Home / Макіяж / Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою – секрети

Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою – секрети

Жінки зі смаглявою шкірою виглядають привабливо і загадково. Правда, не всіх прекрасних дам природа нагородила гарним відтінком дерми, хтось домагається бажаної смуглявості, загоряючи на сонці або проводячи час в солярії. В принципі, зовсім неважливо, де ви придбали шоколадний відтінок, головне, пам’ятайте, що макіяж обличчя зі смаглявою шкірою потрібно вибирати дуже ретельно. Адже сам по собі такий колір дерми привертає увагу, а якщо переборщити з декоративною косметикою, то є небезпека виглядати нерозумно. Тому давайте обговоримо, як зробити макіяж обличчя зі смаглявою шкірою

Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою: вибираємо тональний засіб

Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою - секрети

Так як це основа макіяжу, то до її вибору потрібно ставитися вкрай уважно, особливо смаглявим дамам. Справа в тому, що на темній шкірі декоративна косметика, зокрема, тональний засіб, більш помітна, ніж на блідій. Тому при виборі «тоналки» скористайтеся наступними порадами:

Тональний засіб повинен ідеально поєднуватися з кольором шкіри, інакше косметика буде виглядати на личку як маска;

Так як тональні основи мають багату палітру тонів, вибрати «свій» колір з першого разу буде дуже складно.

Щоб полегшити вам процес, хочеться порекомендувати звертати увагу на засоби з жовтим відтінком, при цьому в них не повинно міститися жиру. Це важливо;

Якщо підібрати ідеальний тон не виходить, то можна змішати темний і світлий відтінок і отримати «свій», який буде підходити;

Темний тональний крем можна з’єднати із зволожуючим або рум’янами рожевого тону і м’якою текстурою. Це зробить «тоналку» світлішою;

Використовувати тонуючий засіб світліший власної дерми не варто, в такому випадку макіяж обличчя зі смаглявою шкірою буде виглядати неприродно;

Віддавайте перевагу засобам на водній основі. Якщо ваша шкіра комбінована або жирна, то для фіксації «тоналки» використовуйте пудру. Її краще вибирати розсипчасту. Наносять пудру на сухе личко, коли тональний засіб повністю ввібрався, в іншому випадку косметика «стече» з обличчя. Щоб зробити гарний макіяж вам не завадить купити коректор, який допоможе приховати дрібні недоліки дерми і хайлайтер.

Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою: макіяж очей

Вибір правильного відтінку тіней – це теж дуже відповідальний момент, адже далеко не всі тони добре підходять смуглянкам. Підбираючи тіні, дуже важливо спиратися не тільки на колір дерми, а й на оченята. Найчастіше жінки зі смаглявою шкірою – це власниці карих очей. Такий відтінок очей у поєднанні з темною шкірою виглядає не дуже виразно, тому варто додати фарб. Отже, денний макіяж обличчя зі смаглявою шкірою для брюнеток з карими оченятами може бути в принципі будь-якого відтінку. Уникати рекомендується тільки оранжевого тону і багатошарового використання темних або надмірно яскравих тіней.

Щоб зробити акцент на темних очах, вибирайте для макіяжу при смаглявій шкірі і карих очах перламутрові, золотисті, бузкові або сині тіні. Якщо ви збираєтеся на вечірку, то можете трохи пограти з кольором, вибираючи тіні темних глибоких тонів. Для макіяжу при смаглявій шкірі і блакитних очах візажисти рекомендують віддавати перевагу персиковим і золотисто-коричневим відтінкам. А от надто глибокі темні тони для блакитних вічко не завжди доречні.

Для макіяжу при смаглявій шкірі і зелених очах слід віддавати перевагу тіням коричнево-зеленого, болотного відтінку. Власницям зелених очей не рекомендується використовувати тіні блакитного, а також насиченого синього тону. В принципі, смаглявим красуням незалежно від кольору очей підійдуть яскраві фарби, а також ніжні відтінки пастельних тонів. Але все-таки ідеальним варіантом будуть темні насичені тіні.

Для створення макіяжу ви можете використовувати кайал – м’який олівець для вічко. Традиційно його виготовляють з натуральних компонентів. Колір олівця може бути темним, світлим, а також повторювати відтінок нанесених тіней. Для денного мейк-апу смаглявим красуням підійдуть пісочні, бронзові та коричневі тіні. Поєднувати такі тони рекомендується разом з олівцем (коричневим). Для вечірнього мейк-апу краще всього вибирати яскраву палітру тіней: бузковий, червонувато-ліловий. Варто відзначити, що косметика для очей з металевим або мерехтливим ефектом – прекрасне рішення для смуглянок.

Такі тіні виглядають неймовірно красиво і привертають захоплені погляди. Ідеальний весільний макіяж обличчя зі смаглявою шкірою для брюнеток – тіні пастельних тонів з ефектом мерехтіння. Такий варіант буде виглядати святково і красиво.

Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою: поговоримо про брови

Смаглявим красуням необхідно ретельно стежити за бровами, підтримувати їх в ідеальному стані: вискубувати зайві волоски, коригувати чіткість лінії, надаючи їй природний вигляд. Підмальовувати бровки чорним олівцем не рекомендується, якщо вже у вас є тяга до подібної «творчості», то використовуйте для цього тіні, взявши їх на тон темніші шкіри.

Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою: пару слів про губи

Для мейк-апу на вечір варто вибирати червоні відтінки помади, в якій можуть бути присутніми коричневі тони. Вишневий і сливовий колір також буде доречний для смаглявих дам. А ось від помаранчевої помади, фарби з ефектом перламутру і холодних відтінків краще відмовитися.

Макіяж обличчя зі смаглявою шкірою: не забуваємо про рум’яна

Неважливо, куди ви збираєтеся: на роботу або вечірку, не варто забувати про використання рум’ян, вони відмінно підкреслюють красу обличчя. Смуглянкам варто віддавати перевагу персиковим і коричневим тонам. Підводячи підсумок, хочеться сказати, що абсолютно неважливо, який у вас колір шкіри і з якими очима ви народилися: карими, зеленими, сірими.

Створити красивий мейк-ап ви завжди зможете. Головне, не переборщіть з фарбою і, перш ніж наносити макіяж, обміркуйте свій образ повністю: відтінок одягу, взуття, сумочки.


Check Also

Літній макіяж 2019 року. Тенденції правильного макіяжу

Макіяж дозволяє дівчатам самовиражатися, прикрашати себе, прикрашати собою світ, як і одяг, як спосіб життя, …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *