Home / Макіяж / Блиск для губ матовий: косметика стійкого ефекту

Блиск для губ матовий: косметика стійкого ефекту

Всі ми знаємо, що в макіяжі потрібно робити тільки один акцент: або на очі, або на губи. І сьогодні ми вам розповімо, як правильно використовувати блиск для губ  матовий.

Як правильно використовувати блиск для губ матовий

Блиск для губ матовий косметика стійкого ефекту

У першу чергу давайте поговоримо про те, що він собою являє. Здавалося б, яка дурість, адже блиск не може бути матовим, він же блищить. Але в даному випадку мова йде скоріше про косметичний варіант, який знаходиться десь посередині між матовою помадою і блиском. Ви можете з його допомогою зробити губи набагато об’ємнішими, і при цьому у вашому макіяжі будуть відсутні блискітки. А це вельми важливо для багатьох дівчат, оскільки сьогодні макіяж, в якому занадто багато блискіток, може здаватися вульгарним. Слід також відзначити і той факт, що матові речовини більш корисні для шкіри завдяки своїй кремоподібній структурі.

Безсумнівним плюсом такого косметичного засобу є і універсальність. Адже якщо задуматися, то стає зрозуміло, що яскраві блискітки в макіяжі підходять далеко не до кожного наряду і часу доби. Щоб виглядати безпрограшно в будь-якій ситуації, то матовий блиск – це саме те, що вам потрібно. Також варто відзначити ще одну важливу особливість – такий засіб не липне. А це означає, що вам більше не доведеться випробовувати неприємне почуття, коли губи злипаються, і ви починаєте відразу поправляти макіяж. А зараз ми вам розповімо про основні правила як використовувати блиск для губ матовий.

У першу чергу потрібно обговорити спосіб нанесення. Для того щоб засіб лягало рівно вам потрібно починати наносити його не з краю, а з середини. Робиться це дуже просто вам потрібно всього лише поставити невелику крапку посередині і потягнути її у напрямку до куточків рота. Тепер що стосується того випадку, коли помада занадто швидко змазується.  В цьому випадку все дуже просто: використовуйте за один раз меншу кількість речовини. Як показує практика, тонкий шар косметики тримається набагато краще, ніж товстий. Так що просто не слід занурювати пензлик в засіб більше одного разу, і макіяж буде триматися набагато довше.

Ну а якщо ви знаєте, що можливості підправити макіяж у вас не буде протягом досить тривалого періоду, то рекомендуємо вам після першого нанесення притиснути до рота на кілька секунд звичайну паперову серветку. Потім нанесіть ще один шар засобу. Ще однією причиною того, що блиск для губ матовий  не відрізняється особливою стійкістю, є звичка багатьох дівчат періодично кусати губи. Причому досить часто вони навіть не віддають собі в цьому звіту. У результаті макіяж страждає не тільки тому, що ви методично з’їдаєте його з губ, але і від підсушуючого ефекту, яким володіє слина. А це означає, що шкіра тріскається, а залишки косметики на губах виглядають жахливо.

Блиск для губ матовий: особливості використання

Якщо ви зважилися використовувати подібну косметику для створення ідеального образу, то вам варто пам’ятати про деякі особливості:

Матовий варіант відмінно виглядає тільки на здорових губах. Якщо ж у вас лущитися шкіра або мають місце тріщини, то перед використанням подібних косметичних засобів обов’язково потрібно зробити кілька поживних масочек, після яких макіяж буде лягати на ваші губки ідеально;

Користуватися подібним засобом потрібно з обережністю зрілим жінкам, оскільки якщо ви завдасте занадто багато блиску, то можете візуально підкреслити невеликі мімічні зморшки біля рота. І ще одне пам’ятайте, що вміння користуватися косметикою мало для того, щоб виглядати добре. Ви повинні також користуватися якісною косметикою.

При виборі в першу чергу варто звертати увагу на склад. Якісний блиск для губ матовий  повинен містити спеціальні вітаміни і амінокислоти. Важливо також і зміст ультрафіолетових фільтрів, оскільки шкіра рота досить тонка за своєю природою і страждає від сонячних променів набагато сильніше, ніж наше тіло. До речі, для того щоб речовина рівномірно лягала, до її складу часто додають бджолиний віск. А він, як відомо, є досить алергенним. Тому перш ніж купувати той чи інший варіант, обов’язково вивчіть склад, і якщо у вас є алергія на один з компонентів, то краще пошукати інший засіб. Наприклад, бджолиний віск часто замінюють пальмовою олією.

Тепер що стосується структури. Вона повинна бути однорідною. Наявність грудочок неприпустимо хоча б з тієї причини, що вони можуть значно пошкодити ніжну дерму рота. Варто звертати увагу і на запах. Пам’ятайте, що одним з показників високої якості косметики є приємний аромат. Якщо ж такого не спостерігається, то цей варіант краще не купувати.

Порада для тих, хто вже мав справу з матовою помадою: у випадку з блиском вам не варто наносити живильний крем на губи, перед тим як робити макіяж. Така особливість пов’язана з тим, що сам засіб має кремоподібну структуру, а значить, може і прикрашати і живити ваш рот одночасно. А для того щоб контур був чіткішим ви можете використовувати у поєднанні з матовим засобом звичайний олівець. Більше того, якщо ви виведете лінію за межі губ, то зможете зробити свої губи більшими і пухлішими. Також за допомогою подібної хитрості ви можете і скоригувати форму.

Блиск для губ матовий: найпопулярніші види

Коли купляєте блиск для губ матовий  в першу чергу варто звернути увагу на наступні пропозиції:

New Velvet Matte Cup. Такий косметичний засіб володіє водонепроникністю і зносостійкістю. Плюсом можна вважати і наявність тридцяти восьми різних відтінків. Що стосується активного компонента для догляду за шкірою, то в його ролі виступає оливкова олія. А країною-виробником цієї помади є Об’єднані Арабські Емірати. До речі, саме тому, що виробляють подібний засіб на іншому кінці світу, можуть виникнути проблеми з його покупкою. Але якщо ви не знайдете відповідний варіант в магазинах, то завжди можна замовити його через інтернет;

Essence Stay Matt Lip Cream. Відрізняється досить густою текстурою і стійким ефектом, завдяки чому його можна використовувати і без контурного олівця. Також до його безсумнівно позитивних якостей можна віднести і міцну упаковку, що надійно охороняє вашу сумку і всі речі в ній від позапланового фарбування. До мінусів такого засобу можна зарахувати відсутній стійкий ефект. Тут справа в тому, що варто вам хоч трохи доторкнутися до губок пальцем, як колір моментально перетікає на пальчик, а на губах залишається лише контур. Але, погодьтеся, було б набагато гірше, якби макіяж залишався у повній цілості протягом усього дня. Адже його ж потім якось треба було б змивати!

Manhattan Soft Mat Lip Cream. Цей засіб відрізняється вражаючою стійкістю, і після його нанесення ви можете спокійно випити чаю або кави, не боячись при цьому втратити половину макіяжу. Його характерною особливістю є і можливість збільшення об’єму губ за рахунок насиченого кольору. Так що в цьому випадку вам також не варто використовувати контурний олівець.

Як бачимо, блиск для губ матовий – це відмінна річ, використовувати яку можна як у поєднанні з контурним олівцем, так і без нього. При цьому ваші губи виглядають натурально. Плюсом такого засобу можна вважати і відносно невелику вартість.


Check Also

Літній макіяж 2019 року. Тенденції правильного макіяжу

Макіяж дозволяє дівчатам самовиражатися, прикрашати себе, прикрашати собою світ, як і одяг, як спосіб життя, …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *