Home / Здоров'я / Боротьба з целюлітом / Обгортання для схуднення самостійно: користь

Обгортання для схуднення самостійно: користь

Турбота про своє тіло є невід’ємною частиною життя для кожної жінки. Завдяки цьому підвищується її самооцінка, особливо коли в нагороду отримуєш дійсно красиве тіло без натяків на целюліт. Обгортання для схуднення самостійно – найбільш улюблена процедура у представниць прекрасної статі, яка йде безпосередньо після масажу, а також розслаблюючих ванн. Але не всі знають, як потрібно робити обгортання для схуднення самостійно правильно і як можна підсилити ефект від процедури.

Як робити обгортання для схуднення самостійно з максимально можливим ефектом

Обгортання для схуднення самостійно користь

Для цього необхідно приготувати наступні компоненти:

поліетиленову плівку; тепленьку ковдру;

елементи, які плануються накладатися на шкіру;

вовняні речі.

Перед тим як проводити домашні обгортання, необхідно визначитися з інгредієнтами суміші, а також видом самої процедури – холодним або гарячим. Якщо до цього ви ніколи раніше не робили обгортання для схуднення самостійно, то краще спочатку відвідайте салон краси та оцініть результати там.

Холодне обгортання зміцнює кровоносні судини, стимулює вироблення колагену, виводить зайву рідину, знімає набряклість. Його можна використовувати навіть при варикозі.

Як правильно робити обгортання для схуднення самостійно

Гарячі укутування потрібно використовувати при ожирінні і целюліті, бо від них більш відчутний ефект. Перед тим як виконувати маніпуляції, потрібно підготувати шкіру, зробити пілінг. Найкращим часом для даної процедури вважається вечірній – після 20 годин. В цей час організм готується до сну і нічого вас через дрібниці не відволікає.

Спочатку можна підготувати засоби, зібрані для нанесення на тіло. На першому етапі обгортання для схуднення самостійно шкіру потрібно гарненько очистити, розпарити і обробити за допомогою скрабу і масажної губки. Потім насухо витерти. Нанести на шкіру склад для обгортання круговими рухами, намагаючись втирати їх в шкіру. Потім тіло потрібно покрити харчовою плівкою.

Обертати потрібно по спіралі дуже щільно, але не затягувати, щоб не було дискомфорту, рухайтеся знизу вгору. Після очищення потрібно покрити проблемні зони масою, заздалегідь приготовленою, потім обернутися плівкою, а зверху надіти теплі вовняні речі і лягти під ковдру. Час однієї процедури становить від 30 хвилинок до 1 години. Фахівці нерідко рекомендують в даний період займатися домашніми справами, оскільки в цей момент жир буде більш активно розщеплюватися і целюліт йти трохи швидше.

Якщо немає бажання активно рухатися, укутайтеся в ковдру, приляжте на диван на 40-60 хвилинок, подивіться фільм, почитайте, щоб не було нудно проводити час в очікуванні. По закінченні часу розріжте плівку і змийте засоби, прийнявши душ. Після цього нанесіть на тіло живильний крем. Після закінчення часу прийміть тепленьку ванну з додаванням морської солі або душ. Після цього витріть насухо і намажтеся антицелюлітним кремом. Протягом двох годин після укутування пийте більше водички або зеленого чаю, щоб припинити розвиток зневоднення. Їсти можна тільки через 2 години після процедури.

Результат від даної процедури може бути наступним: шкіра очиститься; з організму піде зайва рідина вже після першої процедури; покращиться обмін речовин; прискориться кровообіг; буде помітний омолоджуючий ефект – шкіра стане більш насиченими мінералами.

Обгортання для схуднення самостійно: протипоказання.

Даною процедурою не можна займатися вагітним жінкам і тим, хто має онкологічні захворювання, хвороби нирок і серцеву недостатність, а також шкірні захворювання, варикозне розширення вен (крім холодного обгортання), високу температуру, часті запаморочення.

Як і чи можна робити на ніч обгортання для схуднення самостійно

Робити його потрібно не раніше, ніж за 2 години до сну. Спочатку добре очистіть тіло скрабом, прийміть тепленьку ванну, розслабтеся. Нанесіть на проблемні місця суміш. Надіньте поліетилен і лягайте під теплу ковдру до ранку. Вранці суміш видаліть, прийміть тепленький душ і нанесіть доглядаючий засіб. Плюси процедури на ніч:

поліпшується кровообіг;

боротьба з целюлітом стає більш ефективною;

шкіра стає більш зволоженою.

Обгортання для схуднення самостійно відбуваються в результаті втрати вологи при створенні парникового ефекту безпосередньо з підшкірного шару. Слідуючи рекомендаціям і роблячи обгортання через день протягом місяця, за тиждень можна позбутися від 2 до 3 кілограмів. Однак тут існують і негативні моменти, які не слід ігнорувати.

Не можна використовувати плівкове обгортання для схуднення самостійно при гінекологічних захворюваннях, при вагітності, при пухлинах, гіпертонії, серцево судинної недостатності, слабкості.

Головне, пам’ятати, що за допомогою одного сеансу фактично неможливо великого ефекту домогтися. Потрібно стежити за своїм харчуванням, хоча б невеликі фізичні навантаження. Приділяйте 20 хв.на день вранці для зарядки.


Check Also

Очищення кишечника. Корисна підбріка

Очищення кишечника  і схуднення – що спільного в цих поняттях? Насправді, дуже багато. Чистка товстої …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *