Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Як фарбувати волосся креативно в блакитний колір

Як фарбувати волосся креативно в блакитний колір

Фарбувати волосся почали приблизно три тисячі років тому. Спочатку це робили з метою утвердження місця в своєму оточенні. У наш же час перефарбування стало повсякденним. Вже нікого не дивують навіть дуже яскраві кольори – рожевий, зелений, блакитний або жовтий. Наприклад, світлий ультрамарин зараз найбільш популярний, і не тільки серед молоді. Навіть люди у віці можуть дозволити собі таку екстравагантність, як фарбувати волосся креативно. Виявляється, це не просто примха, такі дії несуть глибокий психологічний зміст. Якщо у людини стрижка яскравого і неприродного кольору, це завжди бажання привернути увагу і якийсь бунт.

Як фарбувати волосся креативно: кому підійде блакитний колір волосся

Як фарбувати волосся креативно в блакитний колір

Якщо ви вирішили пофарбувати пасма в блакитний відтінок, для початку розберіться – йде він вам. Звичайно, немає певних обмежень чи свідчень, як фарбувати волосся креативно, але можна дещо врахувати.

Ваша нова зачіска повинна поєднуватися з такими вашими особливостями:

світла шкіра;

блакитні або сірі очі;

правильні риси обличчя.

А ось карооким з оливковою шкірою підійде темний, майже синій. Отримати блакитний тон на один день можна за допомогою кольорового балончика або спеціального мусу. Така волошкова копиця не поєднувані з простенькою зачіскою і нудними нарядами.

Залежно від стійкості перукарі зазвичай розрізняють:

Тимчасове фарбування – тримається до першого миття голови;

Пряме – зберігається більш довгий проміжок часу (вистачає на 2-5 разів миття);

Напівперманентні (деміперманентное) – зберігається до одного місяця;

Перманентне (постійне) – самий стійкий ефект.

Як фарбувати волосся креативно: особливості фарбування в блакитний колір

Найважливіше питання – як фарбувати волосся креативно в блакитний колір! Щоб вийшов чистий і яскравий колір, доведеться знебарвити ваші локони. Іноді це потрібно буде повторити кілька разів.

І лише блондинкам вдасться добитися ідеального результату. А от якщо ви темненька, то така процедура може значно погіршити стан вашої шевелюри. І результат, на жаль, може бути необоротним.

Фарби з блакитним пігментом досить насичені і змиваються дуже важко. Так що якщо ви захочете повернутися до свого натурального кольору, це буде практично неможливо!

Якою б дорогою фарба не була, з кожним миттям голови ви будете помічати потускніння кольору. Щоб відтінок зберігався, вам доведеться оновлювати колір тоніком – 2-4 рази на місяць. Врахуйте, на яскравому волоссі всі вади більш помітні, так що доведеться мити голову частіше, ніж ви це робили раніше, і не допускати жирного блиску.

Якщо відросли корені, то вони відразу будуть помітні, тому ви знову і знову повинні будете приводити свою зачіску в порядок.

Доведеться змиритися, що з такою оригінальною зачіскою ви будете залучати багато уваги. Тепер вам не дозволено буде вийти на люди не виспавшись, з макіяжем на швидку руку. З цього моменту на вас завжди і скрізь будуть звернені всі погляди. Але ви ж якраз цього й добивалися!

Інструкція як фарбувати волосся креативно

Купуйте фарбу блакитного кольору для волосся. Уважно прочитайте всі поради – як фарбувати волосся креативно і правильно. Надіньте на себе стару футболку або сорочку (фарба не відпирається).

Якщо у вас темне волосся, знебарвіть їх за допомогою спеціального засобу для знебарвлення і згідно з прикладеною інструкцією. Використовувати тонік можна тільки тоді, коли відтінок вийшов дуже жовтим.

Добре висушіть голову. Слідуючи інструкції для фарби, нанесіть її пензлем на пасма. Розчешіть гребінцем від коренів до кінчиків, щоб фарба розподілилася рівномірно.

Підніміть все волосся наверх, на верхівку і надіньте спеціальну шапочку. Тоді фарба не потрапить на шкіру шиї і плечей. Почекайте час, вказаний в інструкції. Для більшого ефекту можна трохи погріти голову феном, прямо в шапочці.

Дуже обережно, не допускаючи попадання в очі, промийте голову простим білим оцтом. Врахуйте, будуть пекти всі порізи і тріщинки як на руках, так і на шкірі голови! Прополосніть голову водичкою. Не домагайтеся прозорості водички, цього не буде.

Помийте обличчя і шию. Якщо фарба, що потрапила на шкіру, не відмивається, спробуйте відтерти кондиціонером.

Дайте волоссю висохнути без фену, що не травмує їх ще й гарячим повітрям.

Як фарбувати волосся креативно: поради по догляду

Спробуйте користуватися шампунем для відновлення яскравості тону. Не використовуйте його занадто часто, тому як барвник в ньому виконує функцію кондиціонера, і це призведе до нашаровування речовин. Лазурний колір можна вважати найстійкішим, невдовзі він почне змінюватися до зеленуватого, а це вже не так ефектно.

Навіть якщо ви постійно будете користуватися тоніком для волосся блакитного кольору, повторного і багаторазового фарбування вам не уникнути. Тому ретельно все зважте, чи дійсно ви готові до постійного догляду і підфарбовування, щоб ваші ультрамаринові локони виглядали блискуче.

Як фарбувати волосся креативно: що потрібно змінити після фарбування волосся

Якщо ви все-таки пішли на такий сміливий крок, як фарбувати волосся креативно, то вам доведеться переглянути весь свій гардероб. Наприклад, якщо ви раніше використовували теплі тони в макіяжі, то тепер відмовтеся від них. Такі відтінки не підходять вашому новому образу і зовсім не будуть виглядати з вашими ляльковими локонами.

Тепер вам необхідно перейти на холодні відтінки «мейкапу». У вашому гардеробі також повинні відбутися кардинальні зміни. Подумайте, кому ви хочете віддати одяг червоних і коричневих тонів, так як вони з блакитним – не краще поєднання.


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *