Home / Мода / Гарні купальники, фото

Гарні купальники, фото

Гарні купальники фото – відверті бікіні і стримані фасони ретро. Пляжна мода вітає оригінальний крій і декор і не забуває про чорно-білу класику.

Гарні купальники фото – головні тенденції

Гарні купальники фото, модні

Гарний, модний купальник стане незаперечним аргументом відкласти роботу і відправитися в подорож по найрозкішнішим пляжним курортам.

Гарні купальники фото. Ретро-стиль

Головна відмінність роздільного купальника в ретро-стилі – трусики із завищеною талією. Верхня межа трусиків може бути трохи вищою пупка або залишати тільки пару сентиментів відкритого тіла до ліфа. Форма чашок ліфа такого купальника різноманітна, що дає можливість кожній знайти свою ретро-вбрання для пляжу.

Гарні купальники фото, модні 1

В’язані гарні купальники фото

В’язані гарні купальники фото, як правило, однотонні. Їх головна прикраса – візерунок в’язання. Такі купальники дають привід створити пляжний образ в стилі етно. Їх відмінно доповнюють прикраси з дерева, металу і пір’я.

Гарні купальники фото, модні 2

Гарні купальники фото з рукавами

Гарні купальники фото  з рукавами помітно виділяються на тлі інших сучасних моделей. Звичайно, вони не підійдуть для купань або сеансу засмаги. Але саме в такому купальнику можна стати яскравою зіркою пляжної вечірки.

Закритий (злитий) купальник з рукавами виглядає вельми неоднозначно, так як дуже скидається на боді. Щоб не справити враження жінки, яка забула одягнути спідницю, доповніть такий купальник тонким поясом-стрічкою або ланцюжком на талію.

Роздільні купальники з руками виглядають більш стримано і однозначно, не дивлячись на те, що в них набагато більше відритого тіла.

Гарні купальники фото, модні 3

Гарні купальники фото. Монокіні

Монокіні – компромісне рішення між відвертістю бікіні і стриманістю закритого купальника. Живіт і боки купальник монокіні не сховає. Так чи інакше, він розрахований на жінку з підтягнутим торсом.

“Одна з переваг купальника монокіні: на відміну від роздільного купальника, він ідеально підходить для тривалого плавання, активних ігор у воді.”

Гарні купальники фото, модні 4

Гарні купальники фото. Бандо

Бандо передбачає відсутність лямок ліфа. Тепер не потрібно спускати бретелі під пахви, щоб засмага на плечах не псували дві білих смужки. На жаль, такий фасон не підійде для щасливих володарок пишних грудей, яким обов’язково потрібна «підтримка». А ось природну красу грудей невеликого розміру бандо підкреслить ідеально.

Гарні купальники фото, модні 5

Гарні купальники фото. Авангард

Гарні купальники фото  в авангардному стилі складно охарактеризувати один словом. Це втілена в тканини дизайнерська ідея, яка часом навіть не припускає великої кількості матеріалу. Складні переплетення ниточок, асиметричні вирізи служать лише одній меті – бути помітною персоною на пляжі. Один мінус подібних купальників: вони вимагають ідеальної, підтягнутої фігури.

Гарні купальники фото, модні 6

Гарні купальники фото. Монохромність

Гарні купальники фото, виконані в одній колірній гамі, без візерунків і прикрас. Давно відомий головний секрет образу «на мільйон»: нічого кричущого, що викликає, в пріоритеті – чистота кольору і лаконічність. Тому, якщо Ви не згодні витратити велику суму на сезонний наряд, вибирайте купальник чорного, темно-синього, коралового або білого кольору.

“Стриманий наряд ніколи не обізвуть дешевизною.”

Гарні купальники фото, модні 7

Гарні купальники фото. Контраст

Тенденція контрасту проявляється не тільки в різниці колірного рішення верхньої та нижньої частини роздільного купальника, а й в їх дизайні і декорі. Завдяки цьому здається, що обидва елементи купального наряду належать абсолютно різним комплектам. Однак вони ідеально поєднуються один з одним, як вміло підібрані спідниця і блуза.

Гарні купальники фото, модні 8

Гарні купальники. Бахрома і ланцюги

Варто визнати, що це найкращі елементи декору для пляжного вбрання. Тонкі ланцюжки і довгі нитки бахроми легко погойдуються при найменшому русі тіла.

Гарні купальники фото, модні 9

Вони створюють враження легкості, грайливості, якої сповнена кожна жінка під час пляжного відпочинку.

 


Check Also

Фасони суконь на випускний 2019 року. Модні тенденції

Випускний вечір – одна з найпрекрасніших і хвилюючих подій, яку за важливістю і значимістю можна …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *