Home / Макіяж / Стрілки на очах для навислої повіки

Стрілки на очах для навислої повіки

В даний час завдяки різним різновидам макіяжу можна перетворити будь-який тип очей, підкоригувати, заховати його недоліки і виділити гідності. Якщо у вас відкрита рухома повіка, очі мигдалеподібної форми або підбровна зона велика, вам пощастило, тому як ви можете експериментувати з будь-якими видами макіяжу. Ну а що робити тим жінкам, у кого посадка і форма очей потребують корекції? Багато жінок страждають тим, що мають навислу «важку» повіку і не можуть нормально нафарбувати очі, провести чіткі стрілки. Навчившись правильно малювати стрілки на очах  для навислої повіки, освоївши тонкощі і нюанси такого візажу, вам вдасться зробити погляд відкритим, легким і чудовим.

Стрілки на очах для навислої повіки, чи можна її вважати родзинкою у зовнішності?

Стрілки на очах для навислої повіки

Багато жінок, у кого є така повіка, зазнають труднощів під час нанесення стрілок, тому що звичайна техніка не працює, вона ховається за шкірою і втрачається в складках. Складка над рухомою частиною ока не дає нормально нанести макіяж. Але не варто впадати у відчай, в цьому випадку потрібно навчитися правильно малювати стрілки на очах для навислої повіки.

Не менш важливо правильно підібрати свої кольори тіней. Знаючи тонкощі і добре звертаючись з пензликом, можна зробити красивими і яскравими навіть очі з важкими повіками, вони будуть підкреслювати образ, і додавати в нього якусь родзинку.

Стрілки на очах для навислої повіки піднімуть куточок, додадуть погляду кокетства, зроблять форму вічок красивішою Як правильно намалювати стрілки на очах для навислої повіки? Основні вимоги і загальні прийоми

Макіяж вимагає корекції, недоліки потрібно приховувати, а гідності, навпаки, підкреслювати. Тим, хто має, навислу повіку «капюшончик», потрібно надавати очам виразності, візуально приховувати наліт втомлених очей.

Для цього використовується різна косметика, засоби, застосовуються тонкощі макіяжу. Вони будуть візуально піднімати кут ока і ховати нависання, погляд буде виходити відкритим і ясним.

Щоб намалювати красиві стрілки на очах, потрібно знати основні прийоми візажу

Догляд за бровами. Брови повинні мати правильну форму. Сильно густими або тонкими їх робити не потрібно. Відповідний варіант – це піднесено-подовжена пряма лінія без заломів, верхній край піднятий. Якщо бровки короткі, лінію, яка продовжує брову, слід завжди робити за допомогою косметичного олівця для корекції;

Макіяж наноситься при відкритих очах. Так, буде видно результат старань, тому як при закритому оці ефект від тіней і стрілок виглядає по-іншому.

Стрілки на очах для навислої повіки, основні правила при їх нанесенні:

При промальовуванні стрілок, потрібно стежити, щоб зовнішній куточок не вів вниз;

Тіні потрібно правильно наносити на закриту повіку, інакше складки не профарбуються рівномірно;

Не потрібно користуватися перламутровими тінями, вони дають блиск на поверхні шкіри, який візуально підкреслює тяжкість, здається, що очі припухли. З блискітками таке ж правило;

Стрілки на очах для навислої повіки 1

Переливаючий колір на внутрішньому куточку повинен бути відсутнім. Краще використовувати матовий або світлий відтінок;

Брови прямої форми будуть створювати більше нависання, кругла форма додасть обличчю такий вид, як ніби людина перелякана;

Замість рідкого підведення бажано користуватися олівцем або тінями розсипчастої текстури;

Не потрібно робити чітких і гострих штрихів, вони виділяють недоліки. Кожен штрих потрібно розтушовувати, щоб відтінки плавно переходили один в інший;

Темні тіні можуть скочуватися, щоб цього не було, потрібно обробити поверхню шкіри базою;

При нанесенні макіяжу потрібна міра, надмірності будуть виглядати безглуздо.

Як красиво намалювати стрілки на очах для навислої повіки, алгоритм послідовних дій

Спочатку потрібно нанести на обличчя базу, вона не дасть тіням скочуватися, полегшить процес візажу і розтушовування. Для цього можна застосовувати кисть, засіб наноситься на всю поверхню повіки, від краю вій до самих брів, шар тонкий. Синці під очима прибираються спеціальним коректором. Далі застосовується основний тон матової текстури світлих відтінків:

Потрібно відзначити нижній край при відкритому оці, промальовувати темним кольором тіней. Межі, які виходять між відтінками, потрібно розтушовувати рухами, спрямованими вгору. Середня частина «капюшона» фарбується тінями більш світлого відтінку в порівнянні з попередніми на 2 тони. Робиться розтушування до зовнішнього куточка.

Під брову йдуть тіні найсвітлішого кольору. Рухома частина фарбується світлими тінями, так додається рельєфність і глибина. Олівцем підводиться тільки верхня повіка. Стрілка малюється з середини, робиться товщою до зовнішнього куточка і виводиться наверх. Для нижньої частини використовуються тіні. Промальовувати контур починаючи від середини і закінчуючи зовнішнім краєм. Туш повинна бути подовжуючою з підкручуючим ефектом.

Як зробити стрілки на очах для навислої повіки: для вузьких очей – покрокові інструкції

Знадобитися олівець коричневого або сірого кольору. Провести лінію вище складки верхньої повіки; Намалювати стрілочку від зовнішнього краю прямуючи до верхньої лінії, потім з’єднати обидві у вигляді літери «V»;

Розтушувати штрихи пензликом для тіней;

Нанести світлий відтінок тіней на внутрішній край;

На поверхню верхньої частини (до утворення складки) накласти тіні світлого кольору;

Нижній край виділяється темними відтінками тіней, робиться розтушування;

За допомогою сірого олівця потрібно підкреслити верхній край над віями;

Завити вії щипчиками;

Скористатися тушшю, яка подовжує вії, видалити зайве паличкою.

Такі стрілки на очах для навислої повіки, а саме для вузьких очей, зроблять погляд більш відкритим, приховають ефект втоми і припухлості. Як зробити стрілки на очах малих з навислою повікою, Збільшення форми очей

Робиться лінія над рухомою частиною вище складки, з’єднується з нижньою частиною, при цьому вона повинна йти нагору, виходить буква V.

Знадобляться темні тіні, від серединки ведеться лінія до зовнішнього краю, малюється спочатку внизу, потім зверху над рухомою частиною. Вони будуть візуально робити очі більшими. Нижня лінія робиться прямою.

Потім за допомогою пензлика на рухому частину лягають матові тіні. Ними ж зафарбовується простір над бровою і навколо ока, тоді вони будуть виглядати розтушованими. Потім фарбуються вії, загортаються в бік від носа.

Стрілки на очах для навислої повіки – деякі особливості макіяжу

Прості стрілки на очах для навислої повіки будуть закриватися капюшоном. Їх  потрібно малювати по-іншому. Спочатку малюється лінія, що продовжує нижню повіку. Виводиться вона по контуру верхньої і йде до середини ока. Потім потрібно намалювати її по складці верхньої повіки, вона буде зовнішньою стороною самої стрілки. Кут зафарбовується, потім на нього можна покласти тіні.

Стрілки на очах для навислої повіки 2

Широка стрілочка буде ховатися в складці, головне, правильно вибрати кут нахилу і місце, де вона буде згинатися. Стрілки при важкій повіці робляться виразними, широкими, нерухома частина розтушовується, робиться серпанок. Якщо вони будуть тонкими, складеться враження, що складок на ньому більше.

Олівець потрібно добре точити перед тим, як їх малювати. Не потрібно думати, що важкі повіки є недоліком. Якщо подивитися на це з іншого боку, то в них є сексуальність, томний погляд, спокусливість. Такі очі були навіть у Мерилін Монро. Будь-яке личко вимагає догляду за собою, на ньому потрібно підкреслювати плюси і приховувати мінуси. Якщо дотримуватися всі тонкощів і правила техніки малювання, то такі повіки стануть родзинкою в зовнішності.


Check Also

Літній макіяж 2019 року. Тенденції правильного макіяжу

Макіяж дозволяє дівчатам самовиражатися, прикрашати себе, прикрашати собою світ, як і одяг, як спосіб життя, …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *