Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Як фарбувати волосся в рожевий колір

Як фарбувати волосся в рожевий колір

Сьогодні в моді натуральні відтінки волосся, однак, деяким дівчатам хочеться чогось яскравого і незвичайного. Якщо ви мрієте кардинально змінити колір локонів, а багата палітра натуральних відтінків блонда, коричневого або імбиру для вас не здається прекрасною ідеєю, то ви можете дізнатись як фарбувати волосся в більш модний і популярний рожевий колір.

Як фарбувати волосся: освітлення волосся

Як фарбувати волосся в рожевий колір

У моді сьогодні різні відтінки: зачіски з інтенсивним відтінком пурпурного, м’які і солодкі пастелі, попелясто-рожевий колір забарвлення волосся – все це колористичне розмаїття може стати відмінною ідеєю для створення стильного образу.

Тенденція як фарбувати волосся в яскравий колір протягом декількох сезонів дуже популярна серед відомих особистостей зі світу моди, музики і кіно. Серед фарб виділяється і домінує модний рожевий відтінок, він може бути яскравий або попелясто-рожевий. Нещодавно цей колір полюбили такі знаменитості, як Кім Кардашян – зведена сестра Кайлі Дженнер, американська актриса і танцівниця Джуліанна Х’ю, а також актриса Хіларі Дафф, які протягом останнього часу, часто забарвлюють свої локони в оригінальні відтінки рожевого.

Якщо ви вирішили пофарбувати пасма в ніжно-рожевий колір, необхідно підійти до цього питання обдумано з технічного боку. Особливо це непросто, якщо у вас темні натуральні локони – чорні або темно-коричневі.

Насамперед, необхідно зробити освітлення волосся. Щоб отримати дійсно інтенсивний відтінок рожевого, це також відноситься і до інших незвичайних кольорів і ваші локони повинні бути добре освітлені. Тонери (найчастіше ми звертаємося саме до їхньої допомоги для створення таких кольорів) краще працюють на знебарвленому волоссі, а на натуральних – набагато гірше.

Тим не менш, багато чого залежить від фарби (тонера), бувають і виключення з правил. Освітлення руйнує волосся. Тому треба спочатку освітлити їх по всій довжині, а потім щомісяця освітлювати тільки відростаюче коріння. Якщо постійно освітлювати пасма по всій довжині, то вони просто можуть бути «спалені», стануть ламкими, плутаються і матимуть дуже непривабливий вигляд. Знебарвлення може мати різні результати – це може бути рудий, жовтий, мідь та інші відтінки. У кожному разі як фарбувати волосся в сміливі шалені кольору, за винятком синього цього буде достатньо.

Тонування волосся – як фарбувати волосся в жевий колір

Тонування слід проводити відразу після того, як зроблено знебарвлення, це допоможе краще зберегти структуру локонів. Як фарбувати волосся в рожевий колір волосся використовуючи тонери

La Riche;

Crazy Color оттенок Extreme Pinkissimo 42
Chroma Silk
Manic panic – відтінок Hot Hot Pink
безаміачна фарба Stargazer UV Pink

Іншим рішенням, як фарбувати волосся в рожевий колір, є колоризуючі піни (Еlysee, Venita). Для того щоб продовжити ефект від тонування, не рекомендується мити голову з шампунем протягом найближчих двох днів – у такому випадку колір зберігається набагато довше.

Як фарбувати волосся: догляд за пофарбованими локонами

Мити волосся після тонування бажано якомога рідше, тому що кожного разу відбуватиметься вимивання фарби. Рекомендуються шампуні і кондиціонери для забарвлених локонів, які зможуть звести до мінімуму цей ефект. Також можна застосовувати лосьйон для підкислення (наприклад, лимонний), який закриває кутикули, в результаті чого фарба вимивається повільніше.

На жаль, фарба часто вимивається нерівномірно. Якщо ви вибрали рожевий колір для довгого волосся, через місяць в деяких місцях забарвлення може стати менш інтенсивнимю. Найбільше вона вимивається на чубку, який може наближатися за забарвленням до блонду, в той час, як інші довгі пасма залишаються яскравими. Якщо ви не хочете повертатися до рожевого кольору, ви можете промити пасма:

шампунем від лупи – він добре виводить фарбування;

промити локони з содою;

нанести маску з подрібненого вітаміну С.

Всі ці методи, на жаль, роблять дуже сухими пасма, так що вам потрібно забезпечити їх адекватне зволоження за допомогою маски і зволожуючого кондиціонера.

Якщо ви вибрали рожевий колір волосся, безсумнівно, ви будете виглядати дуже яскраво і оригінально. Цей колір люблять знаменитості, зірки кіно та естради, представники різних субкультур, висловлюючи, таким чином, свою індивідуальність.

Залежно від обраного відтінку ви зможете виглядати ніжно по-дівочому, як Барбі, або дуже яскраво, хижо і сексуально.


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *