Home / Твоя краса / Нігті / Як зміцнити нігті на руках в домашніх умовах?

Як зміцнити нігті на руках в домашніх умовах?

Стан рук – це перший показник жіночого віку, а зовнішній вигляд нігтиків може багато розповісти про стан здоров’я в цілому. Тому, як зміцнити нігті на руках було і залишається актуальною темою для любительок красивого манікюру. Крихкість натурального манікюру може бути викликана цілим рядом причин. Невідповідне харчування, яке призводить до нестачі вітамінчиків і мікроелементів в організмі, вплив довкілля і агресивних миючих засобів, неправильний догляд – це далеко не повний перелік «шкідливостей», що впливають на стан нагідок.

Як зміцнити нігті на руках: народні методи і професійний підхід

Як зміцнити нігті на руках в домашніх умовах

Чим і як зміцнити нігті на руках вдома? Відповідь на дане питання цікавить багатьох шанувальниць натурального манікюру. Пропонуємо кілька простих і доступних способів, які не раз довели свою ефективність:

   сольові ванночки (краще використовувати готові склади з додаванням трав’яних екстрактів) допоможуть повернути манікюру красу і силу завдяки наявності в морській солі величезної кількості корисних мікроелементів, що благотворно впливають на кератиновий шар;

   зміцнити нігті, особливо якщо вони шаруються і крихкі, дозволить нанесення йоду з періодичністю 1-2 рази на 6-7 днів на ніч (метод швидкого впливу у випадку, якщо організм страждає від йдодефіциту);

   використання натуральних олій у вигляді теплих ванночок з добавлянням кількох крапельок вітамінчиків А і Е також підходить для домашнього догляду з метою усунення ламкості і розшаровування;

   процедури з лимоном, коли нігтики занурюються в м’якоть цього фрукта, допоможуть у разі їх пожовтіння і повільного їх росту;

   воскове запечатування – простий і дуже ефективний метод, який виконується за допомогою втирання в нігтьову пластину розігрітого бджолиного воску.

Користуватися народними засобами досить просто, але іноді таке зміцнення нігтів вдома займає часу більше, ніж хотілося б, або не завжди приносить бажаний ефект. У таких випадках на допомогу прийдуть готові косметичні препарати, які покликані подбати про здоров’я натурального манікюру. Інноваційні технології, спеціально підібраний склад, зручний флакон з пензликом для нанесення – все для комфорту споживачів. Отже, що ж пропонують фахівці?

Наприклад, можна скористатися біогелем. Як зміцнити нігті на руках таким способом? Досить придбати спеціальний склад і ультрафіолетову лампу. Біогель наноситься без особливих зусиль, робить нігтьові пластини міцнішими, при цьому не закупорює їх і дозволяє «дихати». За зовнішнім виглядом нагадує звичайний лак, який можна легко зняти спеціальним засобом.

Ще одна інноваційна розробка, як зміцнити нігті на руках – серія препаратів під загальною назвою «Розумна Емаль». Ці лікувальні лаки «знають» все про те, як зміцнити нігті на руках, і допомогти, якщо користуватися ними регулярно.

Спеціальні готові олії просто незамінні як для догляду за кутикулою, так і для підтримки в хорошому стані натурального манікюру. Зручна форма випуску спрощує їх застосування і економить час.

Ще одна корисна і доступна для проведення вдома процедура – парафінотерапія. Вона комплексно впливає і на стан шкіри, і на здоров’я нігтиків. Особливо показана в холодну пору року.

Щоб стати володаркою міцного манікюру, також необхідно правильно харчуватися і стежити, щоб у раціоні в достатній кількості були присутні продукти з кальцієм, біотином, складними вуглеводами і жирними кислотами (сир, риба, горіхи, бобові, крупи).


Check Also

Манікюр на День Валентина 2021 року. Поради спеціалістів

Популярність і актуальність свята всіх закоханих або Дня святого Валентина, який відзначається у всьому світі …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *