Home / Твоя краса / Догляд за волоссям / Зачіски фото з хусткою: як правильно зробити

Зачіски фото з хусткою: як правильно зробити

Зачіска – це один з найбільш важливих компонентів образу кожної жінки. Сьогодні в інтернеті ви можете знайти величезну кількість варіацій укладання волосся. І сьогодні ми з вами обговоримо як зробити зачіски фото з хусткою.

Особливості створення красивої зачіски фото з хусткою

Зачіски фото з хусткою як правильно зробити

Досить часто в ситуації, коли заходить розмова про подібні моделі, у багатьох моментально виникає асоціація з бабусями. В такому поважному віці багато жінок намагаються приховати сивину. Але сьогодні ми з вами поведемо розмову зовсім не про це, а про те, як молодим, модним дівчатам виглядати по-особливому, яскраво, змінюючи зовнішність щодня за допомогою такого дивного аксесуара, як головної хустки.

При цьому варто розуміти, що звичайна хустка для створення подібного варіанту не підходить. Її потрібно спеціально підбирати з урахуванням вашого кольору волосся, гардероба, настрою. Так, на повсякденну прогулянку або на роботу ви можете використовувати звичайний аксесуар, а ось для походу на захід варто пошукати більш ошатний варіант. І не варто думати, що знайти підходящу модель хустки складно.

Зовсім ні! Виявляється, модельєри усього світу працюють над створенням вишуканих, шикарних хусток. Ну а дівчатам потрібно просто скористатися їхніми ідеями і застосувати це на практиці

Робити зачіски фото з хусткою дуже просто і неважливо – довге чи коротке волосся, якого вони кольору, відтінку. Головне бажання привнести в свій образ щось новеньке, свіже. Напевно у кожної жінки були такі ситуації, коли її раптом несподівано запросили на вечірку. Часу на відвідування салону немає, а виглядати хочеться яскраво, стильно. Ось тут і стане в нагоді хустинка, за допомогою якої, не вдаючись до послуг стиліста, можна створити цікаві і гарні зачіски фото з хустинкою.

Перераховувати назви всіляких варіантів можна досить довго. Це може бути і косичка з уплетеною хусткою, і недбалий хвостик, тюрбан, укладання з перекрученим аксесуаром або елегантний бант. Якщо ви навчитеся швидко і правильно зав’язувати хустку, то протягом одного дня можна кілька разів кардинально змінювати свій імідж, перетворюючись за лічені хвилинки з ділової леді в романтичну, мрійливу дівчину. За допомогою подібної техніки дівчина може зробити красиві і стильні зачіски фото з хустинкою, які будуть ідеально підходити як для ділових зустрічей, так і для романтичних побачень або вечірок.

Зачіски фото з хусткою як правильно зробити 4

До речі, не варто переживати, якщо у вас під рукою немає відповідної хусточки. Для створення подібної зачіски можете використовувати яскравий шматочок тканини. Можна, перекрутивши тканину в джгут, обв’язати ним закручений пучок пасом, а кінці зав’язати у вигляді банта. Так у вас вийде образ в романтичному стилі. Варто приділити увагу і такій зачісці, як тюрбан. Вона зможе зробити акцент на гарній і рівній дермі обличчя, захистить волосся від вітру і сонячних променів.

Зачіски фото з хусткою як правильно зробити 3

Досить оригінально буде виглядати і коса, якщо в неї вплести красиву хустку. Але не варто думати, що подібний аксесуар можуть використовувати тільки володарки довгого волосся. Відмінно підходить дана зачіска і тим, хто не може похвалитися гарними локонами. Хусточка легко приховає всі недоліки, додасть відсутній об’єм, яскравість і індивідуальність. І крім того, використання хустки на голові є сьогодні модним трендом.

Як правильно зробити зачіски фото з хусткою

І тепер, коли ми описали всі переваги даної зачіски, давайте вивчимо саму технологію її створення: Розчешіть волосся, поділіть їх на прямий проділ;

Зачіски фото з хусткою як правильно зробити 1

Хустку потрібно скласти так, щоб вона мала діаметр трохи більше 4 сантиметрів. В іншому випадку пасма можуть вибиватися з-під хустки;

Накиньте хустинку на шию таким чином, щоб кінчики знаходилися на одному рівні;

Плетемо дві косички – дві прядки волосся, а третя прядка замінюється хусточкою;

Обрамляєте голову косичками.

Скріплюєте їх невидимками, а кінці хусточки переплітаєте між собою і зав’язуєте кокетливий бантик. Як бачите, зробити подібну зачіску з хусткою в пасмах зовсім нескладно. Для цього вам знадобиться всього лише запастися терпінням і трохи попрактикуватися.

Зачіски фото з хусткою в стилі пін-ап

Враховуючи той факт, що сьогодні великою популярністю користується ретростиль, вам варто звернути увагу на зачіски фото з хусткою в стилі пін-ап. І першим правилом такої зачіски є вибір яскравої хусточки, яка зможе привернути до вас увагу. Існує також і цілком конкретна рекомендація щодо макіяжу.

Зачіски фото з хусткою як правильно зробити 2

Виявляється, стиль пін-ап передбачає наявність акценту на губи. А тепер давайте розглянемо механізм створення подібного укладання.

Спочатку вам потрібно відокремити від загальної маси волосся чубок. Решта пасма акуратно закручуєте ззаду в красивий пучок. Тепер берете аксесуар і зав’язуєте його таким чином, щоб проділу між чубком і основною масою волосся не було видно. Кінці хустки можна закріпити красивим бантом на волоссі, а можна просто приколоти невидимками.

Тепер поговоримо про чубок. Його можна трохи випрямити. При цьому не забувайте, що кінчики повинні бути підкручені в середину. А якщо у вас є трохи часу, то зробіть начісування. Він однозначно буде виглядати досить оригінально.

Зачіски фото з хусткою як правильно зробити 5Зачіски фото з хусткою як правильно зробити 6


Check Also

Місячний календар стрижки на лютий 2021 року детальний

З року в рік астрологи складають гороскоп для кожного знака Зодіаку, щоб ми не тільки …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *