Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Як зробити локони вдома ефектнивними способами

Як зробити локони вдома ефектнивними способами

Жіноча природа настільки вимоглива і суперечлива, що змушує представниць прекрасної статі невтомно і без страху експериментувати зі своєю зовнішністю. Зокрема, це  помітно по тому, як власниці кучерявої шевелюри намагаються її випрямити, а власниці ідеально рівних пасом – завити їх в тугі кільця. Яякщо у перших тільки пара-трійка спосіб домогтися бажаного результату, то у других їх більш ніж достатньо. Залишається тільки визначитися з тим, види яких локонів існують в природі, і як зробити локони вдома .

Отже, як зробити локони вдома, не виходячи з кімнати?

Як зробити локони вдома ефектнивними способами

Досить пишні і романтичні кучерики виходять за допомогою утюжків. Перед тим як пустити  цей пристрій в хід, волосся потрібно добре вимити, просушити і обробити термозахисними засобами. Далі завивка може відбуватися кількома способами, а саме:

Вся шевелюра розділяється на 5-6 частин, кожна з яких по черзі обробляється утюжком. Пасмо волосся захоплюється приладом на тому рівні, звідки повинна починатися хвилястість, накручується на нього, далі утюжок слід перемістити у вертикальну позу. У підсумку повинні утворитися локони -спіралькі, які не слід розчісувати. Їх досить розібрати руками і побризкати лаком сильної фіксації;

З допомогою утюжка реально зробити романтичне і трохи наївне укладання, в якому процедура накручування волосся буде починатися з самих їх коренів. Як зробити локони вдома  дрібнішими? Для цього потрібно брати тонкі прядки, і навпаки. Кожен майбутній локон затискається приладом у самих коренів, далі утюжок ставиться вертикально, і обертається руками на 180 градусів, попутно намотуючи на себе волосся;

Щоб отримати пляжні локони на волоссі, слід по черзі брати тонкі прядки, скручувати їх в тугі джгутики, і фіксувати нагрітим утюжком. Проводити приладом варто від коренів і до самих кінчиків, щоб укладання було повноцінним і ефектним. Бажано закріпити його лаком.

Як зробити локони вдома ефектнивними способами 1

Як зробити локони вдома плойкою: класика всіх часів і жанрів

Нашим мамам доводилося використовувати плойки з металевою нагріваючою поверхню, яка нещадно палила волосся, зате миттєво «ставила» чубок і формувала жорсткі і невбивані кучерики. Нам же пощастило більше, і з’явилася можливість практикувати на собі види всіх локонів шляхом експлуатації приладів з керамічним покриттям. Вважається, що воно береже пасма, особливо якщо ті пройшли відповідну підготовку. Загальні рекомендації щодо того,  як зробити локони  вдома  гарячою  плойкою з локонами різних видів під кінець пережитої процедури, виглядають наступним чином:

Голову миють, обробляють кондиціонером, наносять на неї звичний  укладальний засіб і сушать природним способом;

Щоб зберегти здоров’я прядок, їх потрібно захищати пінками, мусами і гелями з термозахисними функціями;

Безпосередньо перед початком укладання, шевелюра добре розчісується;

Щоб у локонів був акуратний і природний вигляд, їх по черзі крутять у напрямку від обличчя і до нього;

Кожен новий завиток швидко фіксується лаком;

Щоб не заплутатися у власній завивці, волосся розділіть на кілька частин, і по черзі обробляйте кожне з них. Решту закріпіть шпильками. Найзручніше починати працювати саме з потиличної частини, поступово наближаючись до маківки;

В іншому ж все виглядає приблизно так: берете тонку прядку волосся і, починаючи з кінчиків, накручуєте її на плойку, поки не доберетеся до коренів. Після 20 сек. можна відпускати завиток.

Як зробити локони вдома на бігуді: класика жанру

Як зробити локони вдома  за допомогою бігудей, щоб не заподіяти шевелюрі ні найменшої шкоди. Використовуючи різні види таких пристосувань, можна отримати різні по діаметру, пишності й «довгограйливості» локони.

Приміром, липучки орієнтовані на волосся середньої густоти і довжини, оксамитові готові завитки будь-яку копицю, тоді як до пластикових потрібно довго пристосовуватися і звикати, за що вони віддячать міцним і ефектним укладанням.

В іншому ж, залишиться тільки випробувати на собі всі види бігудей, і зрозуміти, які локони виходять саме на ваших прядках, і на якому укладанні зупинитися. Найчастіше жінки воліють:

липучки, які створюють хвилі, кучерики і завитки, чимось нагадують хімічну завивку;

бігуді з поролону і гнучкого дроту, які дають тільки середні і дрібні локони;

термобігуді – пристосування, завдяки яким реально сформувати як ледве помітні і ніжні хвилі, так і пружні ефектні кучері;

 класичні варіанти бігудей, виготовлені з металу, дерева, пластику або гуми, допомагають домогтися завитків різного розміру, що повністю залежити від того, який початковий діаметр виробу.

Як зробити локони вдома: альтернативні варіанти

Якщо у вас немає ні найменшого бажання детально вивчати діаметр плойки, різновиди бігудей або і вид локона, який можна отримати за допомогою того або іншого пристрою, згадайте «бабусині» методи як зробити локони вдома, які успішно практикуються сучасними модницями. Наприклад, можете скористатися наступними техніками:

Косички. Їх потрібно заплітати виключно на вологе волосся, і краще це робити з вечора. На ранок отримаєте пишну і хвилясту гриву, якій позаздрить навіть Анджела Девіс. Запам’ятайте, що остаточний вигляд кожного локона буде залежати від того, якої товщини прядки ви заплете;

Якщо хочете зранку прокинутися з природними і милими локонами, розділіть вимиту і трохи вологу шевелюру на тонкі пасма. Кожну з них необхідно згорнути в тугий джгут, і вже його приколоти до коріння волосся тонкими шпильками-невидимками.

Як зробити локони вдома за допомогою хімії

Шкода навіть сучасної і делікатної хімічної завивки очевидна: після неї виходять жорсткі, буквально фундаментальні завитки, які повністю не розпрямляться ніколи. Враховуючи подібний ефект, зрозуміти, які ушкодження переживає волосся, нескладно навіть чоловікові. Через це подібну процедуру неприпустимо проводити в домашніх умовах, тим більше що майстрам доступний не тільки один вид хімічної завивки, знайомий нашим мамам і бабусям, а дещо  більш актуальних різновидів подібного довгограючого укладання:

Велика, яка робиться на основі бігудей великого діаметру;

Реверсна, завдяки якій дрібні і тугі завитки перетворюються на великі кучері;

Прикоренева, надає об’єм тільки біля коріння зачіски;

Спіральна, коли прядки накручуються навколо бігуді, які зовні нагадують винний штопор;

Точкова, коли хвилястість утворюється в тих місцях, на які вказав клієнт перукарні. У загальному і цілому види ваших локонів, які утворюються при термічній, механічній або при хімічній завивці, можуть бути абсолютно різними. Більше того, на волоссі різної структури, стану, щільності, жорсткості і довжини результат виконання ідентичних процедур теж може бути непередбачуваним.


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *