Home / Діти / Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих

2016 й рік готує масу приємних сюрпризів на основі давно відомих стрижок, які надокучили не тільки на подіумах, але і в народі. Це – пікс, каре і боб. Вони будуть в тренді як на короткому, так і на середньому волоссі, радуючи своєю універсальністю. До них приєднаються і інші стильні стрижки, не менш актуальні.

Стильні стрижки. Виголена потилиця

Вона буде трендово виглядати в поєднанні з укороченим бобом. Передні пасма будуть доходити до рівня вух, тоді як на потиличній частині волосся виявляться підстрижені максимально коротко або злегка поголені (на обмеженій ділянці). Так сформується більш пишна маківка, ніж є насправді. Цей ефект гарантує саме гладка потилична частина.

Стильні стрижки. Хвиляста чолка

З 2016-му р вона виявиться однаково мегапопулярною серед жінок з короткими і довгими стрижками. У дам з круглою формою обличчя краще всього виглядатиме в складі каре. Нижні пасма, що прикривають щоки, візуально витягнуть лінію і з кола зроблять овал. Він виявиться куди більш приємним на вигляд, ніж форма «відкритого коржа».

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 2

Стильні стрижки. Каскад

Це пряме відсилання до 90-х років, коли дані стильні стрижки користувалися величезним попитом. Зараз каскад включений до складу бобу, що прикриває зону щік. У майбутньому році його короткі пасма ідеально витягнуть обличчя і послужать прекрасним трендовим атрибутом. Така зачіска буде відрізнятися різнорівневим розташуванням локонів, допомагаючи приборкати занадто кучеряве волосся.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 3

Стильні стрижки. Ретро 70-х

Цей стиль увірветься в перукарську моду окремими недбалими пасмами, як у хіпі, укладаннями під образ Бріджит Бордо і Мерилін Монро. Підійде для стрижок середньої довжини на кучерявому волоссі, ставши панацеєю від непокірних завитків, що стирчать на всі боки. Також сюди зараховане симпатичне начісування, яке ідеально буде виглядати з довгими локонами. Це так звані французькі равлики і черепашки, що додають об’єм в області верхівки.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 4

Стильні зачіски. Боб

Його вплив пошириться на весь рік і, цілком можливо, перейде навіть в 2017-й. Але це не буде класична стрижка – вона втратить строгі форми, ставши більш кудлатою і невимушеною. За основу боб візьме найрізноманітніші кучері – від активних завитків до струмуючих локонів. Всі, хто вважає за краще бути в тренді, зможуть варіювати довжину волосся, оскільки обмеження будуть зняті. Можна вибрати елегантний і подовжений варіант, а можна зупинитися на задерикувато-хлоп’ячому.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 5

Стильні стрижки. Текстурування і градуювання

Вони дадуть змогу впорядкувати локони і пасма більш чітко вираженої форми. Такі стильні стрижки  можна укладати за допомогою воску. Або вистачить звичайної сушки без розчісування (не феном, а просто на повітрі). Градуювання волосся теж увійде в моду. Це фактично традиційна стрижка «драбинкою», але тільки дрібною, гранично вивіреною і точно вистриженою. В результаті стилісти-перукарі її зіб’ють до стану недбалого скуйовдженя, що стане писком в даному сезоні.Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 6

Стильні стрижки. Рвана чолка

Вона виявиться популярною не тільки на коротких, але і на довгих стрижках, тому власницям розкішних пасом не варто впадати у відчай мода 2016 – го не оминула їх увагою. Самий шик – ідеально профілірована коса чолка. Її можна носити як випрямлену, так і підкручену. Для ризикових дам – варіант стирчання вгору. Це буде виглядати екстравагантно, оригінально і модно.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 7

Стильні стрижки. Їжачок

Така стрижка знову зійде на пік популярності серед справжніх модниць. Недарма варіант «під нуль» вже встиг засвітитися на модних фешн-показах і подіумах. Його використовували для демонстрації весняних і літніх колекцій 2016 року. Такий варіант прекрасно підійде дівчатам спортивної статури і сухим.

Стильні стрижки. Недбалість

Одна з ключових тенденцій, щоб створити стильні стрижки. Трендовими зразками стануть завитки, короткі хвилі, пір’ячко, чуприна – завзяті, недбалі, непокірні. Для їх створення не потрібно багато зусиль – буде досить наїжачити і просушити. Потрібна фактура сформується сама собою.

Стильні стрижки. А-ля Елвіс

Стильні стрижки  під Елвіса знову увійдуть в ТОП зачісок. Вона буде мегапопулярною, як серед чоловіків, так і серед жінок. Укорочені скроні, гладка потилиця і висока, об’ємна чолка – ось її основні ознаки. Причому останню можна буде укладати не строго за канонами, а на бік або взагалі споруджувати пишний «кок». Особливо ця стрижка рекомендована жінкам з густим волоссям, незалежно від форми локонів: вона ідеально виглядатиме на прямих і кучерявих пасмах, додавши образу витонченості і елегантності.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 8

Стильн стрижки. Зачос назад

Він підійде для жінок в роках. Гладкі скроні і повітряний об’єм в районі лоба чудово підкреслять контур обличчя. Але від стану «волоссячко до волоссячка» в такій стрижці слід відмовитися – це буде немодно. Легка текстура додасть більше природності волоссю і наносної недбалості. Немов волосся були такими завжди і просто відкинуті рукою, а не є результатом багатогодинної праці. Саме так чинять парижанки.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 9

Стильні стрижки. Каре

Подібна стрижка стала екстрапопулярною. На її основі можна створювати масу варіантів, які прекрасно впишуться в трендові тенденції. Головна відмінність – каскадний варіант вистригання пасом, що створить об’єм в області потилиці, але не виключить початкову форму каре. Вона підкреслить стрункість фігури, згладить округленність обличчя і зробить акцент на витончених рисах.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 10

Стильні стрижки. Піксі

Одна з основ світу зачісок 2016-го року. Зухвала, яскрава, коротка стрижка дозволить втілювати будь-які фантазії, укладаючи волосся на власний розсуд. Варіантів – безліч. Наприклад, неймовірно трендовими виявляться рвана чолка, вистрижене пір’ячко і неоднорідні різнорівневі скроні.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 11

Стильні стрижки. Рівний зріз

Він помічений на міланських, лондонських і паризьких показах. Чудово буде виглядати на прямому здоровому волоссі. Ефектно підтримує серію графічних стрижок, коли базовий акцент йде на побудову ліній. У тренді виявляться чітко вистрижені чолка (довга і коротка), рівний зріз в нижній частині.

Стильні стрижки. Бохо

Це – богемні локони. Подібні стильні стрижки  розраховані на власниць волосся нижче плечей. Зачіски можна буде доповнити супермодними чолками: пишними з зачосом тому, рівними, спадаючими вниз, з косим градуйованим зрізом. А завитки додадуть волоссю додатковий об’єм.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 12

Стильні зачіски під хлопчиська

З 2016-го року дуже короткі стрижки увійдуть в жіночий тренд, підтримуючи андрогінність образу. Вони підкреслять молодість, сексуальність дівчат, а у жінок у віці скинуть кілька років. Чудово підтримають стиль ділової цілеспрямованої натури і не віднімуть час на укладання. Однак зажадають об’єму і повітряної неохайності, тому підходять для зачосу назад.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 13

Стильні стрижки. Асиметрія

Асиметричні стильні стрижки – писк моди. Воно і зрозуміло: поєднуються з будь-якими формами обличчя, дозволяючи візуально підкоригувати проблемні ділянки. Особливо гарні для власниць круглого обличчя, оскільки допомагають його витягнути. Кращими варіантами опиняться контрастні зачіски, коли з одного боку – пасма середньої довжини, які доходять до підборіддя або спускаються трохи нижче нього. А з іншого – майже зовсім поголене волосся (іноді малюнком).

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 14

Мода неймовірно багатолика. Вона запропонує на вибір досить багато образів, серед яких кожна жінка зможе підібрати для себе ідеальний варіант – від пишних до строгих. Всі вони будуть базуватися в основному на «трьох китах»: бобі, каре і піксі.

Стильні стрижки для дівчаток

Дівчатка дорослішають раніше, дивляться на маму і теж хочуть добре модно виглядати, а волосся – одне з основних прикрас жінки, навіть найменшої. Стрижки для дівчаток схожі на дорослі, але повинні поєднувати красу і зручність, не заважати в активних іграх і розвагах. Гармонійний образ вийде, якщо враховувати деталі зовнішності маленьких красунь, зачіска може вигідно підкреслювати достоїнства миловидного личка. Стильні зачіски для дівчаток можна створити з волосся будь-якої довжини. Мами найчастіше вибирають короткі дитячі стрижки, особливо для активних дітей.

Стильні стрижки для дівчаток на коротке волосся

Ще зовсім недавно короткі дівчачі стрижки мимоволі асоціювалися з дуже коротким волоссям «під хлопчика». Безперечно, ці стрижки для дівчаток зручні і практичні і підійдуть навіть найменшим дівчаткам, але в міру дорослішання юні кокетки хочуть все більше екстравагантних зачісок і навіть самі відстежують модні тенденції, переглядають фото.

Зараз серед коротких стрижок для дівчаток лідирує «боб.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 15

Це практично універсально для дівчаток і підлітків, стрижка дуже стильна, підходить всім. На свято можна укласти таку зачіску, надати їй об’єм, використовувати прикраси. Відмітна риса зачіски “боб” – чолка, вона може бути довгою, короткою, прямою (це хороший варіант для активних модниць). Але з чолкою можна експериментувати, вона може повністю змінити зачіску. Найпрактичніший варіант на кожен день – або рівна, коротка чолка, або довга, прибрана за допомогою шпильки.

Дитячі стрижки для дівчаток представлені і всілякими каре, це дуже популярна зачіска на коротке волосся. Каре легко трансформується і може приймати найрізноманітніший вид, бігуді та укладання тут можуть вирішити все. Якщо волосся тонке, можна застосувати стрижку «драбинкою», це візуально збільшить об’єм зачіски.

Стильні стрижки 2016 року для дівчаток та дорослих 16

Дитячі стильні стрижки для дівчаток, як правило, прості у виконанні, так і мами воліють легкі зачіски не тільки в цілях економії часу, але і з міркувань зручності самої дитини. Тому найчастіше у маленьких красунь коротке волосся. І все ж найбільш жіночно дівчинки і дівчата виглядають саме з довгим волоссям.

Стильні зачіски каре для дівчаток на довге волосся

Поєднують красу і зручність стрижки з волоссям трохи нижче плечей. Стрижку в цьому випадку краще зробити рівну, але для додання об’ємності можна використовувати і «драбинку». Тут вже можна дати простір уяві. Найрізноманітніші, класичні косички, плетіння – все це можна легко використовувати на довгому волоссі. Відмінно виглядатимуть в косах різні прикраси для волосся – стрічки, затискачі, крабики, обідки, діадеми. Зачіски потрібно добре закріплювати, щоб волосся не розтріпалося, перевага кіс в тому, що волосся в них менше брудняться.

Не варто зовсім забувати і про хвостики. В оригінальному виконанні вони можуть стати і святковою зачіскою. Високий, «кінський» хвіст з оригінальними прикрасами або хвіст набік з випущеними і завитими прядками виглядають дуже виграшно.

Починаючи вже з 12 років дівчатка ще більше звертають увагу на зовнішність, прагнуть дотримуватися моди, орієнтуються на зірок і моделей. Звичайно, і стрижки вони вже вибирають більш складні, часом вранці укладання волосся і зачіска займає найбільше часу.

Деякі дівчата вважають за краще короткі стрижки, але роблять їх більш стильними за допомогою яскравих пасом різної довжини.

Можна ускладнити коси. Французька коса виглядає дуже привабливо, при цьому не так складна у виконанні, як прийнято думати. Варіацій у неї багато, можна зробити косу набік або частково розпустити волосся.

Стильні зачіски каре для дівчаток на довге волосся 17

Косички дуже різноманітні, вони стильні, виглядають завжди ошатно, їх легко можна навчитися заплітати. Крім того, зараз вони знову ввійшли в моду і вважаються ідеальним варіантом і для виходу в світ, і для повсякденного життя. У салонах плетіння косичок стало додатковою послугою.

Для дівчат вже підійдуть і прикраси квітами, блискітками. Але це – святковий варіант, для відвідування школи варто вибрати більш скромні зачіски.

Стильні стрижки – кілька корисних порад

Головне правило будь-якої зачіски, в тому числі і дитячої, чисте і красиве, здорове волосся, що може забезпечити хороший догляд за ними, і це те, чого в першу чергу вчить дівчинку мама.

При виборі зачіски потрібно враховувати і особливості зовнішності, обличчя. Довгі пасма підкоригують круглий овал обличчя. Кучерики додадуть завзятий вигляд, будуть довго триматися і налаштують на позитивний лад. Не варто надавати дітям зайвої дорослості і рано робити вигадливі, помпезні конструкції на голові. Просто довге, розпущене, здорове волосся виглядає дуже красиво.

Застосовувати фарбування рекомендується почати якомога пізніше. Все-таки фарба не дуже корисна, навіть найлегша і щадна. Акуратно потрібно застосовувати і різні засоби – муси, гелі, особливо фени та щипці – з тієї ж причини.

Для створення складних зачісок і виконання стрижки краще звернутися до професіонала, але для найменших леді мама сама може стати перукарем. Хто знає, може бути, набуті знання і вміння знадобляться і для себе самої, адже коси і хвостики не надто складні, а виглядають прекрасно і зараз дуже модні. Дівчинка завжди бере приклад з мами і вчиться у неї догляду за волоссям, грамотному використанню своїх достоїнств.


Check Also

Малюнки по клітинках для хлопчиків. Цікава ігрова підбірка

Велику популярність останнім часом набирають малюнки по клітинках для хлопчиків. Щоб ви завжди знали, що …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *