Home / Дозвілля / 1000+ ідей до дня Св. Валентина. Підбірочка

1000+ ідей до дня Св. Валентина. Підбірочка

Чим здивувати, порадувати свою кохану людину і як створити романтику на День Святенького Валентина? Ці 1000+ ідей до дня Св. Валентина підкажуть Вам, що зробити.

1000+ ідей до дня Св. Валентина. Подаруночки

Кожне свято асоціюється з певною обстановкою, і цей – не виняток. Створити романтичну атмосферу можна де завгодно, навіть у звичайній квартирі: сердечка, кульки, численні маленькі свічки, плакати з зізнаннями і великі спільні фотографії допоможуть в цьому. Такі дизайнерські ідеї на 14 лютого вимагають відчуття міри, інакше приміщення з красиво прикрашеного може перетворитися в безглуздий кіч.

Не варто користуватися шаблонними поздоровленнями – навіть якщо вірш власного твору буде не таким гарним, а слова для любовного послання підбираються з працею, напишіть їх самі. Їх головна цінність – в щирості. Будь-яких 1000+ ідей до дня Св. Валентина напевно зворушать вашу половинку або розтоплять серце неприступного раніше коханого.

Якщо вже зовсім не виходить, тоді скористайтеся готовим поздоровленням з Днем Святенького Валентина і трохи подкорректируйте його.

Тим, хто вміє готувати, вартенько спекти щось солоденьке у вигляді серця – традиційненько, але завжди приємно.

Чи вважаєте, що подаруночок обов’язково повинен бути великим і серйозним? Не в цей день! Безліч крихітних валентинок і миленьких сувенірчиков, які заховані так, щоб знаходити їх можна було весь день – цю та подібні ідейки до Дня Святенького Валентина легко реалізувати, а радості від них не менше, ніж від «великого» презенту.

Доставка валентинки Купідон

Кур’єр, який грає роль Купідона – це відмінний спосіб і порадувати, і здивувати. І неважливо, чи привітає він вашого обранця вдома або на місці роботи / навчання – оригінальненький букет і валентинка в руках такого посланця знаходять ще більшу цінність.

Сміливі ідеї на 14 лютого: еротичний підтекст доречний

Неважливо, давно ви разом або тільки починаєте пізнавати один одного ближче – подаруночки з еротичним змістом обов’язково сподобаються вашій половинці. Щоб розбудити почуття, скористайтеся парфумерною продукцією або косметикою, що містить феромони – цей своєрідний афродизіак подарує вам масу незвіданих відчуттів. Навіть якщо ви по натурі дуже скромні і такі ідеї на День Святенького Валентина здаються вам надто сміливими – будьте їм до пари в це свято.

Домашня фотосесія на День закоханих

Фотосесія, романтична або еротична – чудовий подаруночок. Але на цьому сеансі не повинно бути нікого зайвого – тільки ви, ваша половинка і фотоапарат. Така обстановка допоможе розкріпачитися, дати волю фантазії, постати один перед одним у найнесподіваніших образах і в підсумку – зблизитися ще більше.

 Ніч всіх закоханих в готелі

В такий день гріх не змінити обстановку на більш відповідненьку. А що може бути більш романтичним, ніж номер для молодят? Такі 1000+ ідей до дня Св. Валентина дуже популярні, і це цілком зрозуміло. Тільки уявіть: ви вдвох, в розкішному номері, а попереду – ціла ніч…

Не застосовувати гаджети на 14 лютого

Оголосіть своє свято любові «Днем без гаджетів». Нехай ноутбук, комп’ютер, планшет і інші девайси, аж до телефону, відпочинуть – ви знайдете суспільство один одного без дзвінків і всесвітньої павутини просто дивовижним. Чи вважаєте такі ідеї до Дня Закоханих нездійсненними? А ви спробуйте!

Ідеї подаруночків на День Святенького Валентина

Ця порада більше згодиться дівчатам. Отже, надіньте тематичний наряд з еротичним підтекстом (майже всі чоловіки люблять рольові ігри) – і влаштуйте стриптиз. Або покличте коханого в спальню, запропонувавши йому повечеряти прямо там, а замість посуду скористатися вашим оголеним тілом. Так ефектно, як в фільмі «Гарячі голови» у вас, може бути, не вийде, але свій еротичний подарунок ваш коханий напевно запам’ятає, так що використовуйте наші ідеї на День Святенького Валентина для вечора спокус. Розкуті і сміливі молоді люди теж можуть скористатися цією порадою.

1000+ ідей до дня Св. Валентина прикраси столу

Звичайно, будь-яка дівчина бажає бачити в цей день багато квітів. Сніданок в ліжко з милим букетиком, або прикрашений кількома квіточками стіл – все буде доречно. Можна не зупинятися на цьому. Вирізуйте, малюйте безліч сердечок з паперу або тканини і прикріплюйте їх на всі належні і неналежні місця – до дзеркала, на стіл, на тарілку з їжею і навіть на їжу!

Дуже ефектно і несподівано виглядають саморобні етикетки для пакетиків чаю у вигляді сердечок з любовними записочками. Навіть найпростіші, написані від руки, викличуть приємне здивування коханої людини.

Ще один варіант – намалюйте / наклейте на чашку, або на улюблену тарілку сердечка. Виходить грайливо і настрій піднімає з самого ранку.

Купіть або приготуйте самостійно цукерки, печиво, желе, будь-яку іншеньку їжу в вигляді сердечка. Хтось скаже що це банально, але ж так мило …

Для сервіровки святкової вечері використовуйте водичку і свічки – це заворожує і створює дуже романтичну атмосферу. У цю композицію добре вписуються живі квіти, пелюстки, сухі квіти, камені, черепашки.

Створення подібного творчого підходу до організації святкового вечора зробить незабутнє враження на вашого партнера і зарекомендує вас романтиком, яких мало.

Існує безліч простих і зворушливих ідей романтичного декору, реалізація яких не займе багато часу. Ми вибрали найкращі з них.

Гірлянди з сердечок

Гірлянди – улюблений святковий атрибут. Вони прекрасно підходять для декору стін, вікон, меблів, та чого завгодно. За ідеями романтичних гірлянд далеко ходити не потрібненько. Традиційні сердечка, зроблені з паперу або клаптиків і нанизані на стрічки, дріт або звичайні ниточки стануть чудовою прикрасою романтичного вечора.

Романтичні свічники

Який же романтичний вечір без свічок! Однак поставити звичайні свічки на стіл – справа нехитра, а ось зробити для них ексклюзивні тематичні свічники – вчинок, гідний справжнього романтика. В якості головного декоративного мотиву використовуйте все те ж серце – не прогадаєте. А ось вибір матеріалів і техніка виконання будуть залежати від вашої здатності до рукоділля.

Любовні послання в рамках

Любовні записки можна піднести красиво. Придумайте текст, виберіть оригінальну комбінацію шрифтів і помістіть надруковане (або намальоване) послання в красиву рамку. Не забудьте поставити рамку на видному місці, щоб ваш партнер обов’язково її помітив.

У день всіх закоханих прийнято дарувати «валентинки». Ви можете придумати що-небудь більш оригінальне, ніж паперова листівка з сердечком. Наприклад, намалювати картину! Навіть, якщо у вас немає таланту художника, з традиційним зображенням серця ви точно впораєтеся. Альтернативою намальованої арт-валентинки може стати вишита. Ви також можете зробити аплікацію з будь-якеньких матеріалів: тканини, пелюсток троянд, паперу. Головне оформити ваш твір мистецтва як личить, використовуючи картинну рамку або підрамник.

Тематичні подушки

Зробіть ваш святковий інтер’єр не тільки романтичним, але і комфортним. Покладіть на диван кілька додаткових подушок з тематичними принтами або вишивкою. До речі, ці декоративні аксесуари можуть бути використані і в якості подаруночків.

Солодощі в формі сердечок

Підсолодити романтичний вечір не завадить. Розкладіть печиво та іншенькі солодощі у формі сердечок в прозорі вазочки або зробіть з них підвіски і прикрасьте всю кімнату. В результаті ви отримаєте святковенький тематичний декор, який приємний не тільки на вигляд, але і на смак.

1000+ ідей до дня Св. Валентина прикраси страв

Перш за все, з радістю повідомляємо, що ніяких дивовижних, заморських овочів і фруктів вам абсолютно не буде потрібно. Всі необхідненькі інгредієнти для прикраси страв до Дня закоханих можна купити в будь-якому супермаркеті.

Отже, почнемо з найпростішого і найважливішого – сердечок. Вони обов’язковенько повинні бути присутніми в «меню закоханих».

В першу чергу, вам необхідно запастися шпажками, як звичайними дерев’яними, так і декоративними. Самі сердечка можна вирізати з часточок червоних яблучок, з полуничок або шматочків кавуна. Як декор підійдуть невеликі фігурки з апельсина і червоні вишні.

Дуже простий і, в той же час, досить милий спосіб із 1000+ ідей до дня Св. Валентина це внести в святковий стіл родзинку – зробити міні-колаж з червоненьких і зелененьких яблучок. Серце вирізається в одному яблучці і переноситься в інше, контрастне за кольором.

Оригінальні сердечка виходять з двох половиночок червоних томатів, пронизаних шпажкою-стрілою.

Будь-яка страва буде виглядати апетитно, якщо зробити до неї «окантовку» або ж додати який-небудь яскравенький елемент.

1000+ ідей до дня Св. Валентина. Що подарувати хлопцеві, чоловікові?

У цей день дівчата не шкодують ні сил, ні грошей, щоб порадувати свого молодого чоловіка хорошим подарунком. І, звичайно, заздалегідь хочуть приготувати для своїх коханих подарунки і привітання. 14 лютого не обов’язково робити дорогі подарунки, в це свято більше цінується  ласка, увага, зроблений з любов’ю подарунок, ніж його ціна.

Запропоновані варіанти неодмінно сподобаються вашому чоловіку і при цьому не застануть його зненацька. Напередодні свята, дівчата зазвичай в паніці бігають по магазинах, не знаючи, чим же здивувати свого хлопця. Як правило, все закінчується парфумерією, хоча спочатку план був зовсім іншенький. Хороший парфум – це теж не поганенький подарунок, але не завжди він є тим самим. Пропонуємо вам список корисних і в той же час приємних речей, які підійдуть в якості гарного подарунка на День святенького Валентина. А для вашої зручності, ми розділили їх на кілька груп:

Подарунок своїми руками – приємні дрібниці

Листівка-валентинка стане приємним доповненням до основного подарунка або самостійним приводом розповісти молодій людині про свої почуття. Гарну листівку можна як придбати в інтернет магазинах, так і зробити своїми ручками.

Можна подарувати повітряну кульку і, наприклад, помістити в неї маленькі листочки паперу з зізнаннями в коханні.

Можна подарувати також кактус у вигляді серця, який можна зробити своїми ручками з солоного тіста або пластиліну.

Милим презентом послужить коробка солодощів або квитки в кіно / театр / музей або на концерт / каток / виставку.

Захоплення і хобі

У кожної людини є свої симпатії і знаючи захоплення вашого чоловіка, у вас неодмінно знайдеться 1000+ ідей до дня Св. Валентина, що йому подарувати. Це може бути все що завгодненько: від настільних ігор до різного спортінвентарю.

Професійна діяльність

Такі подаруночки, звичайно, не зовсім підходять під опис «романтичний», але зате він стане корисним і практичним. А хлопці такі презенти оцінюють по достоїнству, тому що самі собі не завжди можуть їх купити через постійні відстрочки, мотивуючи це тим, що обов’язково куплять, але іншим разом. І, як правило, цей «інший раз» відкладається на дуже довгий час.

Гаджети та аксесуари

До таких презентів можна віднести павербанки, прикольні флешки, бездротові мишки або охолоджуючі підставки для ноутбука. Головне, пам’ятайте про обмежений бюджет! Дорогий телефон або MacBook можуть застати його зненацька і все свято буде зіпсоване.

Можна також подарувати своєму коханенькому унікальний чохол на смартфон, планшет або телефон. При чому дизайн чохла можна зробити самостійно.

 Традиційні подаруночки

Можна нескінченно перераховувати, що відноситься до таких подаруночків. Це можуть бути і запонки, і портмоне, і краватки, і протиударний чохол, і шарф, і обкладинка для паспорта. Одним словом, все, що прослужить хорошим помічником в повсякденному жізні. Якщо зовсім немає ідей, то відвідайте спеціальні інтернет – магазини подарунків – там ви знайдете багато цікавих подаруночків!

1000+ ідей до дня Св. Валентина. Що подарувати дівчині, дружині?

Що подарувати своїй коханій (дівчині, дружині) на День всіх закоханеньких? Чим ближче відповідальна дата, тим гостріше звучить це питання в голові чоловіка. Адже жінки – натури тонкі, вони люблять увагу і турботу, особливо в такий романтичний день. Добре, якщо ідея подарунка до 14 лютого дозріла заздалегідь. А якщо ні? Звичайно, можна обмежитися букетом квітів, коробкою цукерок і поцілунком в щічку. Але хіба це скаже про ваші почуття або створить святковий настрій? Чуть-чуть фантазії, трохи часу – і нагородою вам буде радість в очах дружини.

Отже, який подарунок виберете ви?

Підвіски королеви

Важко уявити жінку, яка була б байдужа до ювелірних виробів. Скористайтеся цим! Майже безпрограшний варіант подарунка – перстень, він є символом любові, вірності і стабільних відносин в майбутньому. Якщо дарувати перстень ви не вважаєте за потрібне, ідеально до тематики свята також підійдуть кулони і підвіски у формі серця, медальйончики, в які можна вкласти ваше загальне фото або любовне послання.

 «Діловим» жінкам припаде до вподоби тонкий золотий браслет, наручний годинник, витончені годинники-кулон.

Натяк на продовження

Самий хвилюючий варіант подарунка – деталь інтимного гардероба. Справа ця благородна і вдячна. Ваша кохана жінка гідно оцінить шовковий пеньюар, корсет, панчішки або еротичний комплект трусиків і бюстгальтера. Це ще й тонкий натяк на романтичне продовження святкової вечері. Щоб вгадати розмір коханої жінки, можна заглянути на її поличку в шафі і подивитися бірки на білизну.

Аромати ванілі

Аромат, спокусливий і елегантний, солодкий фруктовий, грайливий квітковий або пряний східний у витонченому флаконі … Незалежно від віку, стилю, способу життя, немає жінки, байдужої до духів! Але врахуйте: тут економити не варто. Якщо ваш бюджет не передбачає дорогу парфумерію, краще вибирати інший подарунок. Якщо не знаєте, які аромати подобаються вашій дружині, загляньте з нею в парфумерний салон за пару днів до свята і поспостерігайте за її реакцією на пробники.

 Дрібниця, а приємно

Будь-який подаруночок може стати незабутнім – головне, як його піднести. Навіть крихітна «валентинка» буде прийнята з радістю, якщо всередині дружина виявить щирі побажання.

Дуже романтичний варіант 1000+ ідей до дня Св. Валентина – кружка, на якій можна маркером писати любовні побажання. Корисним і приємним подарунком виявляться флешка або навушники в формі сердечок, елегантне кишенькове дзеркальце або стильна косметичка.

Ваша дружина часто пише смс? Подаруйте їй рукавички для роботи з сенсорним екраном, щоб вона при наборі послань на морозі не застудила пальчики.

1000+ ідей до дня Св. Валентина.  Чорний список

А ось перелік того, чого не варто дарувати до Дня всіх закоханих:

посуд і предмети для ведення господарства. 14 лютого – найромантичніше свято, краще виключити все, що нагадує про домашній побут.

Ваги, засоби для схуднення і епіляції, – змусять дружину засумніватися в своїй привабливості.

Подарункові сертифікати і гроші. Такі подарунки говорять про одне – вам просто не вистачило часу, щоб підготувати сюрприз своїй другій половиночці.


Check Also

Місячний календар фінансів на липень 2022 року

Це здається містикою, але астрологія — наука, побудована на офіційних і достовірних цифрах. Місячний календар фінансів …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *