 років. Проте в реальності фахівці настійно рекомендують проводити таку процедуру тільки після 18 років. Цілком можливо, що до цього часу проблеми зі шкірою підуть самі.

Вагітність. Жінкам, що очікують народження малюка або годують груддю, категорично заборонено відвідування солярію. Акне, що з’являється в цей період, може бути наслідком перебудови організму, воно повністю піде через кілька місяців.

Наявність безлічі родимок. Для людей, велика частина обличчя і тіла яких покрита родимками, категорично не рекомендується відвідування солярію. Під впливом ультрафіолетового світла родимі плями можуть мутувати і переростати в злоякісну пухлину.

Порушення роботи серцево-судинної і дихальної системи. Як позбутись прищів  у цьому випадку солярій може не тільки прискорити перебіг захворювання, а й спровокувати напад, якщо мова йде про проблему у вигляді бронхіальної астми.

Захворювання щитовидної залози. Збільшення даного органу в розмірах, а також гормональний збій є серйозним приводом відмовитися від відвідування солярію до повного лікування.

Якщо ж ніяких протипоказань не виявлено, можна сміливо записуватися на пробну процедуру. Однак тут не останню роль відіграють і індивідуальні особливості людського організму.


Check Also

Маска від чорних цяток з содою в домашніх умовах

У кожної господині на кухні є маленька коробочка з содою. Цей продукт ми найчастіше використовуємо …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *