Home / Діти / Інтер'єр дитячої кімнати / Наклейки на стіну, що світяться – оригінальні прикраси

Наклейки на стіну, що світяться – оригінальні прикраси

Сяючі і нині популярні люмінесцентні фарби з точки зору безпеки є абсолютно нешкідливими для здоров’я. Їх активно застосовують флористи в своєму ремеслі для прикраси букетів, а також фахівці боді-арту. Тому можна не побоюватися, що шпалери з люмінесцентними принтами заподіють яку-небудь шкоду дітям, якщо ви зібралися прикрасити ними дитячу. Про наклейки на стіну, що світяться піде мова далі.

Як і чому працюють наклейки на стіну, що світяться в темряві?

Наклейки на стіну, що світяться – оригінальні прикраси

Вінілові наклейки на стіну, які святяться в темряві, покриті спеціальними фарбами, що містять фотолюмінатори, речовини, здатні акумулювати світлову енергію і віддавати її після припинення подачі світла.

Перелічимо деякі властивості наклейок для стін, що світяться:

Наклейки середнього формату, не надто потужні по заряду, зазвичай тримають енергію протягом півгодини, після чого їм знову потрібна світлова підзарядка. Перевагою таких пристосувань є доступна ціна, явним недоліком – ненадійність і швидка «згораємість». Також не купуйте сумнівно дешеві товари;

У денний час наклейки на стіну  нічим не відрізняються від інших предметів декору для стін. Вночі ж вони мерехтять різними кольорами: фіолетовим, зеленим, синім, білими, жовтим, помаранчевим, але частіше за все кислотно-салатним. Оригінально виходить, якщо скомбінувати різні кольори, але такий елемент декору вартує трохи дорожче звичайного;

Що ж стосується форми, то тут вибір надається фантазії дизайнерів, яка може розігратися не на жарт. Для наклейок на шпалери, що світяться  в дитячій кімнаті батьки зазвичай вибирають зоряне небо, дух захоплює світ космосу, низку обертових планет або літаючих тарілок. Але люмінесцентний компонент необов’язково може наноситися на всю поверхню повністю. Іноді ним покривають якусь одну частину. І виходить, наприклад, кішечка з палаючими очима. Ви можете наклеїти цілий пейзаж, що складається з декоративних наклейок і незвичайних люмінесцентних вставок. Все залежить від того, в якій кімнаті ви клеїте шпалери.

Куди прикріпити наклейки на стіну, що світяться: усі творці, стеля, дитяча спальня

Зірки на стелі виглядають найбільш природно і романтично. Неважливо, це кімната дитини, або ваша власна спальня. Зірки для дорослих можуть виглядати більш вишукано, дитяче зоряне небо – більш просто і не дуже відволікаюче.

Важливо, щоб дитина засинала з полюванням під таким небом і не боялася, що його огорне непроглядна темрява, якщо зірки раптом згаснуть.

Наклейки на стіну, що світяться – оригінальні прикраси 1

Стіни кімнати – ще одне улюблене місце декору. Крім прикрас наклейки на стіну  можуть нести ще й допоміжну функцію – їх кріплять на розетки і вимикачі з метою швидко зорієнтуватися в темряві. Не забувають і про вхідні двері, які можна обрамити аркою, що світиться. Безсумнівно, це справа смаку, оскільки так може позначатися аварійний вихід в офісах, або портал в інші виміри в фантастичних фільмах.

Уявіть собі урбаністичний пейзаж – відбита картина нічного міста на вашій стіні. Втім, знову ж таки це індивідуальна перевага, тому як жителям мегаполіса, швидше за все, припадуть до душі природні ландшафти.

Буде дуже добре, якщо сім’я підходить до всього креативно, зокрема, до декорування будинку.

Робити ремонт часто, змінювати і переставляти меблі, переклеювати шпалери можуть дозволити собі далеко не всі. А ось наклейки на стіну, які кріпляться дуже легко, що полегшує завдання і вам і дітям, перетворюючи рутину в веселе проведення часу.

Так ви зможете міняти тематику ваших настінних пейзажів в залежності від настрою, або приурочувати їх будь-яким подіям або святам. На Новий рік і Різдво – сани, запряжені оленями, сніжинки або мерехтлива ялинка.

До Восьмого березня – сліпучі мімози або проліски. На Хеллоуїн – похмурий гарбуз з палаючими очима.


Check Also

Традиції на 14 лютого 2021 року – день святого Валентина

День Святого Валентина, який відзначається 14 лютого, з кожним роком стає все популярнішим у нашій …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *